Fotoradary
Napisany 03 sierpnia 2013 - 22:17
http://www.dziennikz...t.html?cookie=1
dalej lubisz straz miejska??
Napisany 04 sierpnia 2013 - 06:41
KOLEGO PO KOLEI: W POLSCE TYLKO RYBA NIE BIERZE...nie p. Ryba , tylko ryba...nawet ty wezmiesz w łape, zalezy to tylko od wielkosci, co nie znaczy ze nie trzeba z tym walczyć,trzeba i to zdecydowanie..jak wiesz kazdy policjant, przynajmniej z drogowki , PRZYNAJMNIEJ RAZ WZIĄŁ...tak więc co sie dziwisz? ja sie nie dziwie...rukcug, z twoich stron wiec pewnie wiesz o tym
http://www.dziennikz...t.html?cookie=1
dalej lubisz straz miejska??
po drugie, pokaz mi w ktorym z postów bralem w obrone lub pisałem ze lubie SM ?????
ja tylko staram ci sie wytłumaczyć ze jak przekroczysz przepisy , to obojętnie kto to stwierdzi [POLICJA, SM, SW, SG, CZY POJEDYNCZY OBYWATEL] , i jak stwierdzi,, miej jaja i przyznaj sie do tego i płać, a nie szukaj tłumaczenia , typu : nie mieli prawa...tylko tyle!

POZDRAWIAM
Napisany 04 sierpnia 2013 - 07:44
Fotoradary powinny służyć poprawie bezpieczeństwa na drogach, a nie poprawie budżetu gminy, państwa itd...
Napisany 04 sierpnia 2013 - 07:56
kolego zrozum jedno...obojętnie gdzie pieniądze pójdą, nawet na budowe sciezek rowerowych , na azyle dla psów, itd...ty jak przekroczysz przepisy , MUSISZ ZAPLACIĆ, kara ma być nieodwołalna...nie mozesz sobie wybiera,ć co ci wolno na drodze a co nie wolno...koniec, kropka...inaczej na drogach bedzie pełna anarcha...strach będzie jezdzic.KONIEC, KROPKANo właśnie jak grochem o ścianę, nic nie rozumiesz....
Fotoradary powinny służyć poprawie bezpieczeństwa na drogach, a nie poprawie budżetu gminy, państwa itd...
ALE JEDNO MUSZE CI POWIEDZIEC, NA DROGACH JEST WIDOCZNA POPRAWA, WCZORAJ ZROBIŁEM 300km, i zauwazylem jedno: ze wiekszosc juz stosuje sie do ograniczen, w tak krotkim czasie mozna było doprowadzic poprzez nieoznakowane radiowozy do tego ze wiekszosc stosuje sie znaków,są i bedą tzw piraci drogowi, tych trzeba pietnować...i karać nawet dzwigając wysokość kary...
Napisany 04 sierpnia 2013 - 08:57
.ty jak przekroczysz przepisy , MUSISZ ZAPLACIĆ, kara ma być nieodwołalna...nie mozesz sobie wybiera,ć co ci wolno na drodze a co nie wolno...koniec, kropka...inaczej na drogach bedzie pełna anarcha...
Ale mandaty, kary maja byc nalozone na kierowcow w zgodzie z prawem. Jak tak bedzie to zamilkne. Ale jezeli tak nie jest to bede o tym pisal, az zrozumiesz o co chodzi.
Bo wedlug ciebie to nawet ja moge sobie kupic fotopstryczka i przylapac ciebie jak przekraczasz predkosc, nastepnie ukarac, a ty potulnie mi zaplacisz.
Wlasnie tak piszesz. Niewazne kto i jak, byleby karac.
Tylko pamietaj, zbyt wiele kar prowadzi do buntu.
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk
Napisany 05 sierpnia 2013 - 06:18
Bo wedlug ciebie to nawet ja moge sobie kupic fotopstryczka i przylapac ciebie jak przekraczasz predkosc, nastepnie ukarac, a ty potulnie mi zaplacisz.
Wlasnie tak piszesz. Niewazne kto i jak, byleby karac.
WŁASNIE TAK UWAZAM!

MASZ KAMERKE ZROB ZDJĘCIE, FILM, POSLIJ NA POLICJE...ONI POWINNI GO UKARAĆ...MASZ WĄTPLIWOSCI???JA NIE...
Napisany 05 sierpnia 2013 - 08:14
Znam wielu co wyznają tą zasadęMASZ KAMERKE ZROB ZDJĘCIE, FILM, POSLIJ NA POLICJE...ONI POWINNI GO UKARAĆ...MASZ WĄTPLIWOSCI? JA NIE...
:ohyda:Dzień bez **************, to dzień stracony
Napisany 05 sierpnia 2013 - 09:33
Znam wielu co wyznają tą zasadę
:ohyda:Dzień bez ************** to dzień stracony
drugi....

Ps. kilka tygodni temu dostałem mandat za zaparkowanie na miejscu dla inwalidy pod blokiem bo właśnie są tacy co podpierdzielają wiem bo sam Strażnik miejski mi to powiedział, powiedział że musi wypisać mandat bo dostali zgłoszenie, a ten kto mnie ******** regularnie to robi i zawsze sprawdza co dalej ze sprawą :ohyda: 5pkt i 500zł :szczena:
Miejsc dla inwalidów u mnie pod blokiem jest 9 , a ani jednego prawdziwego inwalidy

Do tego nigdy, naprawdę nigdy nie parkowałem u siebie pod blokiem na miejscach dla inwalidy, kolega który mieszka w mojej klatce a tez ma omegę i jest na tym forum może to potwierdzić. Ale zdarzyło się tak, że szybko musiałem z zakupami z dzieckiem do domu iśc bo chciał siku... Za jakiś czas miałem auto przestawić. Nie zdążyłem. Ta szmata co podpierdziela już zadzwoniła. Kumpel zadzwonił ze chcą mnie odholować.
Nie zapłaciłem jeszcze i póki co nie mam zamiaru. Najwyżej w ratach celowo... Ale cieszy mnie to że ten co podpierdziela poniósł karę za swoje zachowanie i to nie ostatnią...

Napisany 05 sierpnia 2013 - 19:50

Napisany 05 sierpnia 2013 - 20:22
Oczywiście, kiedy zostaniemy przyłapani na gorącym uczynku, nie ma wyjścia i trzeba zapłacić - pytanie, czy trzeba się realizować w uprzykrzaniu życia sąsiadom. Niektórzy tęsknią chyba za ORMO...
Napisany 05 sierpnia 2013 - 20:32
A straż miejska gminna i wszystkie takie gówna pochodne powinny zostać zlikwidowane na stałe bo zamiast pilnować porządku aby ludzie nie bali się wyjść o 21 w miasto to bandyci karają za złe parkowanie i robią zdjęcia i wystawiają mandaty które nie mają podstawy prawnej. Po prostu im nie wolno tego robić a mimo tego robią czyli łamią prawo.
Napisany 06 sierpnia 2013 - 12:36
ZARTUJESZ@? ZA JAKIE CHAMSTWO??? POKAZ MI W KTORYM MIEJSCU JESTEM CHAMSKI....
A JEZDZIC ZGODNIE Z PRZEPISAMI MASZ WSZEDZIE ,NIE TYLKO TAM GDZIE STOI RADAR.
TY TERAZ DAŁAS POPIS SWOJEJ YNTELYGENCJI...POPRAW SIE...BO BŁĄDZISZ.
A JAK MASZ ZA CO TO BANUJ...TYLE@
Napisany 06 sierpnia 2013 - 12:49
Po co się tak drzesz ??ZARTUJESZ@? ZA JAKIE CHAMSTWO? POKAZ MI W KTORYM MIEJSCU JESTEM CHAMSKI....
A JEZDZIC ZGODNIE Z PRZEPISAMI MASZ WSZEDZIE ,NIE TYLKO TAM GDZIE STOI RADAR.
TY TERAZ DAŁAS POPIS SWOJEJ YNTELYGENCJI...POPRAW SIE...BO BŁĄDZISZ.
A JAK MASZ ZA CO TO BANUJ...TYLE@
Napisany 06 sierpnia 2013 - 13:18
Jeśli już tak się udzielasz i na siłę chcesz wszystkim narzucić swoje zdanie to przynajmniej naucz się poprawnie CYTOWAĆ. Poza tym przedstawiłeś swoje zdanie (masz prawo do niego) inni przedstawili swoje (też mają prawo do niego). Dalsze przepychanki do niczego dobrego nie doprowadzą.
Napisany 06 sierpnia 2013 - 13:28
Ja mam o wiele gorsze odczucia@rukcug przepraszam ale jak czytam te Twoje wypociny to sie rzygać chce..

Ps. sorry muszę do łazienki....
Po co się tak drzesz ??
Przyzwyczajenie pewnie

Wczoraj pamiętam pojechałem do Centrum Warszawy. Stały na zakazie auta... Mercedes S klasa nowa jakieś BMW 5 Polonez...
Straż Miejska podjechała. Popatrzyła na te auta i zgadnijcie które odholowali ?

Napisany 06 sierpnia 2013 - 13:39
:confused: Syrenkę ??
taaaaa, nowszą syrenkę - poloneza.
A stał pośrodku tamtych

Napisany 06 sierpnia 2013 - 16:28
Napisany 06 sierpnia 2013 - 17:52
Po co się tak drzesz ??
hm..tylko tyle, a co o radarach? nauczyciel???
dziekuje za przyznanie mi prawa..., a cytować??? naucze się , nie bój się...do konca zycia człowiek sie uczy...rukcug!
Jeśli już tak się udzielasz i na siłę chcesz wszystkim narzucić swoje zdanie to przynajmniej naucz się poprawnie CYTOWAĆ. Poza tym przedstawiłeś swoje zdanie (masz prawo do niego) inni przedstawili swoje (też mają prawo do niego). Dalsze przepychanki do niczego dobrego nie doprowadzą.
Napisany 06 sierpnia 2013 - 17:57