Tu można spamować o III Zlocie Omega Klub Polska
Napisany 21 stycznia 2007 - 18:30

Napisany 21 stycznia 2007 - 22:15
ja pirat?
nie... sorki wyszło małe nieporozumienie...
piratem jest gmurawsk... i on najlepiej wie dlaczego...

pozdrawiam
:mrgreen:
Napisany 21 stycznia 2007 - 23:33

Normalnie się chyba zapłacze ze śmiechu

Napisany 22 stycznia 2007 - 09:42
E, chyba raczej cały by na detoksie wylądowałTylko jakbyśmy zrobili taki konkurs to Lidzbark by "zalało"....

PS. Ciekawe czy oprócz nas trzech ktoś jeszcze z podkarpacia się skusi.
PPS. W środę najprawdopodobniej będę w Rz. Może się spotkamy?
Napisany 22 stycznia 2007 - 09:53

Napisany 22 stycznia 2007 - 09:54
Seanzzz napisał/a:
Tylko jakbyśmy zrobili taki konkurs to Lidzbark by "zalało"....
E, chyba raczej cały by na detoksie wylądował
Chodziło o to, że by nas zalało jak tego kolesia na filmiku :razz:
PS. Ciekawe czy oprócz nas trzech ktoś jeszcze z podkarpacia się skusi.
No własnie miałem pisać o tym.
Akcja UFO --> UlotkoFanie napotkanych Omeg trwa dalej i mam nadzieję, że będzie jakiś rezultat :smile:
Jak narazie to będzie nas 2-3, ale miejmy nadzieję, że się zwiększy :mrgreen:
PPS. W środę najprawdopodobniej będę w Rz. Może się spotkamy?
Gdzie ? O której ? .... Po co ? :twisted: HAH

Może wstępnie tak jak ostanio

Pozdrawiam :mrgreen:
Napisany 22 stycznia 2007 - 10:00
A ja mam kilka pytań... ja wygląda sprawa z browarkami,każdy przywozi swoje czy robimy jakąś zrzutke? bo jak by nie patrzeć napewno sporo tego pójdzie.i widziałem że była rozmowa na temat ogniska, co z kiełbaskami,każdy sam? Ja osobiście uważam że najlepiej jak każdy przywiezie wszystko co mu potrzeba sam.
Tak jak piszesz - sprawa browarków i kiełbasek i itp we własnym zakresie :mrgreen:
Aha i druga kwestia najlepiej żeby może zrobić jakieś naklejki na auta? Fajny byłby jakiś z tyłu napis OMEGA KLUB POLSKA.
A co do naklejek to wszystko jest, aby je uzyskać musiz się najpierw zapisać do Klubu:
Jak zostać Klubowiczem
I potem w odpwiedni dział, klik klik zamawiasz, czekasz, naklejasz, śmigasz :yes_yes:
PS. Nie pisz pogrubionymi

Napisany 22 stycznia 2007 - 10:16
Aaa, no takChodziło o to, że by nas zalało jak tego kolesia na filmiku

Mnie pasuje. Dzień wcześniej zadzwonie i się konkretnie umówimyMoże wstępnie tak jak ostanio E.Leclerc

Marcin.mmz, co do naklejek to kolega Seanzzz, dokładnie Ci opisał o co chodzi

Napisany 22 stycznia 2007 - 10:35
Napisany 22 stycznia 2007 - 10:40
ylko nie wiem co to jest omega assistance?
Jeśli na trasie coś Ci sie stanie z autkiem, dzwonisz do Klubowicza najbliżego Ciebie i prosisz o pomoc

po pełniejsze dane co do konta mam pewnie napisac meila do Pawła Gaworskiego?
Musisz wypełnić formularz i wysłać go z min 1zdjeciem autka do Waldemarz`a oraz wpłacić składkę klubową - zresztą w formularzu i linku, który Ci dałem syćko łatnie pise :mrgreen: :mrgreen:
Napisany 22 stycznia 2007 - 10:51
Napisany 22 stycznia 2007 - 10:57
A ja mam kilka pytań... ja wygląda sprawa z browarkami,każdy przywozi swoje czy robimy jakąś zrzutke? bo jak by nie patrzeć napewno sporo tego pójdzie.i widziałem że była rozmowa na temat ogniska, co z kiełbaskami,każdy sam? Ja osobiście uważam że najlepiej jak każdy przywiezie wszystko co mu potrzeba sam. Aha i druga kwestia najlepiej żeby może zrobić jakieś naklejki na auta? Fajny byłby jakiś z tyłu napis OMEGA KLUB POLSKA.
1. browaki każdy sam - jest też pomysł na konkurs na najlepsze regionalne piwko
2. sparwa kielbasek narazie nie jest jeszcze rozstrzgnęta. Być może będą wliczone w koszt ogniska, choc pewnie lepiej jak każdy bedzie miał takie jakie lubi.
3. naklejki klubowe możesz oglądnąć sobie tutaj na mojej omedze.
Ponad to zwykle na spokaniach mamy karteczki na szybach (widoczne niżej)
W planie mam jeszcze coś jesli chodzi o oznakowanie aut na zlocie .. ale jesli sie uda, to będzie to niespodzianka.
jak wysłać formularz
Wszytko masz napisane pod linkiem jaki już ktoś wyżej Ci podał. Przeczytaj co tam jest napisane najpierw dokładnie, łącznie z regulaminem i sposobem przyłączenia sie do klubu.
http://forum.omegakl...hread.php?t=442

Napisany 22 stycznia 2007 - 11:15

pozdrawiam :piwo:
Napisany 22 stycznia 2007 - 11:19
Możesz zrobić brudnego, tylko wtedy możesz zostać NIE przyjętysamochód mam dzis za brudny żeby robic nowe

Napisany 22 stycznia 2007 - 11:26
Damy radę. Najwyżej spuścisz łomot Waldkowi na zlocieno właśnie tego sie boje...

Napisany 22 stycznia 2007 - 17:31
może zrobić jakieś naklejki na auta? Fajny byłby jakiś z tyłu napis OMEGA KLUB POLSKA.
:mrgreen:

Napisany 22 stycznia 2007 - 17:43
sam to robiłeś czy ktoś z zarządu się tym zajmuje,nic nie moge znaleźć na ten temat

jaki koszt jest takiej naklejki na szybe....
Napisany 22 stycznia 2007 - 17:47
To musisz się zapisać do klubu.nie no ta na szybie jest świetna...tez chce taką
J.w. dopiero po zaspisani się, masz dostęp do forum klubowego i tam też będziesz mógł je zamówicsam to robiłeś czy ktoś z zarządu się tym zajmuje,nic nie moge znaleźć na ten temat

Nie pamiętam w tej chwili. Ale niewysokijaki koszt jest takiej naklejki na szybe....

Już mam. 10 zł + przesyłka