Sam Naprawiam samochód Opel Omega B
Napisany 01 grudnia 2006 - 18:29
Poszukuję książki z serii Sam Naprawiam do Opla Omegi.
Jeśli ktoś ma jakiś link do emula albo Torrenta lub coś podobnego to byłbym wdzięczny.
Komentarze typu: to nie legalne, albo podobne, mnie nie interesują, więc proszę się nie wysilać.
Tu odrazu zwrazam sie do moderatorów z małą uwagą.
Wydaje mi się że na forum jest za mało żeczy technicznych.
Tzn. powinny się ty znajdować posty typy: jak się naprawia to czy tamto, jak sciągnąć tapicerkę, zmienić zarówkę itp.
Jednym słowem problemy z którymi się borykają urzytkownicy Omegi na codzień, i takie tematy powinny być przylepione.
Przykładowo schemat instalacji elektrycznej to podstawa, a nie udało się mi tego odnaleść.
Chyba, że za słabo szukałem, albo ta wyszukiwarka jest dla mnie za bardzo skomplikowana.
Na Forum Astry jest taki dział i mozna tam znaleść wiele przydatnych informacji, tu jedyne co jest to spis błędów i sposób ich zczytywania, też bardzo pomocne, ale na tym się swiat nie kończy.
Myślę, że tego samego zdania co ja jest więcej osób.
W każdym bądź razie jeśli ktoś ma link do takiej ksiązki to proszę wrzucić, jeśli uda się mi to pobrać to obiecuję to wrzucic na mój prywatny serwer z na którym będzie to dostępne non stop, bez żadnych kombinacji, reklam itp.
Dzięki z góry za pomoc i jeszcze raz do moderatorów: Musicie troszkę to wszystko uporządkować, bo posty się pojawiają i przesuwają, potem gdzieś znikają i ogólnie nigdy nie ma tego co jest akurat potrzebne i trzeba pytać znowu, i znów zamęt się robi i tak dokoła.
Napisany 01 grudnia 2006 - 18:44

Napisany 01 grudnia 2006 - 19:15
Linka do Torenta ja nie znaju a w Emulu to chyba wystarczy wyszukać :-)Witam.
Poszukuję książki z serii Sam Naprawiam do Opla Omegi.
Jeśli ktoś ma jakiś link do emula albo Torrenta lub coś podobnego to byłbym wdzięczny.
Komentarze typu: to nie legalne, albo podobne, mnie nie interesują, więc proszę się nie wysilać.
To wszystko jest dokładnie opisane w tej właśnie książce, więc po co to przepiswywać??Tu odrazu zwrazam sie do moderatorów z małą uwagą.
Tzn. powinny się ty znajdować posty typy: jak się naprawia to czy tamto, jak sciągnąć tapicerkę, zmienić zarówkę itp. Jednym słowem problemy z którymi się borykają urzytkownicy Omegi na codzień, i takie tematy powinny być przylepione.
A rzeczy faktycznie technicznych!! na forum jest sporo - i one są właśnie o problemach z jakimi użytkownicy Omegi się borykają.
[edit] Pewne info skasowane przez moderatora.
Napisany 01 grudnia 2006 - 22:47
Napisany 01 grudnia 2006 - 23:37
moge wrzucic gdzies na net do sciagniecia jesli jest taka ogolna potrzeba.... :twisted:
Poszła informacja na Priv gdzie leży
Temat chyba załatwiony
Napisany 02 grudnia 2006 - 10:18
Napisany 10 grudnia 2006 - 14:57
dzięki

Napisany 10 grudnia 2006 - 15:14
s.margalski[malpa]wp.pl
pozdr. Sebek
Napisany 10 grudnia 2006 - 20:07
Napisany 11 grudnia 2006 - 01:11
Jesli koledzy szukają ksiażki "Sam naprawiam samochód" to znajdziecie ja w każdej księgarni oraz w wydawnictwie WKŁ w Warszawie przy ulicy Kazimierzowskiej róg Madalińskiego.
A tutaj link do ich ksiegarni.
Na forum jest dużo informacji w sprawie napraw czy demontażu części, myslę że poprostu słabo szukałeś.Tu odrazu zwrazam sie do moderatorów z małą uwagą.
Tzn. powinny się ty znajdować posty typy: jak się naprawia to czy tamto, jak sciągnąć tapicerkę, zmienić zarówkę itp.
Jednym słowem problemy z którymi się borykają urzytkownicy Omegi na codzień, i takie tematy powinny być przylepione.
Przykładowo schemat instalacji elektrycznej to podstawa, a nie udało się mi tego odnaleść.
Chyba, że za słabo szukałem, albo ta wyszukiwarka jest dla mnie za bardzo skomplikowana.
Napisany 11 grudnia 2006 - 08:59
Jesli koledzy szukają ksiażki "Sam naprawiam samochód" to znajdziecie ja w każdej księgarni oraz w wydawnictwie WKŁ w Warszawie przy ulicy Kazimierzowskiej róg Madalińskiego.
albo na każdym szanującym sie p2p :razz:
Napisany 24 października 2011 - 20:17
Link jeszcze aktywny:
http://www.wupload.com/file/51826254
Napisany 07 lutego 2012 - 15:23
gulin@poczta.onet.pl
Napisany 07 lutego 2012 - 16:23
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 07 lutego 2012 - 22:19
Napisany 07 lutego 2012 - 22:59
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.