Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

telefon - smartfon


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
41 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   Piotrek

Piotrek
  • 1390 postów
  • Dołączył: 17-07-2011
  • Skąd: WGM
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 18 luty 2015 - 18:42

Może taki wynalazek http://allegro.pl/bi...5064772464.html

#22 OFFLINE   __Robert__

__Robert__
  • 2331 postów
  • Dołączył: 20-11-2006
  • Skąd: Szczecin
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 18 luty 2015 - 21:45

Ja mam Alcatela POP7, ekran 5" i daje rade, po co mi lepszy - droższy. Bateria trzyma ok 2 dni przy normalnym użytkowaniu.

#23 OFFLINE   czesiek

czesiek

    nagadałem się

  • 2983 postów
  • Dołączył: 23-08-2007
  • Skąd: Bydgoszcz
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 19 luty 2015 - 08:31

Alcatel odpada. Nie ma dual simu.
Samsung od biedy pasuje.
Czy koledzy mają jeszcze jakieś propozycje?

#24 OFFLINE   Piotrek

Piotrek
  • 1390 postów
  • Dołączył: 17-07-2011
  • Skąd: WGM
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 19 luty 2015 - 09:31

Czy koledzy mają jeszcze jakieś propozycje?

:yes:
http://allegro.pl/cz...5100834307.html
dorzucają 2 omegi gratis ;-)

#25 OFFLINE   czesiek

czesiek

    nagadałem się

  • 2983 postów
  • Dołączył: 23-08-2007
  • Skąd: Bydgoszcz
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 19 luty 2015 - 15:20

Fajny. Ale czy dobrze widzę? Nie ma funkcji gps?

#26 OFFLINE   Saint

Saint
  • 969 postów
  • Dołączył: 08-09-2011
  • Skąd: Sandomierz
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 19 luty 2015 - 16:28

http://www.mgsm.pl/p...la/motog2ndgen/

#27 OFFLINE   __Robert__

__Robert__
  • 2331 postów
  • Dołączył: 20-11-2006
  • Skąd: Szczecin
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 19 luty 2015 - 16:57

Alcatel odpada. Nie ma dual simu.


Jak nie ma, jak ma :D

http://allegro.pl/al...5075725198.html

#28 OFFLINE   Piotrek

Piotrek
  • 1390 postów
  • Dołączył: 17-07-2011
  • Skąd: WGM
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 19 luty 2015 - 17:19

Fajny. Ale czy dobrze widzę? Nie ma funkcji gps?

Teraz to już chyba nie ma smartfonów bez gps ;)
Jeszcze LG ma taki dual w podobnych pieniądzach http://www.mgsm.pl/p...g/gprolitedual/

#29 OFFLINE   komorek123

komorek123
  • 473 postów
  • Dołączył: 22-11-2009
  • Skąd: Grabowo wielkie

Napisany 20 luty 2015 - 18:30

Tak czytam i czytam ten watek, i wydaje mi sie, ze dla kolegi optymalnym wyborem bylby wlasnie MyPhone Luna. Osobiscie nie mialem z nim stycznosci, ale opinie na jego temat, sa calkiem ok. Cena tez przystepna i spelni wiekszosc wymagan. Gdyby nie to, ze dostalem wlasnie nowa M2 pewnie sam kupil bym ten model.

#30 OFFLINE   bialyx94

bialyx94

    Życie się kręci od 4 tys

  • 68 postów
  • Dołączył: 07-12-2014
  • Skąd: Łącko/Nowy Sącz
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 20 luty 2015 - 19:22

Ja mam Myphone H-smart i pod względem płynności wymiata, Myphone nie stosuje żadnych nakładek systemowych spowalniających sprzęt.
Także jak mój paździerz wymiata to co dopiero LUNA ;)
H-smart minimalnie wolniejszy od mojej poprzedniej Xperii Z

#31 OFFLINE   lysy10

lysy10
  • 122 postów
  • Dołączył: 25-10-2009
  • Skąd: szamotuly

Napisany 20 luty 2015 - 22:49

Ja jestem bardzo zadowolony z LUNY,od poczatku mu go polecam,ale to twój wyborr

#32 OFFLINE   tomspeed

tomspeed

    kaszub

  • 2751 postów
  • Dołączył: 24-03-2007
  • Skąd: z Kądowni
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 21 luty 2015 - 09:51

Ja mam grand neo tylko ze jednosimowy i narzekac nie moge.
Rekord bateri to 2.5 doby. Przy normalnym dzwonieniu i internetowaniu.
A jak sie gra itp to standartowo doba

smartniete tapfonem
na co dzień RENAULT SCENIC II 2.0 DCI

#33 OFFLINE   czesiek

czesiek

    nagadałem się

  • 2983 postów
  • Dołączył: 23-08-2007
  • Skąd: Bydgoszcz
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 08 marzec 2015 - 12:06

Mam pytanko do kolegów używających telefon z windowsem 8.1.

Czy to jest taki sam windows jak w komputerach "tradycyjnych" ?? Czy też różni się funkcjonalnością? Pytam się ponieważ pomyślałem, że skoro opel scanner działa ludkom pod windows 8.1 to może tez zadziała pod telefonem wyposażonym w ten system operacyjny? Próbował już może ktoś tego??

#34 OFFLINE   __Robert__

__Robert__
  • 2331 postów
  • Dołączył: 20-11-2006
  • Skąd: Szczecin
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 08 marzec 2015 - 17:03

Czesiu Ty jeszcze sie nie zdecydowałeś? Strasznie długo, ale wracając do meritum Twojego pytania to system jest taki sam jak na kompie.

#35 OFFLINE   czesiek

czesiek

    nagadałem się

  • 2983 postów
  • Dołączył: 23-08-2007
  • Skąd: Bydgoszcz
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 08 marzec 2015 - 20:05

Już, już prawie kupowałem telefon z androidem. Zobaczyłem jednak u szwagra w łapkach lumie jakąś tam z windowsem 8.1. i mnie olśniło, że można spróbować zainstalować na takim smartfonie (znaczy wyposażonym w windowsa 8.1.) opel scannera i nawet opcoma. I coś mi się wydaje, że pójdę w tą stronę.

#36 OFFLINE   __Robert__

__Robert__
  • 2331 postów
  • Dołączył: 20-11-2006
  • Skąd: Szczecin
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 08 marzec 2015 - 22:00

można spróbować zainstalować na takim smartfonie (znaczy wyposażonym w windowsa 8.1.) opel scannera i nawet opcoma. I coś mi się wydaje, że pójdę w tą stronę.


No i bardzo słusznie :like_it:

#37 OFFLINE   seba03

seba03
  • 800 postów
  • Dołączył: 07-06-2012
  • Skąd: SOsnowiec w POznaniu
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 09 marzec 2015 - 01:51

Jestescie pewni ze windows 8.1 na komputerze to to samo co windows phone 8.1? BO mnie sie nie wydaje:p

#38 OFFLINE   sypus

sypus

    Prezes KKK

  • 5433 postów
  • Dołączył: 24-04-2007
  • Skąd: Zgorzelec
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 09 marzec 2015 - 08:55

Tu będą wiedzieć najlepiej :tak:

Bill Gates' primary address:
Microsoft Corporation
1 Microsoft Way
Redmond, WA 98052-8300
Phone: 425-882-8080
Fax: 425-936-7329



#39 OFFLINE   Beny

Beny

    x30ben

  • 4038 postów
  • Dołączył: 28-12-2006
  • Skąd: Malbork - GMB
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 09 marzec 2015 - 09:01

Dodany obrazek
Dodany obrazek

ZWYKŁY KLUBOWICZ

#40 OFFLINE   czesiek

czesiek

    nagadałem się

  • 2983 postów
  • Dołączył: 23-08-2007
  • Skąd: Bydgoszcz
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 09 marzec 2015 - 09:43

Nie, nie jestem pewien. I nie wiem czy któryś z kolegów już tak próbował. Mam nadzieję, że tak i podzieli się z nami ta wiedzą. A jak nie próbował to trzeba będzie sprawdzić samodzielnie :-)