Spot w Krośnie 22.08.2009
Napisany 11 sierpnia 2009 - 15:19
Spotykamy sie na parkingu pod Carrefour przy skrzyzowaniu ul. Czajkowskiego i Podkarpackiej. Po przeciwnej stronie ulicy jest Statoil.
Mapka:
http://szczegoly.pkt....97611d9c6.html
Potem pojedziemy na grillowanie lub do jakiegos baru ( zaleznie od pogody). Miejsce jeszcze ustalimy.
Lista
1.Lendio+zona
2.cytrynadm
3.schengen
4.
5.........
Prosze o aktualizacje jeżeli czegoś niedoczytałem
Napisany 12 sierpnia 2009 - 16:18
mapki brak
Napisany 12 sierpnia 2009 - 16:39
Napisany 12 sierpnia 2009 - 17:32

Napisany 17 sierpnia 2009 - 12:58

A chwilowo jestem bezrobotny

Napisany 19 sierpnia 2009 - 17:00
Przestaje widzieć sens żeby cokolwiek robić teraz przy takiej frekwencji:(
Co Wy na to??
P.S. Prosze o 100% potwierdzenie tych którzy są na liście. A co dalej to zobaczymy w piątek, wtedy zadecydujemy czy coś z tego będzie!
Napisany 20 sierpnia 2009 - 14:10
Nie panikuj, kto ma być, ten będzie
Po pierwsze pytam bo mnie o to prosił cytrynadm który chwilowo nie ma dostępu do neta
Po drugie nie chodzi o panike tylko Ty jesteś z Krosna a ja musze sobie walnąć 240 km i jak ma być jedna czy dwie osoby to ja nie mam zamiaru gonić taki kawał drogi a widze że też masz 2.5 to dobrze wiesz że na powietrze to nie jeździ i Najważniejsze to chodzi o wolny czas którego nigdy za dużo nie ma.
Lendio też coś wcześniej pisał że chyba go nie będzie dlatego wole się upewnić
Napisany 20 sierpnia 2009 - 14:35
Jade na spotkanie z firmy do Kielc ( a dokladnie targi turystyczne).Lendio też coś wcześniej pisał że chyba go nie będzie dlatego wole się upewnić
W Kielcach bedziemy ok. 10 rano, ale ile nam zejdzie tam na miejscu + obiad + powrot itp. niepotrafie okreslic.
Napisany 20 sierpnia 2009 - 18:18

Ale i tak nic z tego niestety...
Napisany 20 sierpnia 2009 - 21:01
Narazie tylko krytykujesz i łapiesz ludzi za słówka które pisane są poł żartem pół serio ale na tą "jakoś tworzoną liste" nawet ciężko Ci się wpisać
Nie oceniaj ludzi których nie znasz. Może faktycznie niektórzy są zabiegani i zarobieni skąd wiesz że nie.
"Niektórzy nawet boja się, że nie trafią, bo za daleko... " a to to już nie wiem gdzie wyczytałeś

Napisany 20 sierpnia 2009 - 22:36
Padlo na sobote, jakos tak wyszlo, ale na przyszlosc bedzie niedziela bo faktycznie duzo osob pracuje w soboty.Ja nie dam rady. W sobotę pracuję niestety
Napisany 21 sierpnia 2009 - 15:31
Padlo na sobote, jakos tak wyszlo, ale na przyszlosc bedzie niedziela bo faktycznie duzo osob pracuje w soboty.
Dokładnie o to chodzi i ja w tej sprawie. Pech sprawił że też musze jutro jechać do pracy bo wyskoczył mi dodatkowy kurs do Sandomierza:( Także niestety mnie też nie będzie, a tym bardziej przykro że nie poznam kolegi Busta bo po części mądrze pisał i nie wiem dlaczego to usunąłeś

Ale mam nadzieje że niedługo się spotkamy i jakiegoś browarka wypijemy:kumple:
Busta Twoje zdrowie:drink:. Pozdr;)
Napisany 21 sierpnia 2009 - 15:46
Przenosimy, czy zostaje jak jest >> bedzie mniejsza frekwencja.
Napisany 21 sierpnia 2009 - 17:26

do Krosna mam niedaleko więc przyjade chociaż od rana będe krokwie stawiał kolo chaty na mały garaż, tylko pytanie...czy ktoś będzie??