PALIWO DO SAMOCHODÓW
Napisany 27 października 2006 - 19:53
prosze opisywac swoje uwagi na temat jakosci paliwa tankowanego na naszych stacjach oraz problemy z samochodami w związku z berbeluchą :mrgreen:
Dzisiaj byłem w stolycy................
miałem resztki więc zalałem cos koło 20 litrów nie dużo........(wcale nie było drogo 3.82zł)
berbelucha się zmieszała z nowym paliwkiem..............
i tak koło góry kawarii normalnie samochodzik jakis żway się zrobił.... miał normalną moc................. i zapindalał do domciu jak zaczarowany............. :driver:
popostu ta moja stacja jest do dupu...... nigdy tam nie zatankuje....... co chwila mi sie zapalała kontrolka silnikia i bład......... czujnik spalania stukowego myslałem że znowu urwane poduszki.......... pod silnikiem :evil: :evil: :evil: ........ i już się nie zaświeca
po zatankowani u mnie.......samochód zamienił się w WRC czyli...........
warcy rycy cescy..............
poprostu powinni karac za tą berbeluche co lejemy do baków............ :bmw: :bmw: :bmw: :bmw: :bmw: :bmw:
teraz samochodzik mruczy cichutko i jest poprostu rewelka......
a jak się grzał na tym dziadostwie.......... :bad:
Napisany 27 października 2006 - 20:00
Napisany 27 października 2006 - 20:03
Zrobimy listę stacji, które należy omijać
Napisany 27 października 2006 - 20:07
Witam
...wcale nie było drogo 3.82zł)...
ja tankuje na shell-u V-Power za 3.65zl
co prawda na tej stacji jest akurat promocja (V-Power w cenie normalnej)
tyle ze trwa juz ponad miesiąc

a również zauważyłem znaczną poprawe jazdy auta i spalanie troche spadło

a co do paliwa... to kiedyś zatankowałem na stacji tesco... i normalnie silnik zaczął nierówno chodzić, obroty skakać , w ogóle masakra

niby 10gr tańsze ale za to jakie g

Napisany 27 października 2006 - 20:10
PIONKI ul Kolejowa - Orlen........................ :evil: :evil: :evil: - problem w tym że jest jedna stacja w Pionkach.............. ale juz robia dwie następne
DZISIAJ TANKOWAŁEM - jestem bardzo zadowolony
Warsiafka ul Puławska 86 Statoil.........po prawej w kierunku Kozienic za pierwszym rozjazdem na urysów :roll: :roll: :roll: - normalnie kolejka była a w zasadzie 4 kolejki i wkazdej po 3 - 4 samochody..........
P.S.
pmnet uaktualnij linka bo nie działa............... to poprosimy gawora i nam tematy połączy :pad: :pad: :pad:
:nabijacz:
:jezor:
Napisany 27 października 2006 - 20:23
Kielce Warszawska Poltank 98Pb
Napisany 27 października 2006 - 20:36
za 3.65zl
piekna cena............. jak już zrobia konkurencyjne cepeeny to i u mni emoże spadną ceny i jakośc sie poporawi..................
Napisany 27 października 2006 - 20:41
Witam
...wcale nie było drogo 3.82zł)...
ja tankuje na shell-u V-Power za 3.65zl
a ja wlasnie dzis zalałem Vpower 98 (3,95pln) ... ale w zasadzie służy mi ona tylko do odpalania, bo później to już LPGpower
Napisany 27 października 2006 - 20:54
po zatankowaiu paliwa moja omka mila "drgawki" i odjelo normlanie z 50koni.
Napisany 27 października 2006 - 21:01
bo później to już LPGpower
przeciez mas zproblemy z tym LPG :pad: :pad: :pad:
więc jaki to POWER???? :nabijacz:
chyba POWER RANGERS :mrgreen:
:bud:
:looz:
Napisany 27 października 2006 - 21:02
bo później to już LPGpower
przeciez mas zproblemy z tym LPG :pad: :pad: :pad:
więc jaki to POWER???? :nabijacz:
chyba POWER RANGERS :mrgreen:
a kto Ci takich głupot naopowiadał ?
ps. a jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem, to lepej nie komentuj...
Napisany 27 października 2006 - 21:03
no właśnie od dwóch dni też mnie straszy ta kontrolka,błąd czujnika spalania stukowego,zapala się na lpg jak jade i nie wiem o co chodzi...zawsze tankowałem na tej stacji co tym razem i chyba jakiś szmelc zalałem,silnik nie ma mocy w momencie zapalenia się kontrolki,świeci tak ze 3-4 km i gaśnie i od tego momentu już git,jutrop doleje na innej stacji,może się wymiesza :mur:co chwila mi sie zapalała kontrolka silnikia i bład......... czujnik spalania stukowego
Napisany 27 października 2006 - 21:10
a ten znowu zaczyna........... nerwus jeden............a jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem, to lepej nie komentuj...
LPG.......

i chyba jakiś szmelc zalałem,silnik nie ma mocy w momencie zapalenia się kontrolki,świeci tak ze 3-4 km i gaśnie
dokładnie na benzin to samo......... normalnie zrobiłbym taczdałna.... tym co chrzczą paliwo............
jutro se zaleje jakiego lepszego w Radomiu......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Napisany 29 października 2006 - 00:27
sprawdzone źrófło gorzej niż siki :evil:
Napisany 29 października 2006 - 09:18
Wpisz miejscowość, ulicę, nazwę stacji i rodzaj paliwa...
Zrobimy listę stacji, które należy omijać
http://slimak.onet.p...zarna_lista.xls
Napisany 29 października 2006 - 09:24
Napisany 29 października 2006 - 10:24
a mam pytaynko czy MV6 może chodzic na PB95 czy lepij lać 98??
moze.
Napisany 29 października 2006 - 12:55
ZTCP 98
a skąd ty możesz wiedziec spamerze jeden.............. przeciez Twoja chodzi na LPGu.................... :tere-fere: :tere-fere: :tere-fere:
:nabijacz:
:ziele:
:pad: