Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

No i zdechła...

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
3 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Franc

Franc

Aptekarz Też Lekarz :)

• 79 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 20 marca 2009 - 22:37

Spodziewałem się tego...już od dawna wiedziałem, że serce mojej Omesi wymaga albo przeszczepu albo przynajmniej radykalnego zabiegu. Mocy było coraz mniej, oleju paliła tyle co gazu, a silnik tak pracował, że jak podjechałem ostatnio zatankować LPG to koleś ze stacji patrzył na mnie jak na głupka bo myślał że to DIESEL. Jednak odwlekałem, odwlekałem, odwlekałem i dziś stało się... linka holownicza, pomoc sąsiadki i Omesia na długi czas pozostanie w bezruchu... Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina...
Jedno jest pewne. napewno się dziś :pijany::pijany::pijany::pijany::pijany::pijany::pijany::pijany::pijany::pijany::pije::pije::pije::pije::pije::pije::pije::pije::pije::pije::placz::placz::placz::placz::placz:

#2 OFFLINE   michal987654321

michal987654321

Zbanowany

• 1 677 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 20 marca 2009 - 22:50

No to lipa.....dobra koniec marudzenia kupuj silnik wstawiaj i jazda :D ;)

#3 OFFLINE   guciupn

guciupn
  • 6 postów

Napisany 20 marca 2009 - 23:08

No to kiszka! moja też coś ostatnio mnie zawodzi.pogoniłem jej troche kota i się zaczeło olej z pod pokrywki,na wolnych nie bardzo chodzi na wszystkie,no i płynu troszku ubywa czyli to też pewnie kwestia czasu jak uszczelka walnie do końca.jutro jade na pomiar ciśnienia w garach i się wyjaśni.pozdro

#4 OFFLINE   Franc

Franc

Aptekarz Też Lekarz :)

• 79 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 20 marca 2009 - 23:16

No to kiszka! moja też coś ostatnio mnie zawodzi.pogoniłem jej troche kota i się zaczeło olej z pod pokrywki,na wolnych nie bardzo chodzi na wszystkie,no i płynu troszku ubywa czyli to też pewnie kwestia czasu jak uszczelka walnie do końca.jutro jade na pomiar ciśnienia w garach i się wyjaśni.pozdro

To nie zaniedbaj tego tak jak ja, bo też będziesz musiał ze 3 dni :pije:
Ja sobie pluję teraz w brodę, że wcześniej się tym nie zająłem choć objawy "choroby" były od dawna. Dawaj stary jak najszybciej ze wszelkimi pomiarami. Pozdrowionka :piwo2: