mam możliwość kupna radia jak w tytule
sprzedający twierdzi, że to model oznaczony literką E a nie D i ma to istotne znaczenie
"CDR500 z literką (E) jest zdecydowanie lepszą wersją w stosunku do modelu CDR500 (D) bo ma
prawie 3 krotnie większą moc wyjściową i 4 wzmacnicze pracujące w układzie mostkowym.
CDR500 (D) ma tylko dwa wzmacniacze i wyjście "kondensatorowe".
czy ktoś potwierdza wyższośc tego egzamplarza nad "zwykłym" z literką D ?

Delco CDR 500 model E
Rozpoczęte przez
bamil
, 16 cze 2009, 20:54
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 czerwca 2009 - 20:54
najpiękniejsze i najprzyjemniejsze jest chwytanie chwil,
spoglądanie ponad głowami niezorientowanych;
Napisany 16 czerwca 2009 - 22:18
Moc tak reszta nie.

Napisany 17 czerwca 2009 - 07:56
CDR500 E to praaaawie to samo co VDO - i to już możesz kupic. tylko czemu tyle wątków założyłeś
Napisany 24 czerwca 2009 - 08:20
radyjko kupione 
nie wiem jak w porównaniu z VDO ale z CAR400 to "jak dzień do nocy"
wreszcie to jakoś gra w tym aucie

nie wiem jak w porównaniu z VDO ale z CAR400 to "jak dzień do nocy"
wreszcie to jakoś gra w tym aucie
Napisany 25 czerwca 2009 - 19:41
wreszcie zagra to jak u ludzi kiedy zrezygnujesz w koncu z jednostek "seryjnych"... I uswiadomisz sobie ze jednak sterowanie z kierownicy to nie pepek swiatawreszcie to jakoś gra w tym aucie

Napisany 26 czerwca 2009 - 16:57
wreszcie zagra to jak u ludzi kiedy zrezygnujesz w koncu z jednostek "seryjnych"... I uswiadomisz sobie ze jednak sterowanie z kierownicy to nie pepek swiata
niestety się z Tobą nie zgodzę...uważam, że sterowanie przy kierownicy nie nie tylko bajer i wygoda ale też kwestia bezpieczeństwa bo nie odrywam rąk aby manipulowac radiem i oczu aby spoglądać na radio bo wszystko mam na fabrycznym wyświetlaczu
w aucie żony mam dobry sprzęt niestety niefabryczny i przyznam, że jak jadę tamtym to brakuje mi sterowania z kiery
wiem, że można sterowanie niefabryczne dać, ale to już nie to samo moim zdaniem
dodatkowo fabryczne radio komponuje się z deską, pasuje kolorem i podświetleniem
tak więc ja z całą pewnością nie zdecyduję się na niefabryczne radio kiedy mam mozliwosc posiadania fabrycznego
Napisany 01 grudnia 2013 - 11:13
Siemka, planuje kupić radio cdr500e do omegi b 98, i mam pytanie do posiadaczy. Mianowicie jak to gra, oraz czy to radio obsłuży mi wyświetlacz mid .?