Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Fabryczne radio


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
7 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Andrzej25

Andrzej25
  • 9 postów
  • Dołączył: 10-07-2017
  • Skąd: Przemysl
  • Województwo: podkarpackie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 TD X25DT

Napisany 10 lipiec 2017 - 22:59

Witam . Jestem tu nowy i pz góry przepraszam za jakieś błędy . Posiadam Omegę bfl 2,5 td 96 kw 2000r sedan nagłośnienie bose . Chciałbym zmieniać oryginalne radio ponieważ padło podświetlenie i płyt nie wczytuje . Mam radio Pioneer Deh X3700UI i czy jest możliwość pod to właśnie radio podłączyć całe nagłośnienie bose ? Jeśli tak to bardzo proszę o pomoc i instrukcje jak to zrobić



#2 OFFLINE   Grisza76

Grisza76
  • 28 postów
  • Dołączył: 03-03-2017
  • Skąd: Knurów
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6 V6 Y26SE

Napisany 21 lipiec 2017 - 20:08

Na forum sporo o tym tak więc użyj szukajki.



#3 OFFLINE   Andrzej25

Andrzej25
  • 9 postów
  • Dołączył: 10-07-2017
  • Skąd: Przemysl
  • Województwo: podkarpackie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 TD X25DT

Napisany 23 lipiec 2017 - 01:17

A nie mógłby kolega opisać jak to zrobić ?
Bo z tego co już wyczytałem u chłopaków to będę musiał pobudzić -podłączyć gdzieś w kostce ISO wzmacniacz bose i głośniki by grało to na nieoryginalnym radiu ale nie wiem jak to zrobić

#4 OFFLINE   ktmgraba

ktmgraba

    black gangsta omega!

  • 933 postów
  • Dołączył: 29-03-2012
  • Skąd: Włodzimierzów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: silnik po tuningu

Napisany 23 lipiec 2017 - 19:55

a jaki masz komputer mid czy cid ?



#5 OFFLINE   Andrzej25

Andrzej25
  • 9 postów
  • Dołączył: 10-07-2017
  • Skąd: Przemysl
  • Województwo: podkarpackie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 TD X25DT

Napisany 23 lipiec 2017 - 20:41

Yyy nie znam się dokładnie na nim ale pokazuje wszystko jest 3 okienka jedno od telefonu drugie od daty a trzecie spalanie ittd
Wczoraj próbowałem podłączyć te radio Pioneera podłączyłem obie kostki radio odpala ale niestety nie było głosu
To jest raczej wyświetlacz cid zwykły nie kolorowy

#6 OFFLINE   ktmgraba

ktmgraba

    black gangsta omega!

  • 933 postów
  • Dołączył: 29-03-2012
  • Skąd: Włodzimierzów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: silnik po tuningu

Napisany 24 lipiec 2017 - 08:50

czyli mid bo cid to wlasnie kolorowy :) gdzies cos trzeba zmostkowac zeby to dzialalo ale zaraz zobacze :)



#7 OFFLINE   Andrzej25

Andrzej25
  • 9 postów
  • Dołączył: 10-07-2017
  • Skąd: Przemysl
  • Województwo: podkarpackie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 TD X25DT

Napisany 24 lipiec 2017 - 15:43

I jeśli to coś zmostkuje to wtedy załączy się pod radiem całe nagłośnienie wraz z wzmacniaczem ? Zmostkowac w sensie w tej trzeciej wąskiej kostce ?

#8 OFFLINE   Andrzej25

Andrzej25
  • 9 postów
  • Dołączył: 10-07-2017
  • Skąd: Przemysl
  • Województwo: podkarpackie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 TD X25DT

Napisany 24 lipiec 2017 - 17:37

bidzaf.jpg


Ja w Omci posiadam taki wyświetlacz :)zdj tylko przykładowe :)