ja posiadam Alana 48, ale niestety nie jest zamontowany
miedzy innymi wlasnie dlatego, ze nie znalazlem zadnego konkretnego miejsca na jego polozenie
miedzy fotelem pasazera, a tunelem jest zbyt malo miejsca
radyjko woze niepodlaczone w bagazniku (w sumie nie wiem po co, ale nie chce mi sie go do domu przynosic
)
U Mnie ten sam problem...
Wcześniej miałem w schowku, ale... nie zdało egzaminu... Szkoda schowka, no i do przełączników daleko... Później było przyklejone do tunelu z prawej strony... Nie za dobrze to wyglądało i korciło poszukiwaczy szczęścia...
Postanowiłem przymontować z lewej strony pod schowkiem obok fajery... Okazało się, że schowek i osłona bezpieczników otwierają się podczas jazdy bo radio za ciężkie...
Ostatecznie, wylądowało wciśnięte na siłę w kieszeń drzwi ale... tam też nie zdaje egzaminu, bo przy wysiadaniu przewody wadzą...
Narazie tak zostało bo naprawdę nie wiem , gdzie to upchać, i coraz częściej myślę nad wymianą radia na jakieś mniejsze... tylko szkoda, bo 48 to fajne radyjko...
Jedyne sensowne rozwiązanie, jakie widziałem w Omce, to pozbycie się lewego schowka obok bezpieczników i wmontowanie tam bokiem radia... Widziałem już takie cudo, i na dniach spradzę osobiście, czy da się to zrobić... Sam schowek jest dość głęboki tyle, że trzeba będzie jakoś go obudować po zainstalowaniu radia i wyciąć dziurę na tyle... Alan48 zmieści się, lecz czy inne typu Alan87 czy President Jackson to już nie wiem