Witam,
Poszukuje informacji jak podlaczyc weze paliwowe w sillniku x30xe, tzn ktora koncowka na silniku jest od doplywu a ktora od powrotu paliwa do zbiornika. Zauwazylem ze koncowki roznia sie m.in srednica ale musialem uciac weze przy nadkolu i nie wiem ktory byl ktory.
Pozdrawiam

Przewody paliwowe - jak podlaczyc
Rozpoczęte przez
SAINT1
, 17 lip 2009, 17:49
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 lipca 2009 - 17:49
Napisany 17 lipca 2009 - 18:30
Heh.
Tak na szybko, możesz spróbować zasilić pompę paliwową, i zobaczysz z którego siknie.
Tak na szybko, możesz spróbować zasilić pompę paliwową, i zobaczysz z którego siknie.
Napisany 17 lipca 2009 - 19:42
inaczej niż poprawnie nie da rady podłączyć - różne średnice gwintów.

Napisany 17 lipca 2009 - 22:04
Witam,
Wiem ze nie da sie podlaczyc inaczej ale tak jak napisalem , mam te weze odciete (koncowka przy silniku + 10 cm weza) i po przykreceniu kawalkow ktore odciolem musze przedluzyc te weze do samego zbiornika, wiem juz ktorym wezykiem bedzie pompowane paliwo od zbiornika tylko nie wiem z ktorym kawalkiem weza przy silniku trzeba to polaczyc.
Pozdrawiam
Wiem ze nie da sie podlaczyc inaczej ale tak jak napisalem , mam te weze odciete (koncowka przy silniku + 10 cm weza) i po przykreceniu kawalkow ktore odciolem musze przedluzyc te weze do samego zbiornika, wiem juz ktorym wezykiem bedzie pompowane paliwo od zbiornika tylko nie wiem z ktorym kawalkiem weza przy silniku trzeba to polaczyc.
Pozdrawiam