Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Pilne


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
7 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   BANDIT1299

BANDIT1299
  • 146 postów
  • Dołączył: 03-01-2013
  • Skąd: Jarocin
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 22 październik 2017 - 21:22

Mianowicie chodzi mi o wyswoetlacz mam tzw. GID mały na górnej części z ncdc2015 navi itp i chce włożyć CID color jest to możliwe do zo roboty by to zrobić? Bardzo pilne
Dokładnie taki jak na zdjeciu bo już niewiem czy mam mid czy gid
Taki

Załączone pliki


Edytowany przez BANDIT1299, 22 październik 2017 - 21:07.




#2 OFFLINE   Marcin1989sc

Marcin1989sc
  • 1076 postów
  • Dołączył: 08-05-2014
  • Skąd: Sosnowiec
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 23 październik 2017 - 15:20

Dobrze mówisz, masz gid-a , trzeba wylogowac stary wyświetlacz, kupić używke cid tez wylogowana, wymienić i później zaprogramować na Twój silnik

#3 OFFLINE   BANDIT1299

BANDIT1299
  • 146 postów
  • Dołączył: 03-01-2013
  • Skąd: Jarocin
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 23 październik 2017 - 18:56

Przez op com się wyloguje
Czy do wylogowania wystarczy że podłącza do pod moja ome i przez op com wylotowac

#4 OFFLINE   Marcin1989sc

Marcin1989sc
  • 1076 postów
  • Dołączył: 08-05-2014
  • Skąd: Sosnowiec
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 23 październik 2017 - 20:22

Nie bawiłem się opcomem ale z tego co wiem to da się wylogowac opcomem i radio i wyświetlacz. Ale niech ktoś to poywierdzi

#5 OFFLINE   BANDIT1299

BANDIT1299
  • 146 postów
  • Dołączył: 03-01-2013
  • Skąd: Jarocin
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 24 październik 2017 - 15:43

Wiec cid działa tylko wyskakuje mi radio safe. Dodam że wszystko działa

#6 OFFLINE   BANDIT1299

BANDIT1299
  • 146 postów
  • Dołączył: 03-01-2013
  • Skąd: Jarocin
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 25 październik 2017 - 16:54

Kurde wziąłem wsadzilem dzisiaj cid i gra bez zarzutu nic nie woła ani nic

#7 OFFLINE   Marcin1989sc

Marcin1989sc
  • 1076 postów
  • Dołączył: 08-05-2014
  • Skąd: Sosnowiec
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 25 październik 2017 - 19:53

No to fajnie :)

#8 OFFLINE   BANDIT1299

BANDIT1299
  • 146 postów
  • Dołączył: 03-01-2013
  • Skąd: Jarocin
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 26 październik 2017 - 08:39

Jak to mozliww