djlotus - przesadzasz, tyle jesli chodzi o mój komentarz. Jeśli nie chcesz jeździć na spoty - to przecież tylko i wyłacznie Twoja sprawa
Dobols - uważaj na emocjie, zwłaszcza w pisowni!
A teraz meritum - mnie też bardziej pasują soboty.
ps. naprawde proponuje, zeby dziecinne zachowania zostawić na inne okazje. Jeśli ktoś sie sie spotykać - fajnie, jest taka cotygodniowa możliwość. Jak ktoś chce to może i częsciej. Jak ktoś nie chce to niech sie nie spotyka, nikt nikogo na siłe nigdzie nie ciągnie, co nie znaczy ze nie jest mile widziany.
Przepychanki, gry słów, jakies "podprogowe" docinki - darujcie sobie. Jeśli ta (taka) dyskusja będzie trwać to znów zrobi sie tu nieprzyjemnie. Czy ktoś na siłe musi wtykać kij w mrowisko? Dajcie spokój, prosze.
Cana - przyjeżdzasz na spoty i fajnie, nigdy nikt Ci nie bronił. OCFC jest mile widziana na spotach, tak jak i inne klubu opla, a na upartego i nie opla.
NA forum zarejestrować sie może każdy, takoż i pisać. Daj więc spobie na luz jeśli chodzi o teksty jak niżej... z drugiej strony już Ci kiedyś powiedzialem - jak Ci sie nie podoba, nie masz obowiązku pisania. Z mojego punktu widzenia lepiej, zeby ktoś nie pisał w ogole, jak ma siać ferment i dotyczy to forumowiczó (tych z omegami i bez) i klubowiczów. Zapamiętaj to prosze. Inna kwestią jest ustalanie zasad klubowych, ale to nie temat tej dyskusji.
Apeluje o powściągliwość swoich nerwów i emocji, a także o to, zeby natychmiast zaprzestać przepychanek na forum.
djlotus - jak masz coś do kogoś załatw to na PW realu. Jakies publiczne wyjazdy na forum nie będą akceptowane.
Mam nadzieje, ze potraktowaliście to jak ostrzeżenie i wiecie już z doświadczenia, ze w takich sytuacjach nie żartuje.