jakie radio ogolnie dostepne na allegro badz w sklepie współpracuje z wyswietlaczami w omedze bez dodatkowego interface i odtwarza MP3? Chodzi mi o wyswietlanie RDS. Jezeli zauwazyliscie moj post w dziale KUPIę, nosze sie z zamiarem kupna radia VDO CDR 500. To dadio odtwarza niestety tylko nieskompresowane pliki muzyczne. Po co to wszystko? Nosze sie z zamiarem zrobienia profesjonalnej, cichociemnej instalacji CA. Poa tym jak skonczyłem moja w calibrze czas na omege. Z calibry zostało mi pare klockow ktore mogłbym tu wsadzic, ale warunkiem jest, ze nie ma sie rzucac w oczy a grac jak instalacja za min. 10 koła

W tym celu chce wybebeszyc Radio VDO CDR 500 i zamontowac w tej obudowie jakies inne radio z funkcja obsługiwania wyswietlacza i MP3. Dodatkow w radiu takim zamontowałbym wyjscie optyczne (pod swiatłowód) i doprowadił to pod procesor dzwieku alpine pxa-h701.. Od procka do jakiegos 4ro kałowego wzmaka ( moze jakis hifonics olympus VIII 4 x 110rms) a od wzmaka do głosników. Tweetki juz mam i są to seas ktn 25 f, midy i wofery ktore musze zdobyć to hiendowe scan speak 15W 4531 G00. Wofer pojedzie na mostku a jako, ze potrzebuje przestrzeni bagazowej skrzynia ma byc jak najmniejsza to musze poszukac antyku jakim jest fosgate HX2 8" ktory zagra pod klozetem 8 litrow.
Dodatkowo bluetooth interface alpine KCE 350BT bedzie pomagał w jezdzie bez trzymania telefonui przy uchu no i dodatkowo bede mogł odgrywac pliki muzyczne ktore mam na komórce ppoprzez BT.
I jak sie wam moj plan podoba? Nie bedzie łatwo zrealizowac bo niektore rzeczy ciezko dostac ale generalnie mam czas