Auto nie odpala ale tylko raz na miesiąc
Napisany 14 lutego 2009 - 13:20
Napisany 14 lutego 2009 - 18:55

to tak jak z okresem u obiety musisz to przecierpiec ale mam dobry pomysl zaplanuj w te TRUDNE DNI wolne w robocie dzien wczesniej zrob zakopy a na drugi dzien rano wsiadaj i jedz:up:
Napisany 14 lutego 2009 - 19:15
Mam dziwny problem który zaczął się dwa miesiące temu.Grudzień 2008 omega nie odpala.Rozrusznik kręci Bardzo dobrze(nowy akumulator)i mimo 4 prób nie odpala.Zamieniam przekaźnik pompy paliwa z przekaźnikiem obok(są identyczne) ale to nie pomaga.Moje podejrzenia padają na;pompa paliwa,świece,kable do świec,filtr paliwa lub sterownik.Następnego dnia samochód po prostu odpala a ja rezygnuje z diagnostyki za prawie 300zł(Anglia).Miesiąc później ten sam problem - następny dzień i ok.Teraz miałem znowu to samo z tą różnicą że odpalił po 2 dniach.Jak macie jakieś pomysły to proszę piszcie,może ktoś miał ten sam problem.
Jest takie powiedzenie "...że broń raz do roku sama srzela..." to może Twoja Oma raz na miesiąc nie pali ;-)
A tak na poważnie trochę to dziwne i nie wiem o co chodzi
Napisany 14 lutego 2009 - 20:38

Sorry nie mogłem się powstrzymać
Napisany 14 lutego 2009 - 20:41
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 14 lutego 2009 - 21:16
Pozdrawiam
Napisany 03 lutego 2011 - 16:16