Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

CCRT 2008 - No Network


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
14 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Marsel111

Marsel111
  • 18 postów
  • Dołączył: 27-09-2016
  • Skąd: Torun
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6 V6 Y26SE

Napisany 10 październik 2016 - 17:24

Witam wszystkich mam radio Philips ccrt 2008 kaseta plus zmieniarka plus telefon na wyświetlaczu mam zasięg na full a gdy wkręcam numer i zrobię zadzwoń pokazuje mu no Network czy da się jakoś to obejść żeby to działało??



#2 OFFLINE   ROB33

ROB33

    Pogotowie Grillowe

  • 108 postów
  • Dołączył: 15-09-2007
  • Skąd: Oława [DOA38409]
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6 V6 Y26SE

Napisany 02 listopad 2016 - 00:00

Karta SIM włożona?

#3 OFFLINE   Marsel111

Marsel111
  • 18 postów
  • Dołączył: 27-09-2016
  • Skąd: Torun
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6 V6 Y26SE

Napisany 07 listopad 2016 - 11:31

Tak karta jest włożona zasięg pokazuje na full 3 kreski po wybraniu numeru i naciśnięciu zielonej słuchawki zadzwoń pokazuje komunikat no Network. Dodam tylko że jest to świeża karta i ma kasę na koncie.

#4 OFFLINE   T0m3k

T0m3k
  • 362 postów
  • Dołączył: 16-02-2013
  • Skąd: Masuny
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 07 listopad 2016 - 12:51

A może spróbuj karty z innej sieci

#5 OFFLINE   Marsel111

Marsel111
  • 18 postów
  • Dołączył: 27-09-2016
  • Skąd: Torun
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6 V6 Y26SE

Napisany 08 listopad 2016 - 19:30

Próbowałem już dwie kupiłem i to samo macie jakieś pomysły??

#6 OFFLINE   Marsel111

Marsel111
  • 18 postów
  • Dołączył: 27-09-2016
  • Skąd: Torun
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6 V6 Y26SE

Napisany 10 listopad 2016 - 10:03

Co ciekawe na 112 dzwoni normalnie

#7 OFFLINE   Marcin1989sc

Marcin1989sc
  • 1054 postów
  • Dołączył: 08-05-2014
  • Skąd: Sosnowiec
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 10 listopad 2016 - 10:25

Na 112 nawet bez karty powinieneś zadzwonić

#8 OFFLINE   Marsel111

Marsel111
  • 18 postów
  • Dołączył: 27-09-2016
  • Skąd: Torun
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6 V6 Y26SE

Napisany 29 grudzień 2016 - 12:10

Macie jakieś pomysły problem nadal nie rozwiązany próbowałem już wszystkiego

#9 OFFLINE   siuAda

siuAda

    don't worry be happy

  • 4780 postów
  • Dołączył: 17-10-2008
  • Skąd: Królewskie Stołeczne Miasto Kraków
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.2 V6 Z32SE

Napisany 29 grudzień 2016 - 12:27

jakiej sieci jest karta?

 Nie wszystkie działają.



#10 OFFLINE   Marsel111

Marsel111
  • 18 postów
  • Dołączył: 27-09-2016
  • Skąd: Torun
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6 V6 Y26SE

Napisany 29 grudzień 2016 - 22:51

Miałem wcześniej tu biedronka teraz kupiłem play karta działa bo mi się zasięg pojawia na full tylko zadzwonić się nie da Wysłane z mojego ZTE Blade V6 przy użyciu Tapatalka

#11 OFFLINE   siuAda

siuAda

    don't worry be happy

  • 4780 postów
  • Dołączył: 17-10-2008
  • Skąd: Królewskie Stołeczne Miasto Kraków
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.2 V6 Z32SE

Napisany 29 grudzień 2016 - 23:17

U mnie zadziałał tylko Play,ale to było ze trzy lata temu



#12 OFFLINE   Marsel111

Marsel111
  • 18 postów
  • Dołączył: 27-09-2016
  • Skąd: Torun
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6 V6 Y26SE

Napisany 29 grudzień 2016 - 23:19

A przy innej karcie też miałeś taki problem jak ja?? Może to wina jakiego roamingu czy coś?? Wysłane z mojego ZTE Blade V6 przy użyciu Tapatalka

#13 OFFLINE   Marcin1989sc

Marcin1989sc
  • 1054 postów
  • Dołączył: 08-05-2014
  • Skąd: Sosnowiec
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 30 grudzień 2016 - 06:21

A ze tak zapytam zarejestrowałes kartę?

#14 OFFLINE   Marsel111

Marsel111
  • 18 postów
  • Dołączył: 27-09-2016
  • Skąd: Torun
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.6 V6 Y26SE

Napisany 30 grudzień 2016 - 06:50

Walczę z tym problemem już jakiś czas zacząłem jak jeszcze nie trzeba było trzeba było jedynie zadzwonić żeby się aktywowala a to zrobiłem wkładając ja do telefonu. Coś takiego może być od nie zarejestrowane karty?? Wydaje mi się że nie ale dzisiaj to zrobię i zobaczymy. Wysłane z mojego ZTE Blade V6 przy użyciu Tapatalka

#15 OFFLINE   siuAda

siuAda

    don't worry be happy

  • 4780 postów
  • Dołączył: 17-10-2008
  • Skąd: Królewskie Stołeczne Miasto Kraków
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.2 V6 Z32SE

Napisany 30 grudzień 2016 - 16:42

A przy innej karcie też miałeś taki problem jak ja??

Orange i coś tam jeszcze nie działało.

Może to wina jakiego roamingu czy coś??

Raczej częstotliwości GSM (czy jakoś tak) Dawniej były niższe,obecnie większość operatorów używa wyższych.Także niedługo podejrzewam że nasze ful wypasione fury nie będą miały telefonów. Przynajmniej nie będa wydzwaniały na sex telefon podczas naszej nieobecności :smiech: