Projekt naklejki zlotowej
Napisany 24 sierpnia 2008 - 21:13
termin nadsylania projektow 29.08. potem szybka ankieta wsrod forumowiczy. Nagroda bedzie usmiech i uscisk dloni prezesa :mrgreen:
Napisany 25 sierpnia 2008 - 12:46
No normalnie czytac nie umiejątermin nadsylania projektow 29.08. potem szybka ankieta wsrod forumowiczy

Napisany 25 sierpnia 2008 - 13:12

I te zdjecia tez troszke za bardzo SFOTOSHOPOWANE ;P
I wspomne jeszcze, ze dziale klubowym znajdziesz czcionki, ktore UZYJESZ do robienia projektu, poniewaz takie sa w logotypie i tak ma BYC !

I jeszcze jedno - wydaje mi sie, ze lepiej zrobic GLADKI projekt, niz jakies PUZLLESRUZLE, bo potem moze byc PLACZ I ZGRZYTANIE ZEBOW jak sie je wydrukujei, ze nic nie widac i HAJS W BLOTO

No :diable:
Napisany 25 sierpnia 2008 - 16:46
I wspomne jeszcze, ze dziale klubowym znajdziesz czcionki,
Gdzie są te czcionki bo ja za cholere ich znaleźć nie moge?
Napisany 25 sierpnia 2008 - 18:11
ktore UZYJESZ do robienia projektu
projekt nie jest przymusowy ze tak trzcionka ta zdjecie kazdy robi tak jak widzi..nikt mnie nie bedzie zmuszal do uzycia tego czy tego
I jeszcze jedno - wydaje mi sie, ze lepiej zrobic GLADKI projekt, niz jakies PUZLLESRUZLE, bo potem moze byc PLACZ I ZGRZYTANIE ZEBOW jak sie je wydrukujei, ze nic nie widac i HAJS W BLOTO
jak chcesz drukowac w domu to tak ja mam dojscie do druku w fimie na kazdym rodzaju folii papieru.. nie wiem jak ty..
jak napis do tla jakos na V zlocie tez byly czerwone i bylo ok wiec oco kaman.?? :evil:siwy873 ten czerwony pasuje na tym tle jak
tyz nie
No :diable:
zamiast zgrywac szefa to pokaz co ty potrafisz..a nie krytykujesz innych..to jak ty wstawisz to ja ci pojade twoje prace moze byc..??
co zrobie to zrobie..potem forumowicze ocenia a nie tylko ty..
no.. :bad:
jeszcze to

Napisany 25 sierpnia 2008 - 19:09
siwy873 ten czerwony pasuje na tym tle jak .... nie powiem co, bo nie uzywam brzydkich slow
I te zdjecia tez troszke za bardzo SFOTOSHOPOWANE ;P
Szynka, może Ty byś coś zaproponował :roll:
Napisany 25 sierpnia 2008 - 19:12
siwy873 Wszystkie projekty są super.
Napisany 25 sierpnia 2008 - 19:21
Popieram,popieram.Niech kazdy zaprezentuje co ma a na oceny przyjdzie czas później.O co te kłotnie........Pany to nie jest temat do kłótni.
siwy873 Wszystkie projekty są super.
:DObcy są wśród nas.Dowodem na to są tabliczki z napisem ''OBCYM WSTĘP WZBRONIONY''

Napisany 25 sierpnia 2008 - 19:54
Jak te projekty będą wyglądały w formie naklejki?
Czy też automatycznie ma być to plakat zlotowy. Jak tak to ostatni projekt bedzie rewelacyjny.
Napisany 25 sierpnia 2008 - 20:27
Napisany 25 sierpnia 2008 - 20:51
Tak ? A jak bys robil plakat/naklejke itp dla jakiejs firmy, to chyba oczywiste jest, ze ich logo umieszczacz w takim stanie jakie jest (czcionka, budowa, kolory) a nie tak jak Cie najdzie.projekt nie jest przymusowy ze tak trzcionka ta zdjecie kazdy robi tak jak widzi..nikt mnie nie bedzie zmuszal do uzycia tego czy tego
Jakos jak robilem inne projekty klubowe to trzymalem sie takich zasad, a nie byle jaka czcionka i gitara.
Ale ja sie nie znam...
Nie rozmieszaj mnie...jak chcesz drukowac w domu to tak ja mam dojscie do druku w fimie na kazdym rodzaju folii papieru.. nie wiem jak ty..
O to, ze ten napis na tym zmodzonym tle, nie jest WIDOCZNY.jak napis do tla jakos na V zlocie tez byly czerwone i bylo ok wiec oco kaman.?? :evil:
Zlewa sie z tlem.
KONTRAST
Byly w temacie kalendarza klubowego, ale moze zostal temat skasowany. NIe wiem.Jarqz napisał/a:
Macie tutaj - http://www.1001fonts...ml?font_id=2326
Moje moze sa jeszce na forum.zamiast zgrywac szefa to pokaz co ty potrafisz..a nie krytykujesz innych..to jak ty wstawisz to ja ci pojade twoje prace moze byc..??
Jak nie to ludzie maja w domach - Identyfikatory klubowe, zegarki, kalendarzyki etc. ale nie wazne...
PRzeciez mam dotego prawo wiec jaki masz problem ?co zrobie to zrobie..potem forumowicze ocenia a nie tylko ty..
Ze ktos Ci dobrze mowi ?
Chlopie, wyluzyj sie troche

Ostatni plakat jest ok, ale mowie - zmien czcionka na taka jaka jest w logo OKP.
I jak piszesz Omega klub polska, to napisz juz wszystko z DUZEJ litery, albo DRUKOWANE, bo z malych to nie wyglada.
Temat jest o naklejce.Jak te projekty będą wyglądały w formie naklejki?
Czy też automatycznie ma być to plakat zlotowy.
Ostatnie to bardziej na plakat.
Napisany 25 sierpnia 2008 - 21:33
tez mi tak bardziej podeszlo..pod plakat jutro popoludniu wrzuce projekty w formie owali takie jak z V zlotu..mam nadzieje ze sie SPODOBAOstatnie to bardziej na plakat.
Napisany 26 sierpnia 2008 - 09:01
tez mi tak bardziej podeszlo..pod plakat jutro popoludniu wrzuce projekty w formie owali takie jak z V zlotu..mam nadzieje ze sie SPODOBAOstatnie to bardziej na plakat.
fajnie - ale czcionka musi byc w oryginale.
Szynka dawaj jakiegos projekcika :piwo:
Napisany 26 sierpnia 2008 - 19:47

To taka mała sugestia :hehe: