Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Potrzebna fachowa porada przy 2.6 Dual ramie

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
2 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Rychu_omega

Rychu_omega
  • 4 postów

Napisany 18 maja 2009 - 21:34

Witam!

nie wiem czy doprze udałem sie z tym tematem jesli źle to wybaczcie nowy jestem.

Sprawe tego typu jest ze posiadam omege a 2.6 dual ram w wersji kombi
i potrzebuje do niej poduszki pod silnik. w czestochowie w zadnym sklepie nie ma na miejscu jest tylko na zamuwienie. zamuwiłem je po 2 tyg dzwoni do mnie gosc ze niestety takie poduszki sa trudno dostepne i niestety nie ma ich. I zostałem na lodzie nie wiem co mam teraz zrobic silnik trzyma sie w sumie juz tylko na tych małych amorkach. zjezdziłem cala czestochowe nie dostałem tego. nie mam pojecia co mam teraz zrobic.l doszły mnie słuchy ze niby pasuja od audi 80 z silnika 2.0 ale nie jestem przekonany wiec chce zaczerpnac porady od bardziej obeznanych ludzi wiec mysle ze doradzicie mi cos. Dotego silnika to wszystkie czesci są tak trudne do zdobycia??

z gory dziekuje..

#2 OFFLINE   Kristofer

Kristofer

VECTRAIrmscher1,9150+chip

• 1 758 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 19 maja 2009 - 15:02

zadzwoń pod ten numer 32 674 13 41 może ci coś załatwi goście handlują tylko częściami opla (Siewierz)
ewentualnie dobrze zaopatrzony szrot i bardzo niskimi cenami 606 677 368 (Poręba k.Zawiercia)

#3 OFFLINE   Rychu_omega

Rychu_omega
  • 4 postów

Napisany 19 maja 2009 - 15:13

okej dzieki kolego