Dyna-Day Toruń - pytanie.
Napisany 04 stycznia 2009 - 20:33
Napisany 04 stycznia 2009 - 22:04
A więc jak w temacie. Razem z kolegą będziemy starali się zorganizować spotkanie fanów motoryzacji (różnych klubów) z możliwością pomiaru auta na hamowni. W związku z tym jestem ciekawy jakie będzie zainteresowanie i czy znajdą się chętni z OKP??? Planowany termin spotkania to zdecydowanie wiosna.
Do wiosny wyjdę (chyba) na prostą to i się pojawię
Napisany 04 stycznia 2009 - 22:05
A więc jak w temacie. Razem z kolegą będziemy starali się zorganizować spotkanie fanów motoryzacji (różnych klubów) z możliwością pomiaru auta na hamowni. W związku z tym jestem ciekawy jakie będzie zainteresowanie i czy znajdą się chętni z OKP??? Planowany termin spotkania to zdecydowanie wiosna.
na ktorej hamowni ?
Napisany 04 stycznia 2009 - 23:13
o właśnie tu na forum są tacy co by sobie chcieli aftomata zhamować !na ktorej hamowni ?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 05 stycznia 2009 - 20:24

Napisany 05 stycznia 2009 - 20:55
Była na naszym zlocie w Ślesinie i się nie sprawdziła. Nie można na niej shamować automatu.Hamownia ma być od firmy AGMA-TUNING z Torunia,
Napisany 07 stycznia 2009 - 11:51
Napisany 07 stycznia 2009 - 12:40
Z tego co wiem posiadają dwie hamownie, więc na dniach zorientuję się co i jak.
nei sa w stanie shamowac poprawnie omegi z automatem
Napisany 01 lutego 2009 - 19:03