Polska instrukcja obsługi do Radio-Telefonu Philips CCRT700
Rozpoczęte przez
kam870
, 10 sty 2007, 15:21
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 stycznia 2007 - 15:21
witam nie ma ktoś czasem polskiej instrukcji obsługi do Radio-telefonu Philips CCRT700? jeżeli tak to bardzo prosze o informacje skąd moge takowe pobrać... Pozdrawiam
Napisany 10 stycznia 2007 - 22:24
oj watpie zeby byla polska, mialem gdzies angielska
ale wlasciwie do czego tam Ci instrukcja potrzebna jak to wszystko jest tak proste w obsludze
ale wlasciwie do czego tam Ci instrukcja potrzebna jak to wszystko jest tak proste w obsludze

Napisany 10 stycznia 2007 - 22:52
Napisany 11 stycznia 2007 - 07:14
Sprawdź pod tym linkiem:
http://instrukcje.el...x.php?d_start=0
Na tej stronce nie znajduje sie instrukcja do CCRT 700. Moze będziecie mi umieli pomóc w inny sposób, a mienowicie jak zapisac stacje radiową (jak juz ową znajde) na jakims kanale?? bo z tym mam główny problem.
Napisany 11 stycznia 2007 - 09:42
Na tej stronce nie znajduje sie instrukcja do CCRT 700. Moze będziecie mi umieli pomóc w inny sposób, a mienowicie jak zapisac stacje radiową (jak juz ową znajde) na jakims kanale?? bo z tym mam główny problem.
Witam,
wystarczy przytrzymać ok. 2s jeden z numerycznych przycisków klawiaturki telefonu jako numer kanału.
Pozdrawiam
Napisany 11 stycznia 2007 - 15:41
Jest polska instrukcja do tego radia na papierze. Kiedys na ebayu ktos sprzedawal. Auta z niemiec oczywiscie maja wersje ANG/NIEM. Kanal zapamietujesz tak jak podał kolega - przytrzymujezz jeden z przyciskow 1-9 (zero juz nie). uslyszysz "pik" i kanal zapamietany...
Napisany 12 listopada 2007 - 18:51
Moją kluską jeździ teraz balwanekbuli - nowy forumowicz.Ja bujam się mondeo , komfort nie ten sam co w klusce ale średnia spalania non stop na 6,2l
)