spot w UK
Rozpoczęte przez
serek
, 25 sty 2009, 13:35
92 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 stycznia 2009 - 13:35
Witam.Tak sobie pomyslalem ze mozna byloby sie kiedys spotkac na jakiegos spota w niedalekiej przyszlosci, jesli byli by chetni, wtedy mozna by sie zastanowic nad miejscem spotkania.
Napisany 27 stycznia 2009 - 11:46
trzeba poczekac na wiecej osob wtedy pomyslimy o lokalizacji, ale jak co to ty masz niedaleko do mnie jakies 15 mil do (huntingdon) wiec zapraszam na kawe
Napisany 01 lutego 2009 - 06:15
heh hyba sie pospieszylem bo jak wpisalem huntingdonto z Bradystanu wyszlo mi 140 mil a nie 15:eek:
Napisany 03 marca 2009 - 19:18
Witaj piotrmalek1.. to Twoja niunia stoi na tym parkingu z niedziałającą bramą (w przyszłości)elektryczną? ;>
Może się spotkamy w tę niedzielę, bo będę tam prawdopodobnie ...
A jeśli chodzi o miejsce spota, to może po prostu wypośrodkować gdzieś pomiędzy wszystkimi chętnymi..
Może się spotkamy w tę niedzielę, bo będę tam prawdopodobnie ...
A jeśli chodzi o miejsce spota, to może po prostu wypośrodkować gdzieś pomiędzy wszystkimi chętnymi..
Napisany 03 marca 2009 - 22:42
widze ze nareszcie zaczyna sie cos dziac w tamacie, moze do wiosny cos zorganizujemy;)
Napisany 16 marca 2009 - 00:17
heheh teraz zobaczylem date wczesniejszych postow:D
ale mozna sie zebrac
ale mozna sie zebrac
Napisany 21 marca 2009 - 01:34
jak tylko zreanimuje swoja lamage to sie pisze na spocisko ja z birmingham ale dojade gdzie trzeba
looknalem na daty postow i nie moge uwierzy ze my emigranty nie potrafimy sie zebrac
dalej panowie akcja spocik haslo rzucic z wyprzedzeniem bi mnie TKMaxx tak z dnia na dzien nie pusci i ustawka gotowa w sumie nie wazne gdzie bo jak zupka nawet bedzie po funta za litr to wybaczcie panowie ale kieska wymowka ja chwilowo nie chce podskakiwac bo moja lamaga nie prarzy z braku uszczelki pod glowica a remont nie tani biorac pod uwage ze bylem w polszy w sprawach nieruchomosci ale bez jaj dwa tygodnie i zrobiona wiec bedzie jezdzone
planuje pozwiedzac wyspy i dam znac gdzie bede jechal moze sie ktos podepnie pod wycieczke a moze ktos nocleg zaoferuje:)
pozdrawiam i czekam na sygnaly
looknalem na daty postow i nie moge uwierzy ze my emigranty nie potrafimy sie zebrac
dalej panowie akcja spocik haslo rzucic z wyprzedzeniem bi mnie TKMaxx tak z dnia na dzien nie pusci i ustawka gotowa w sumie nie wazne gdzie bo jak zupka nawet bedzie po funta za litr to wybaczcie panowie ale kieska wymowka ja chwilowo nie chce podskakiwac bo moja lamaga nie prarzy z braku uszczelki pod glowica a remont nie tani biorac pod uwage ze bylem w polszy w sprawach nieruchomosci ale bez jaj dwa tygodnie i zrobiona wiec bedzie jezdzone
planuje pozwiedzac wyspy i dam znac gdzie bede jechal moze sie ktos podepnie pod wycieczke a moze ktos nocleg zaoferuje:)
pozdrawiam i czekam na sygnaly
Napisany 21 kwietnia 2009 - 20:19
dobra panowie odswieze troche temat bo zaczyna sie robic cieplo .
widze ze nikt nie zuca propozycji na miejsce spotkania wiec ja pujde na latwizne i zaproponuje spotkanie u mnie, w Huntingdon.
Altrnatywnie Dlotiv zoferowal spotkanie u niego na ranczu kwestia tylko ktora lokacja jest kozystniejsza dla wiekszosci zawsze mozna sie dostosowac .
co do daty to koniec maja poczatek czerwca?????
chyba ze ktoz ma jakies inne propozycje.
trzeba bylo by robic jakas liste
widze ze nikt nie zuca propozycji na miejsce spotkania wiec ja pujde na latwizne i zaproponuje spotkanie u mnie, w Huntingdon.
Altrnatywnie Dlotiv zoferowal spotkanie u niego na ranczu kwestia tylko ktora lokacja jest kozystniejsza dla wiekszosci zawsze mozna sie dostosowac .
co do daty to koniec maja poczatek czerwca?????
chyba ze ktoz ma jakies inne propozycje.
trzeba bylo by robic jakas liste

Napisany 24 kwietnia 2009 - 02:28
jak u ciebie serek to sie pisze
1. dlotiv
2. serek
3.piotrmalek1
4.Anomander8
1. dlotiv
2. serek
3.piotrmalek1
4.Anomander8
Napisany 24 kwietnia 2009 - 02:42