Automatik Getriebe
Napisany 06 lipca 2009 - 21:48
Mam problem z automatyczną skrzynia biegów przy przyspieszeniu włącza się informacja Automatik Getriebe oraz TC i samochód przechodzi na tryb awaryjny, traci moc. Badanie komputerowe bylo robione i nie wykazało żadnej awarii. Dodam jeszcze że im cieplej tym szybciej włącza sie tryb awaryjny. Moze ktoś się spotkał z taka sytuacją i jest w stanie mi pomoc??? z góry dziekuję
Napisany 06 lipca 2009 - 21:52
Ps uzupełnij Awatar
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 07 lipca 2009 - 11:43
Napisany 07 lipca 2009 - 11:44
Napisany 07 lipca 2009 - 16:15
Witam
Mam problem z automatyczną skrzynia biegów przy przyspieszeniu włącza się informacja Automatik Getriebe oraz TC i samochód przechodzi na tryb awaryjny, traci moc. Badanie komputerowe bylo robione i nie wykazało żadnej awarii. Dodam jeszcze że im cieplej tym szybciej włącza sie tryb awaryjny. Moze ktoś się spotkał z taka sytuacją i jest w stanie mi pomoc??? z góry dziekuję
stawiam na problem z TPS ale na kompie powinno byc widac