Chodzi super no to ok zakładam.Pojechałem do warsztatu który wcześniej nie zakładał staga tylko zajmowali się BRC. Ja zamówiłem u nich staga i bez problemowo powiedzieli że założą .
Założyli i było super przez 3 miesiące .Silnik zaczął nie równo chodzić na wolnych obrotach .Z rury słychać plumkanie . Na benzynie chodzi idealnie .Powiedzieli że świece do wymiany ,wymieniłem i dalej to samo. Ale dopiero sie zaczęły moje problemy .Zepsuł się czujnik ciśnienia i podciśnienia. Czekałem cały równiutki miesiąc bo niby nie było go w hurtowni [olewka z ich strony ] bo wiem że są czujniki.
W sobotę wkońcu dostali czujnik , założyli ale jeszcze usterka z nie równą pracą [ auto dalej kuleje ].
Jestem bardzo wkurzony bo oni chyba nie traktują mnie poważnie . Poprostu nie wiedzą co jest grane i sie chyba nie znają.
Nie powiem nawet że nie ustawili mi dobrze komputera bo auto jest teraz słabe i przełącza na gaz dopiero przy 90 stopniach.
Stwierdzili że nic więcej sie nie da zrobić ale ja nie podaruję bo wiem że auto chodziło dobrze.W poniedziałek tam jade i robię jazdę z nimi ale konkretną .To już za długo trwa a ja byłem cierpliwy.
I moje pytanko jest takie co może być przyczyną tej nie równej pracy Jeżeli mapy są ok. Chcę ich troche zaskoczyć i być mądrzejszy od nich bo nie dam se kitu wcisnąć
DuZo poczytałem o stagu i wiem coś na temat . Gdymym miał interfejs i po gwarancji to sam bym do tego doszedł bo te głupki nie potrafią
Aha i nie polecam już warsztatu "BAS" w Zabrzu na ul. Pawliczka bo sami widzicie
PORZDŻICIE COŚ ? PROSZĘ BO OSZALEJĘ
dołączam fotkę komory silnika.Wizualnie jest założona dobrze ,przewody są równych długości i osprzęt dobrany do silnika