Zróbcie mi przyjemność....
Napisany 19 listopada 2006 - 20:03
Przez Was nie mam juz nic do powiedzenia na tym forum. Jeszcze chwilka i sobie stąd pójdę :twisted: :twisted: :twisted:
Napisany 19 listopada 2006 - 20:41
Jako że jestem chyba jedyną kobieta na tym forum, zróbcie mi przyjemność i napiszcie czasem coś nie na temat techniczny. Od kilku dni czytam (a w zasadzie to odznaczam jako przeczytane) tylko o problemach z Omegami (jakbym mało miała problemów z naszą Omesią ;-))
Przez Was nie mam juz nic do powiedzenia na tym forum. Jeszcze chwilka i sobie stąd pójdę :twisted: :twisted: :twisted:
nie jestes jedyna, ale za to jedyna piszesz (nie licząc ali6 vel Boomirwa). Moze własnie dla tego, ze jest tu dość technicznie.
Ja mam propozycje inna. Może Ty cos zacznij, bo trudni trafić w cos co Cie zainteresuje. Napewno będzie ciekawie... a ja chętnie popaplam o czyms nieomegowym.
Kto wie, moze i inne forumowiczki sie uaktywnią...
Jestem za.
A jak bedzie trzeba, to bede nawet optował za babskim kącikiem aka działem na forum.
W kazdym razie popieram wszytskimi rencyma pomysł o 'inne tematy'
Napisany 19 listopada 2006 - 21:06
Jak to co? Seks, alkohol i duże samochody :mrgreen:Może Ty cos zacznij, bo trudni trafić w cos co Cie zainteresuje
Co byście wybrali z tych opcji w piękną gwieździsta noc?

Napisany 19 listopada 2006 - 21:18
Jak to co? Seks, alkohol i duże samochody
Syćkie? Każda z tych rzeczy jest ze wszechmiar interesująca. I każda jak najbardziej na miejscu

Mi dzisiejszego wieczoru tylko alkoholu brakuje

PS. To może swoją kobietę zmolestuję coby się zarejestrowała na forum. Co Ty na to. Będzie jeszcze jedna do towarzystwa. :grin:
EDIT:
A jak bedzie trzeba, to bede nawet optował za babskim kącikiem aka działem na forum.
W kazdym razie popieram wszytskimi rencyma pomysł o 'inne tematy'
Popieram przedmówcę.
Jeszcze licznik przydało by się wlączyć (dla kolegi megaspamera) :tere-fere:
Napisany 19 listopada 2006 - 21:20
Oj zero inwencji :roll:
Jak to co? Seks, alkohol i duże samochody :mrgreen:Może Ty cos zacznij, bo trudni trafić w cos co Cie zainteresuje
Mhm, a wszystkie 3 odpowiedzi mogą być?

Napisany 19 listopada 2006 - 21:31
Jestem ZA :grin:PS. To może swoją kobietę zmolestuję coby się zarejestrowała na forum. Co Ty na to. Będzie jeszcze jedna do towarzystwa.
Mogą, ale uzasadniajcie obszerniejMhm, a wszystkie 3 odpowiedzi mogą być?
:D

Ja bym się gdzieś przejechała, takim właśnie wymarzonym dużym autkiem. Fajna muzyczka, ciemna nocka, prosta droga..... Kurde, jak miło pomarzyc :sad:
Napisany 19 listopada 2006 - 21:34
Fajna muzyczka, ciemna nocka, prosta droga...
I alkohol, nie zapominaj o alkoholu. To najważniejsze :razz:
Jak dobrze pójdzie to jutro kobita ma będzie miała rejestrację zrobioną

Napisany 19 listopada 2006 - 21:38
PS. To może swoją kobietę zmolestuję coby się zarejestrowała na forum. Co Ty na to. Będzie jeszcze jedna do towarzystwa.
No to nie głupi pomysł

Mogą, ale uzasadniajcie obszerniej
Nie no wiesz:D Nie jestem zbytnim romantykiem pomimo znaku zodiaku jakim jest wodnik:D Ale zacznijmy od końca;) Duże auta - cholibka, nie stać mnie na wielkie auto, ale w moim mniemaniu i po przesiadce z mniejszego dużo mniejszego forda, śmiało twierdze Oma to bydlak (więc mam swój duży wóz:D), alkohol - w morde, nie podczas prowadzenia samochodu, a skoro już ... najwyżej lampka wina z ukochaną dla nastroju, natomiast jeśli chodzi o sex - nie w aucie po pijaku

Napisany 19 listopada 2006 - 21:38
Za kółko po alkoholu? :shock: Nie te lataI alkohol, nie zapominaj o alkoholu. To najważniejsze

Napisany 19 listopada 2006 - 21:41
Po pijaku to nie, ale po tej lampce wina...natomiast jeśli chodzi o sex - nie w aucie po pijaku
w aucie... czemu nie? Jak wygodne

Napisany 19 listopada 2006 - 21:43
Po pijaku to nie, ale po tej lampce wina...
w aucie... czemu nie? Jak wygodne
Każde auto jest na swój sposób wygodne ;D
Napisany 19 listopada 2006 - 21:44
Za kółko po alkoholu? :shock: Nie te lataI alkohol, nie zapominaj o alkoholu. To najważniejsze
Zresztą jakby mi dali jakieś fajne autko, to alkohol może nie istnieć
No, na końcu mojego tekstu była jeszcze emotka

Ja też jestem wrogiem alkoholu dla kierowcy. Albo pije, albo jedzie.
Fajne autko powiadasz

Napisany 19 listopada 2006 - 21:45
Fajne autko powiadasz
Hmm. Audi S8 może być? Tylko w budzie do 2002 r. Cud, miód, malina. Lub do zabawy jakieś Evo lub Imprezę.
Eee do zabawy to Hammer ;D
Napisany 19 listopada 2006 - 21:49
Nie, nie.. dla mnie fajne (prócz Omesi ;-)) to autka terenowe i zbliżone do nich. Najlepiej wielkie i ładne, choć trudno znaleźć takie połączenie. Ale kilka takich jeździ za którymi oglądam się z wystawionym ozorkiem :grin:Fajne autko powiadasz Hmm. Audi S8 może być? Tylko w budzie do 2002 r. Cud, miód, malina. Lub do zabawy jakieś Evo lub Imprezę.
Napisany 19 listopada 2006 - 21:54
Eee do zabawy to Hammer ;D
Eeee, przepraszam, że co? Dla mnie to wóz do lansu a nie do zabawy :bad:
No offence :smile:
) to autka terenowe i zbliżone do nich. Najlepiej wielkie i ładne,
No np. ładnie zliftowany Patrol trzydrzwiowy, snorkel, wyciągarka, szperacze, szerokie opony MT. Ech, rozmarzyłem się :grin:
Lub tak samo zrobiony Wrangler, ale ten z prostokątnymi światłami. Ten "okrągłoświaty" jest jakiś taki bezpłciowy

Ale kilka takich jeździ za którymi oglądam się z wystawionym ozorkiem
OOOO TAK :mrgreen:
Napisany 19 listopada 2006 - 21:57

Napisany 19 listopada 2006 - 22:00
No coś ty... lans w takim aucie? Porażka :neutral:Eeee, przepraszam, że co? Dla mnie to wóz do lansu a nie do zabawy
Właśnie do zabawy. Jak ze trzy dni popada, wjeżdżasz tym na jakieś lekko górzyste i leśne tereny... zabawa miodzio :mrgreen:
Napisany 19 listopada 2006 - 22:02
No coś ty... lans w takim aucie? Porażka :neutral:Eeee, przepraszam, że co? Dla mnie to wóz do lansu a nie do zabawy
Właśnie do zabawy. Jak ze trzy dni popada, wjeżdżasz tym na jakieś lekko górzyste i leśne tereny... zabawa miodzio :mrgreen:
Taaa a chwile przed przejeżdzasz przez granice bez odprawy celnej

Napisany 19 listopada 2006 - 22:05
No coś ty... lans w takim aucie? Porażka
No niektórzy to lubią :razz:
Właśnie do zabawy. Jak ze trzy dni popada, wjeżdżasz tym na jakieś lekko górzyste i leśne tereny... zabawa miodzio
I niestety nie wyjeżdżasz

http://www.rajdy4x4.pl/
Linka
Napisany 19 listopada 2006 - 22:10
Jakbym miała sie zakopać to podziękuję :razz:
Zreszta to nie jest autko ładne, wolę coś delikatniejszego, do miejskiej jazdy. BMW, Jeep, Toyota, Nissan, Mercedes, Volvo, z wiekszych Dodge Ram :grin: (chyba zadnego nie pominęłam)