Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Zmiana MID'a na CID'a czy jest możliwa?


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   bruniak

bruniak

    Zbanowany

  • 163 postów
  • Dołączył: 16-12-2007
  • Skąd: bstok

Napisany 30 lipiec 2009 - 17:08

Witam, mam omegę BFL z 2000 roku i siedzi tam wyświetlacz MID, czy jak wsadziłbym tam CID to by wszystko działało? Czy nie?

#2 OFFLINE   kocyk

kocyk

    watching you

  • 9156 postów
  • Dołączył: 01-03-2009
  • Skąd: SZ (Zabrze)
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 30 lipiec 2009 - 17:56

wszystko jest tu:http://forum.omegakl...searchid=488773

#3 OFFLINE   Roozga

Roozga

    Wujek Dobra Rada

  • 8617 postów
  • Dołączył: 14-04-2007
  • Skąd: Szczecin
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 30 lipiec 2009 - 21:31

kocyk - kliknąłem w Twój link i pokazało mi brak wyników :p

bruniak, naprawdę jest już kilka tematów na temat CID - wyślę że poradzisz sobie



 


#4 OFFLINE   kocyk

kocyk

    watching you

  • 9156 postów
  • Dołączył: 01-03-2009
  • Skąd: SZ (Zabrze)
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 31 lipiec 2009 - 09:45

kocyk - kliknąłem w Twój link i pokazało mi brak wyników :p


ciekawe bo sprawdzałem i link działał a teraz nie:confused::confused::confused:

#5 OFFLINE   turmapo

turmapo
  • 2 postów
  • Dołączył: 17-07-2015
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 19 październik 2017 - 09:54

Hej,

nie mogę wejść w ten link - może ktoś podrzucić jeszcze raz?



#6 OFFLINE   ktmgraba

ktmgraba

    black gangsta omega!

  • 928 postów
  • Dołączył: 29-03-2012
  • Skąd: Włodzimierzów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: silnik po tuningu

Napisany 19 październik 2017 - 18:32

wsystko sie da, musisz kupic cida z radiem najlepiej w zestawie, wlozyc radio w schowek badz w bagaznik albo pod fotel jesli chcesz miec niefabryczne i pozniej do kostki wychodzacej z mida wpiac sie cidem ewentualnie polutowac, najlepiej z radia wyciagnac sterowanie gdzies w podlokietnik to tak pokrótce ale jest jeszcze duzo niuansow