omega C 3.0 mv6 manual, czy 3.2 elite automat???
Napisany 02 września 2008 - 22:50
czy automat by mi w tym nie przeszkadzal. ???
Elite ma wszystko, sat nav, xenony, pelna skora, bose audio itp
a w mv6 tego akurat nie bede mial
ktory lepiej wybrac. co sadzicie, doradzcie, w tym,
i jak jest z tym mv6, rzeczywiscie ma twardsze zawieszenie, obnizone itp czy to samo co w elite 3.2, ze niby mv6 to taki sportowy, co ma w 'sporcie' wiecej od elite 3.2 poza manualem
Dzieki
Napisany 02 września 2008 - 23:02
Do końca nie opisałaś czego szukasz

3.0 czy 3.2 to nie wielka różnica, mało zauważalna a automat daje radę z tym silnikiem, co prawda start jest nie najlepszy ale ogólnie bardzo pozytywnie.
Hmmmm... a są tak w ogóle Omegi na Marsie?

Napisany 02 września 2008 - 23:19
pelny luksus czy manual, z zalozeniem ze na mokrym bym sobie poslizgi probowal niekiedy, czasem dumek z oponek, jak sie trzymaja te oba w zakretach jeszcze,
plusy i minusy ????
czy maja takie same zawiszenia? itp itd
doradzicie mi, a jak kupie dobrze, i dobrze mi doradzicie, to sie podzile pozniej z informacjami, zdjeciami dla zainteresowanych
Please
Maro
mozesz napisac jak Ci sie sprawuje Omega w automacie, czy cos nia szalejesz czy powolutku tylko jezdzisz, tzn. ze bez zabawy, jak wieeekszosc
ja lubie zabawe,
jak widze ze ktos ma impreze, jakies inne mocne a jezdzi jak by nie mogl
Scalilem >> paxoooo uzywaj funkcji edytuj
Napisany 03 września 2008 - 08:53
Jak chcesz palic gume i jezdzic bokiem to bierz manual.pelny luksus czy manual, z zalozeniem ze na mokrym bym sobie poslizgi probowal niekiedy, czasem dumek z oponek, jak sie trzymaja te oba w zakretach jeszcze,
Napisany 03 września 2008 - 09:06
nie bede mial
mial czy miala ? jesli mial to popraw w profilu.
Napisany 03 września 2008 - 15:42
paxooooo napisał/a:
nie bede mial
mial czy miala ? jesli mial to popraw w profilu.
chłopczyk bo dziewczynki są z Wenus a nie z Marsa :diable:
Napisany 03 września 2008 - 17:22
a mv6 przed liftingiem i po liftingu tez jest, bo o omege C mi chodzi a nie B
wiec Maro źle napisal, no chyba ze jakis inny lifting to niech napisze jaki dokladnie.
Wiec jeszcze nie mam, jak bede mial. kupie to napisze
a dziewczynki jak najbardziej, moge brac na... kanape

Wiec dalej czekam na mocne opinie, porady w tym temacie
Napisany 03 września 2008 - 17:30
poczytaj ten artykuł co Maro zamieścił tu http://www.myomega.o...istoria/mv6.htma mv6 przed liftingiem i po liftingu tez jest, bo o omege C mi chodzi a nie B
wiec Maro źle napisal, no chyba ze jakis inny lifting to niech napisze jaki dokladnie.
a tu masz fragment jego jakie wersie były dostępne po lifcie
Od roku modelowego 2000 byly cztery następujące warianty wyposażenia: Omega, Omega Elegance, Omega Design Edition, Omega Sport i Omega Executive. W roku modelowym 2001 Omega Caravan mial potem jeszcze "Club", które dla Omega Caravan przedstawiło wyposażenie podstawowe. Nie bylo wiec pakietu oświetleniowego, obręczy z z lekkiego stopu, Multi-Info-Displaya, dekoracji na boczkach drzwiowych i konsoli srodkowej, tylnygo elektrycznego podnoszenia szyb, siatki na oddzielenie przestrzeni bagazowej, obsługi radia przy kierownicy, światel przeciwmglowych, elektrycznego ustawienia foteli oraz reflektorow ksenonowych. Do roku modelowego 2002 nazwy wyposażenia zostały znowu zmienione: Omega Selection, Omega Edition i Omega Executive. Od roku modelowego 2000 różne warianty modelu były teraz już zewnętnie nie do odroznienia.
Napisany 03 września 2008 - 17:45
Ja bede mial elite. lub mv6/. Jesli elite to w niej bedzie wszystko, pelna opcja, pakiet itp.
No to napiszcie teraz dokladnie jakie na Polskę wersje wychodzly. bo w tym artykule jakos nie widze elite C, a ja w Polsce niekoniecznie kupie.
Napisany 03 września 2008 - 18:57
czyli dobrze napisalem,. nie bylo pozniej innego liftingu. i w miare szybko zostala zakonczona produkcją omega C, a napisalem ze od 2000 roku w gore czyli ze tylko wersja C. moze byc z ostatniego roku z produkcji tez jak znajde.
Ja bede mial elite. lub mv6/. Jesli elite to w niej bedzie wszystko, pelna opcja, pakiet itp.
No to napiszcie teraz dokladnie jakie na Polskę wersje wychodzly. bo w tym artykule jakos nie widze elite C, a ja w Polsce niekoniecznie kupie.
nie ma zadnej omegi C to jest B po liftingu czyli B FL

w poliftowej nie bylo MV6 tylko tak jak masz wyzej napisane. Elite wychodzily w UK
co do dziewczynek to masz w profilu zaznaczone ze jestes kobieta - sprawdz sobie.
Napisany 03 września 2008 - 19:01
Napisany 03 września 2008 - 23:16
to teraz zobaczcie tutja
tam jest wyszczegolnione, ale i nie tylko tam znalazlem
omega a, omega b, omega c
i pisze wyraźnie "Omega C zastąpił poprzednika na jesieni 1999 roku."...
no i jak
nie wazne co tam napisane w profilu, co sie tak czepiacie, nikogo nie obrażam itd
nie czytajcie tam, tulko w temacie co mi doradzic
- a jak jest z tym systemem audio bose w tej najwyzszej wersji, jak to gra, czy to hi-end jest dzwiek dobry tak?
mozna porownac dzwiek np. do audi a4 2004 quattro na wypasie full opcja, z bose tez?
Napisany 03 września 2008 - 23:19
jesli tak jest, to czy executive a elite to takie samo wypisazenie mialy?
bo jak jedynie w UK elite, to znalazlem ze tam tez maja executive
Napisany 03 września 2008 - 23:28
ale czy również ZWRÓCIŁEŚ(AŚ) UWAGĘ na zdjęcia....jak również ładny przypisek na środku strony z wielkim WYKRZYKNIKIEM na środku strony, że niektóre informacje wymagają wymagają WERYFIKACJI...http://pl.wikipedia.org/wiki/Opel_Omega
to teraz zobaczcie tutja
tam jest wyszczegolnione, ale i nie tylko tam znalazlem
omega a, omega b, omega c
i pisze wyraźnie "Omega C zastąpił poprzednika na jesieni 1999 roku."...
no i jak
nie wazne co tam napisane w profilu, co sie tak czepiacie, nikogo nie obrażam itd
nie czytajcie tam, tulko w temacie co mi doradzic
- a jak jest z tym systemem audio bose w tej najwyzszej wersji, jak to gra, czy to hi-end jest dzwiek dobry tak?
mozna porownac dzwiek np. do audi a4 2004 quattro na wypasie full opcja, z bose tez?
strona ta jest tworzona przez pasjonatow i chwała im za to. ale czasmi wkradaja się błędy...sami zresztą wyraźnie zanaczyli...
" Opel Omega C / Opel Omega B FL (face lifting) (1999-2003) [edytuj]" koniec cytatu...
Napisany 04 września 2008 - 07:09
Napisany 04 września 2008 - 08:15
Nie było, nie ma i chyba nie będzie Omegi C.