Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

błąd silnika :( pomocy


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   86pawel

86pawel
  • 3 postów
  • Dołączył: 02-08-2017
  • Skąd: Nowy Dwór Gdański
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 8v X20SE

Napisany 02 sierpień 2017 - 18:57

Witam,

Omege mam 3 tygodnie, dzisiaj pojawił mi się pierwszy błąd silnika.

 

http://imgur.com/a/0nkf2

 

znajdzie się jakaś dobra dusza, która poratuje radą ?

Załączone pliki





#2 OFFLINE   machony79

machony79

    przygoda z Omegą trwała 8.5 roku

  • 4615 postów
  • Dołączył: 04-08-2006
  • Skąd: Katowice
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 02 sierpień 2017 - 19:17

to nie błąd a wersja oprogramowania wyświetlacza MID

Uzupełnij profil przy okazji.


Edytowany przez machony79, 02 sierpień 2017 - 19:18.


#3 OFFLINE   86pawel

86pawel
  • 3 postów
  • Dołączył: 02-08-2017
  • Skąd: Nowy Dwór Gdański
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 8v X20SE

Napisany 02 sierpień 2017 - 20:25

ok. nie wiedziałem że to nie to. błąd pojawił po zatankowaniu na kochanym orlenie, zaraz po odpaleniu silnika



#4 OFFLINE   Marcin1989sc

Marcin1989sc
  • 1055 postów
  • Dołączył: 08-05-2014
  • Skąd: Sosnowiec
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 02 sierpień 2017 - 20:51

A nie kasowales wartości po tankowaniu i przez przypadek naciskales dwa guziki na manetce na raz?

#5 OFFLINE   86pawel

86pawel
  • 3 postów
  • Dołączył: 02-08-2017
  • Skąd: Nowy Dwór Gdański
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 8v X20SE

Napisany 02 sierpień 2017 - 20:52

niet