Tu mozesz zadać pytanie dotyczące zlotu
Napisany 22 marca 2008 - 10:31
Tam są konkretne informacje
Jesli masz jakiekolwiek pytanie dotyczące zlotu - pytaj TU
Napisany 22 marca 2008 - 10:54
jeszcze za wczas, ale planujemy kilka pożytecznych niespodzianek...Jakie są przewidziane imprezy podczas Zlotu
Napisany 22 marca 2008 - 13:05
Pozdrawiam

Napisany 22 marca 2008 - 13:08

Ciężko przewidzieć o której zaczniemy się zjeżdżać w piątek (niektórzy mają po 400 i więcej kilometrów). A to o której zaczniemy się rozjeżdżać w niedzielę zależy od tego jak daleko mamy do domu, i od tego ile dzień wcześniej wypiliśmy

Napisany 22 marca 2008 - 13:25

Poprostu chcialem mniej wiecej wiedziec o ktorej przyjechac

A jeszcze jedno malutkie pytanie: w ktorym miejscu w Ślesinie sie zjezdzamy??

Napisany 22 marca 2008 - 13:29
Ja będe jechał ze szczecina,na pewno w Ślesinie nie będe szybciej niż w piątek przed 22.00.
Czy w domku na który mam rezerwacje na pewno będzie miejsce.
Napisany 22 marca 2008 - 13:31
Jeżeli będziesz miał rezerwację, to nikt inny Ci się nie wepcha.Czy w domku na który mam rezerwacje na pewno będzie miejsce.
Napisany 23 marca 2008 - 15:47
W którym miejscu jest planowany ten zlot na OSIR czy na kopalnianym ośrodku ??
Seqent BRC
Napisany 24 marca 2008 - 01:43
zaraz zaraz to w końcu gdzie jesta ten złot ?? bo widze ze większość rezerwyje hotel i domki w Mikorzynie a zlot jest planowany w Ślesinie a to jest pare kilometrów drogi konin Bydgoszcz nikt chyba nie będzie prowadził po pijaku. Mi to wygląda na jakieś rozgrupowanie sie , a może ktos pisze sie na namiot ??? w Ślesinie.
W którym miejscu jest planowany ten zlot na OSIR czy na kopalnianym ośrodku ??
http://forum.omegakl...ead.php?t=11175 :arrow: pierwszy post

Napisany 24 marca 2008 - 09:44
Napisany 24 marca 2008 - 09:48
Będzie lotnisko do wyścigów?? bo jest możliwość wynajęcia w Kazimierzu Biskupim jak miałem jeszcze calibre i był zlot w Ślesinie to właśnie tam były wyścigi dajcie znać co z tym lotniskiem :roll:
to dowiedz sie o cene i warunki
Napisany 24 marca 2008 - 09:51
Będzie lotnisko do wyścigów?? bo jest możliwość wynajęcia w Kazimierzu Biskupim jak miałem jeszcze calibre i był zlot w Ślesinie to właśnie tam były wyścigi dajcie znać co z tym lotniskiem :roll:
Oki bo właśnie nie wiedziałem czy jest coś załatwione czy nie w takim razie dowim się co i jak i dam znać na forum
Napisany 24 marca 2008 - 09:57
Oki bo właśnie nie wiedziałem czy jest coś załatwione czy nie w takim razie dowim się co i jak i dam znać na forum
sprawdzilem - to lotnisko Aeroklubu Konińskiego wiec o nim to juz wiemy - nie musisz sprawdzac
Napisany 24 marca 2008 - 12:54
sprawdzilem - to lotnisko Aeroklubu Konińskiego wiec o nim to juz wiemy - nie musisz sprawdzac
Czyli lotniska nie bedzie?? Szkoda, chcialbym wypróbować swoja omega na 1/4 mili

Pozdro
Napisany 24 marca 2008 - 15:25
Beast nie czytasz uważnieBędzie lotnisko do wyścigów?? bo jest możliwość wynajęcia w Kazimierzu Biskupim jak miałem jeszcze calibre i był zlot w Ślesinie to właśnie tam były wyścigi dajcie znać co z tym lotniskiem :roll:

Patrikoss nie mieszajcie negocjacjie trwają, jak będzie sie tyle osób pytać to gość zgłupieje ,więc spokojnie.
jak bedziemy mmieli konktrety to bedzie ogłoszone.
Napisany 24 marca 2008 - 15:35
Nie wiem, może sie czepiam. Do zlotu lekko ponad dwa miesiące ale żadnych info nie ma. Nawet nie wiem jak te domki wyglądają (na stronie ośrodka zdjęć od ciula :bad: ) , o pokojach nie wspomnę.
Jak na razie wszyscy zapisali sie w ciemno, mnie to obojętne gdzie i z kim (no tu akurat wchodzi w grę jedynie płeć piękna

Napisany 24 marca 2008 - 16:07
pierwszy post o wyżywieniuNawet nie wiem jak te domki wyglądają (na stronie ośrodka zdjęć od ciula :bad: ) , o pokojach nie wspomnę.
Moi drodzy, mamy już zarezerwowany ośrodek Wityng w Mikorzynie (jakiś kilometr od Slesina) z duzym parkingiem - tu macie zdjecia:
http://fresque.fotos...umy/387778.html
Jakiś program zlotu? Konkurencje sprawnościowe, mecze np. piłki nożnej? Rzucanie czym popadnie? Dyskoteka? Karaoke?
jeszcze za wczas, ale planujemy kilka pożytecznych niespodzianek...
nie denerwuj się wszystko w swoim czasie

Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin
Napisany 24 marca 2008 - 16:11
No dobra, tu mnie maszpierwszy post o wyżywieniu

Nie denerwuję się tylko przyznasz, że to tak od d*py strony zaczęte.nie denerwuj się wszystko w swoim czasie
Napisany 24 marca 2008 - 16:15
Nie denerwuję się tylko przyznasz, że to tak od d*py strony zaczęte.
no tak, ale zauważ że na IV Zlot info o konkurencjach i atrakcjach pojawiło się na miesiąc przez Zlotem
Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin