Propozycjia Spot tylnonapędowców.
Napisany 10 listopada 2006 - 21:59
Otrzymałem propozycję spotu aut tylnonapędowych od kolegów z Forum BMW,w okolicach Bydgoszczy.
poniżej orginalny tekst:
Czy możecie umieścić na Waszym forum propozycję spotkania posiadaczy Opli Omega z Bydgoszczy z naszym Klubem BMW?
Chodzi o dobrą zabawę.
Jeżeli byliby zainteresowani, to w Bydgoszczy w niedzielę koło KOMINA przy Łuczniczce o godzinie 13:00 zaczynamy spot, następnie przejazd przez misto na godzinę 15:00 pod Market Champion, gdzie zostaliśmy zaproszeni przez zarząd sklepu dla przyciągnięcia klientów oraz innych osób zainteresowanych.
Ja osobiście nie dam rady po pierwsze daleko ,po drugie praca.
Napisany 10 listopada 2006 - 23:33
Napisany 11 listopada 2006 - 02:08
Napisany 11 listopada 2006 - 07:38
Witam!
Otrzymałem propozycję spotu aut tylnonapędowych od kolegów z Forum BMW,w okolicach Bydgoszczy.
poniżej orginalny tekst:
Czy możecie umieścić na Waszym forum propozycję spotkania posiadaczy Opli Omega z Bydgoszczy z naszym Klubem BMW?
no pomysł bomba. Jestem opiema łapkami za integracje miedzyklubową (choć wcześniej muslałem o klubach oplowskich). Niestety ja w niedziele siedze w pracy, jednak licze, ze ktos pojedzie i pstryknie jakąś fote, a co najważniejsz godnie bedzie reprezentował OKP.
Napisany 11 listopada 2006 - 10:17
Napisany 11 listopada 2006 - 21:50
Ja jestem jednym z nich!17 forumowiczy z Bydgoszczy (w tym 4 Klubowiczy) + 3 z Torunia

Napisany 12 listopada 2006 - 19:30
pzdr
Napisany 12 listopada 2006 - 20:41
Napisany 07 lutego 2007 - 08:24
Co roku w weekend majowy jest organizowany zlot BMW w Toruniu. Znajomy nie jeden most tam ukręcił...
Może My byśmy tez tam zawitali? Ta impreza na brak frekfencji chyba nigdy nie narzeka...

Napisany 07 lutego 2007 - 08:28
a w jakim terminie???Mam propozycję jeśli chodzi o tylny napęd. I tak trochę w temacie...
Co roku w weekend majowy jest organizowany zlot BMW w Toruniu. Znajomy nie jeden most tam ukręcił...
Może My byśmy tez tam zawitali? Ta impreza na brak frekfencji chyba nigdy nie narzeka...
pamiętaj że w maju jest zlot OKP :looz:
Napisany 07 lutego 2007 - 11:25
a w jakim terminie???Mam propozycję jeśli chodzi o tylny napęd. I tak trochę w temacie...
pamiętaj że w maju jest zlot OKP :looz:
Weekend majowy. Czyli 1-3 maja.
Ale w tym roku jest dziwnie wcześnie i dziwnie krótko. Dokładnie 28.04.
Prawdopodobnie jednak większość i na niedziele zostanie
Klub BMW Toruń
Napisany 08 lutego 2007 - 23:12

Napisany 08 lutego 2007 - 23:18
Hulajnogom z napendem rencznymciekawie moze byc:) tylko czy jechac tam Omega czy BMW? oto jest pytanie

MSPANC

Napisany 08 lutego 2007 - 23:30
No ale coś trzeba będzie kiedyś takiego zorganizować. Może być ciekawie