Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Czy ktoś próbował tak zrobić?


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
8 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   spawek

spawek

    Jest moc jest zabawa

  • 1010 postów
  • Dołączył: 08-03-2014
  • Skąd: Tomaszów Maz.
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 23 październik 2016 - 12:14

Rok:1999
Silnik:3.0
Diemka. Mam pytanko czy ktoś z posiadaczy v6 próbował w ten sposób przerobić dolot?
Załączony plik  Bmw_m5_s62_motor-terabass.jpg   47,95K   9 pobrań
Aku bym przeniósł do bagażnika. Pytanie tylko czy to coś da i czy ma to sens. Z góry dzięki za jakieś rady.

Załączone pliki


Edytowany przez spawek, 23 październik 2016 - 12:22.



Najszybsza omega na mokrym na XIX zlocie
Najczystsza omega od XIX zlotu

 


#2 OFFLINE   mvf

mvf
  • 139 postów
  • Dołączył: 24-03-2016
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 23 październik 2016 - 13:39

Wątpię by to było możliwe 2x przepływka?

Edytowany przez mvf, 23 październik 2016 - 13:41.


#3 OFFLINE   spawek

spawek

    Jest moc jest zabawa

  • 1010 postów
  • Dołączył: 08-03-2014
  • Skąd: Tomaszów Maz.
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 23 październik 2016 - 13:54

A ciekawe czy na 1 by działało,albo czujniki jakoś połączyć

Najszybsza omega na mokrym na XIX zlocie
Najczystsza omega od XIX zlotu

 


#4 OFFLINE   mvf

mvf
  • 139 postów
  • Dołączył: 24-03-2016
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 23 październik 2016 - 13:58

Prędzej ta druga opcja połączyć to równolegle ale nigdy tego nie próbowałem może ktoś z Forum to robił?

Edytowany przez mvf, 23 październik 2016 - 13:58.


#5 OFFLINE   robert514

robert514

    bla bla bla

  • 3159 postów
  • Dołączył: 09-01-2009
  • Skąd: Warszawa Wola
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 23 październik 2016 - 20:10

A ciekawe czy na 1 by działało,albo czujniki jakoś połączyć

ale po co jak to nic nie da, tylko pogorszy to co masz :)



#6 OFFLINE   spawek

spawek

    Jest moc jest zabawa

  • 1010 postów
  • Dołączył: 08-03-2014
  • Skąd: Tomaszów Maz.
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 23 październik 2016 - 20:29

No właśnie dlatego pytam. Ale skąd wiesz że pogorszy? Przecież ten dolot w omie najlepszy nie jest.

Najszybsza omega na mokrym na XIX zlocie
Najczystsza omega od XIX zlotu

 


#7 OFFLINE   robert514

robert514

    bla bla bla

  • 3159 postów
  • Dołączył: 09-01-2009
  • Skąd: Warszawa Wola
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 23 październik 2016 - 21:10

Ale skąd wiesz że pogorszy?

z życia :p  



#8 OFFLINE   spawek

spawek

    Jest moc jest zabawa

  • 1010 postów
  • Dołączył: 08-03-2014
  • Skąd: Tomaszów Maz.
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 24 październik 2016 - 03:37

z życia :p

Czyli robiłeś takie coś.

Najszybsza omega na mokrym na XIX zlocie
Najczystsza omega od XIX zlotu

 


#9 OFFLINE   czesiek

czesiek

    nagadałem się

  • 2983 postów
  • Dołączył: 23-08-2007
  • Skąd: Bydgoszcz
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 24 październik 2016 - 10:35

Na moje to fizycznie jest możliwe. nawet z dwoma przepływkami. Ale aby to działało to musiałbyś przeprogramować komputer auta.