Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

7 SAFE w Blaupunkt cdc2

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
3 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Mario1982

Mario1982
  • 2 postów

Napisany 10 lipca 2008 - 11:00

Na wstępie wielkie dzięki dla Roozga za podanie kodu!
Niestety mam z nim problem, tzn nie mogę go wprowadzić ponieważ od niedzieli kiedy to podjąłem ósmą próbę wprowadzenia kodu do dnia dzisiejszego nie mogę wykonać siódmej próby wprowadzenia go... wyświetla się tylko komunikat "7 SAFE" i nie wyświetlają się wykreskowane miejsca na wpisanie odpowiednich cyfr. Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć mi o co chodzi?
Pozdro dla klubowiczów!
Mario(L)

#2 OFFLINE   bogumil.s

bogumil.s

made in france

• 4 238 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 10 lipca 2008 - 12:05

Na wstępie wielkie dzięki dla Roozga za podanie kodu!
Niestety mam z nim problem, tzn nie mogę go wprowadzić ponieważ od niedzieli kiedy to podjąłem ósmą próbę wprowadzenia kodu do dnia dzisiejszego nie mogę wykonać siódmej próby wprowadzenia go... wyświetla się tylko komunikat "7 SAFE" i nie wyświetlają się wykreskowane miejsca na wpisanie odpowiednich cyfr. Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć mi o co chodzi?
Pozdro dla klubowiczów!

podłącz radio, włącz zapłon i zostaw na ok 30 minut potem będziesz mógł wprowadzić kod

to jest standardowe zabezpieczenie czasowe po błędnych wpisaniu kodu - masz 10 prób z tym że za każdym błędnych wprowadzeniem kodu trzeba odczekać od 5 minut (przy pierwszym) do 4 godzin przy 9 błędnym wprowadzeniu kodu. Jeśli 10 razy wprowadzisz zły kod trzeba jechać do ASO i lub serwisu odblokować radio

#3 OFFLINE   Leniu

Leniu
  • 49 postów

Napisany 04 sierpnia 2008 - 15:20

czyli jak się świeci komunikat SAFE (bez żadnej cyfry) to znaczy że było już 10 prób i trzeba radio odlokować w ASO?
Kluchą jeżdże w zimę,
a tym w lato ;)

#4 OFFLINE   mastah22

mastah22
  • 552 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 07 sierpnia 2008 - 21:51

Leniu, nie, to oznacza ze nalezy wywołac wpisywanie kodu i pewnie bedziesz mial 10 prob...

Mario1982, 7 safe to 11 min czekania na właczonym zaplonie :)