Witam
Jako że jestem nowy, mam pytanko. Chciałbym sprawic sobie radio ccrt 700 ze względu na funkcję telefonu, lecz niewiem jak to działa tzn. czy ten telefon jest wbudowany, czy też trzeba go podpiąc pod radio, przeszukałem forum w tym temacie i nic nie znalazłem. Czy ktoś z kolegów może mi to przybliżyc. :driver:

Philips CCRT700 a funkcja telefonu
Rozpoczęte przez
Grisza
, 25 sie 2008, 00:16
1 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 sierpnia 2008 - 00:16
Napisany 20 września 2008 - 11:26
Radio CCRT ma wbhudowany telefon i klawisze sterujące na swoim przednim panelu po prawej stronie.W centralnej części radia jest zdejmowany panel pod który wkłada się karte sim(ja mam w Plusie)Po jej włożeniu uaktywnia się menu ,które daje możliwość korzystanie z funkcji telefonu tak jak w komórce.Wszystkie dane wyświetlają się na wyświetlaczu komputera samochodu.Telefon posiada system głośnomówiący zintegrowany z radiem .W chwili nadejścia połączenia muzyka wycisza się i słychać dzwonek tel.po wciśnięciu zielonej słuchawki przeprowadzamy rozmowe .Czerwona kończy rozmowe i rozgłaśnia sie muzyka.Świetne radio chociaż słyszałem opinię ,że daje kiepskiej jakości dźwięk.Mnie wystarcza ,oczywiście tylko CD i tuner.Kasety nie używam.Polecam gorąco. :smile:
P.S.Szukam do tego radia(CCRT700) instrukcji w PL .
P.S.Szukam do tego radia(CCRT700) instrukcji w PL .
oskarowski