Wam chodzi o brak klamki w klapie bagażnika na zdjęciu tylnego zderzaka ??? A kto kiedykolwiek wspomniał że chcę ją usówać.... Sprzedawca udostępnia takie zdjęcia Zderzaka przedniego, tylnego i progów (Właśnie te 3 rzeczy mnie interesują) i takie zdjęcia puściłem tutaj.... To jeszcze mi ktoś powinien zwrócić uwagę że maskę muszę przerobić....
Moi drodzy - chcę zakupić zestaw zderzaków jaki jest w linku "OTO TEN ZESTAW" i nic więcej z autem nie chcę robić typu brak klamek lub przerabianie maski na bad look ....
Takie oto zdjęcia przedstawił sprzedawca a ja nigdy nie napisałem że chcę żeby moja oma wyglądała dokładnie jak ta na foto...
Co do grupy VW.... Jak wcześniej pisałem to nie bardzo mi pasuje przedni zderzak z "zestawu drugiego" ponieważ jak już wcześniej pisałem nie ma miejsca na halogeny a na tym mi zależy i jest za bardzo podobny do audi - tego nie pisałem ale to chyba widać

:

:
Główne moje zainteresowanie wzbudził zderzak tylni i progi....
Co do materiału to jeszcze nie mam za bardzo obrazu praktycznego ale już niedługo wybiorę się do jakiegoś zakładu żeby oblookać jak to jest zrobione i jak bardzo wytrzymałe.. Co do Irmiego... to nie wszystkich na to stać i nie wszystkim podobają się wszystkie lementy jakie produkuje IRMI... Mam lotkę bo mi się podoba, nie mam grilla bo wręcz przeciwnie i to samo tyczy się firmy KAMEI czy jakoś tak....
Może niektórzy z was uważają że jak nie IRMI to syf ale ja w tym wypadku posłucham starszych

tylko nie słuchaj tych co piszą tylko że do bani wszystko
To że to nie jest Irmi nie znaczy że będzie najgorsze... Oglądał ktoś z was te zderzaki w realu, zakładał na swoją omę?? Równie dobrze te foty to może być Photoshop.... I do tego raczej niewielu z was posiada coś poza Irmim (szacun dla tych bo jest to cholernie droga zabawa) lub dokładek zderzaków sprzedawanych na allegro (i to też nie za grosze)
A tu ooo :shock: Wyrwał się taki Karolek i chce mieć coś innego niż naród

Może warto się przełamać i nie pozostawać w tłumie tylko czas spróbować czegoś nowego, innego i nieznanego....
No

Żem rzekł

:piwo: dla wszystkich