prosze o wyrazenie swego zdania kogos madrzejszego odemnie

Napisany 24 kwietnia 2008 - 20:24
Napisany 25 kwietnia 2008 - 09:26
Napisany 25 kwietnia 2008 - 09:51
Napisany 25 kwietnia 2008 - 22:01
[SIGPIC][/SIGPIC]
Never make a pirate angry !
Napisany 26 kwietnia 2008 - 06:22
Częstotliwość jej czyszczenia leży w prywatnej kwestii. To nie jest element uszkodzony ze natychmiast go sie wymienia. wszystko zalezy od tego jakie pzrebegi pokonujesz, w jaki sposob jezdzisz. Jednym wystarczy czyszczenie raz na rok - dwa innym raz na kwartał...mkaminski100, - tak jest ,zgadzam sie w 100 % miałem podobny przypadek u siebie- oczywiście mechanicy w błąd mnie wprowadzili,trzeba raz na jakiś czas czyscić,ja to robie 2-3 razy w roku i jest wporządku.
Napisany 26 kwietnia 2008 - 09:19
Czyszczenie zależy od ilości oleju w przepustnicy a ta się brudzi szybko i nie bardzo jest to zależne od stylu jazdy. Nie chodzi o ustalenie sztywnego okresu przeglądów, bo odkręcenie jednej śruby i zdjęcie przewodu jest prawie tak proste jak sprawdzenie oleju w silniku, więc można tam zajrzeć co kilka miesięcy.Częstotliwość jej czyszczenia leży w prywatnej kwestii. To nie jest element uszkodzony ze natychmiast go sie wymienia. wszystko zalezy od tego jakie pzrebegi pokonujesz, w jaki sposob jezdzisz. Jednym wystarczy czyszczenie raz na rok - dwa innym raz na kwartał...mkaminski100, - tak jest ,zgadzam sie w 100 % miałem podobny przypadek u siebie- oczywiście mechanicy w błąd mnie wprowadzili,trzeba raz na jakiś czas czyscić,ja to robie 2-3 razy w roku i jest wporządku.
Napisany 26 kwietnia 2008 - 17:35
Napisany 27 kwietnia 2008 - 20:22