Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

jak ustawić zegarek?

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   krzysiek1989

krzysiek1989
  • 770 postów

Napisany 31 marca 2009 - 14:55

Witam wszystkich>Mam problem ponieważ nie mogę ustawić zegarka na wyświetlaczu.Dodam że wyświetla fabrycznie tylko godzinę,datę i temperaturę wiec nie mam komputera. Powyżej wyświetlacza znajdują sie dwa przyciski które wogole nie reagują. Pomocy bo to dla mnie dość uciażliwe pozdrawiam.

#2 OFFLINE   Payatz

Payatz

The Darkness Age Has Come

• 1 090 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 31 marca 2009 - 14:58

Jak nie reagują, to albo nie podpięte (wylutowane), albo coś się epsiuło :) Aby sprawdzić czy jest to podpięte w sprawdzonych poradach szukaj jak wyjąć liczniki. Jeśli nie masz takiego podejścia/nie chcesz robić sam, szukaj jakiegoś zapaleńca z okolicy, względnie śjakiś mechanik.

Najbardziej siermiężna opcja, to wypięcie aku, i podpięcie o północy. Data nie będzie się zgadzać, ale godzina już owszem :)

#3 OFFLINE   MarcoFox

MarcoFox

Zbanowany

• 268 postów

Napisany 31 marca 2009 - 15:02

aby zacząć ustawiać należy chwilę przytrzymać przycisk (lewy bodajże), jeśli tylko naciskałeś to dlatego się nic nie włączyło...

#4 OFFLINE   krzysiek1989

krzysiek1989
  • 770 postów

Napisany 31 marca 2009 - 15:03

Tak myslałem że problem może być w tych przyciskach. Dzięki wielkie za radę. pozdrawiam!

Panowie właśnie udało sie ustawić za cenna radą MarcoFoxa.Trzeba było przycisk przytrzymać dłuższą chwilę. Dzięki wielkie za zainteresowanie.Pozdrawiam serdecznie!!! :)

#5 OFFLINE   maksiu

maksiu
  • 494 postów

Napisany 31 marca 2009 - 19:00

Tak myslałem że problem może być w tych przyciskach. Dzięki wielkie za radę. pozdrawiam!

Panowie właśnie udało sie ustawić za cenna radą MarcoFoxa.Trzeba było przycisk przytrzymać dłuższą chwilę. Dzięki wielkie za zainteresowanie.Pozdrawiam serdecznie!!! :)

Wszystkie oplowe wyswietlacze tak chyba maja. Zegareczek przytrzymujesz i wchodzisz do ustawiania, kazde nacisniecie przeskakuje miedzy elementami godziny/daty. Kropka przestawia sie dany element.