Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Tablet a działanie wyszukiwania


  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
9 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Lary

Lary
  • 76 postów
  • Dołączył: 14-06-2014
  • Skąd: Świętochłowice

Napisany 08 październik 2014 - 08:17

Może ktoś powie że mój problem jest błachy , może. Otóż całkiem niedawno mój komputer uziemił się totalnie i zostałem zmuszony do używania tabletu. Wszystko było ok gdyby nie fakt że nie do końca jest jak powinno. Największy problem mam z uużywaniem wyszukiwarki na stronie forum. Kiedy zzaznaczę okienko i chcę wpisać frazę tekst wpisuje się w pasek adresu a nie w okienku szukajki i powoduje to że przeglądarka wyszukuje mi w necie to co szukam a nie na stronie forum. Spotkał się ktoś z czymś podobnym? To wina Androida czy jak? Pytam bo nie chcę być wiecznie upomina o to że nie używam tej opcji.

#2 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

    **** świat do góry nogami

  • 7294 postów
  • Dołączył: 19-07-2009
  • Skąd: ES
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 08 październik 2014 - 14:10

na smartphonie nie mam problemu, a używam "chroma" na fabrycznej przeglądarce zdarzało się że nie mogłem wprowadzić tekstu w okienko tylko przechodził mi do linku pod okienkiem.

#3 OFFLINE   Holios

Holios

    Przyjaciel WarsSztatu J.

  • 79 postów
  • Dołączył: 18-04-2011
  • Skąd: Poznań
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 08 październik 2014 - 14:38

Na iPadzie zero problemów.

#4 OFFLINE   David83

David83

    SKŁAD LUBUSKI

  • 183 postów
  • Dołączył: 10-09-2014
  • Skąd: Niewierz
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 TD X25DT

Napisany 08 październik 2014 - 18:20

Mam ten sam problem w tablecie,
ja omijam to tak:

wchodze na dany dział i szukam w tematach troche szukania i cierpliwosci i znajduje to co chce szkoda ze nie ma aplikacji na tapka

#5 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

    **** świat do góry nogami

  • 7294 postów
  • Dołączył: 19-07-2009
  • Skąd: ES
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 08 październik 2014 - 18:58

No to zróbcie inaczej... kliknijcie zaawansowane wyszukiwanie przejdzie bezpośrednio do szukaj :hmmm:

#6 OFFLINE   Piotrek

Piotrek
  • 1390 postów
  • Dołączył: 17-07-2011
  • Skąd: WGM
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 08 październik 2014 - 19:00

Na fabrycznej przeglądarce tak jest, chociaż na innych forach jest ok, sprawdzałem. Jeszcze inaczej mam na smartphonie, tu w ogóle dziwne rzeczy dzieją się. Być może instalacja Chrome'a lub FF rozwiąże problem.

#7 OFFLINE   David83

David83

    SKŁAD LUBUSKI

  • 183 postów
  • Dołączył: 10-09-2014
  • Skąd: Niewierz
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 TD X25DT

Napisany 08 październik 2014 - 20:47

Na fabrycznej przeglądarce tak jest, chociaż na innych forach jest ok, sprawdzałem. Jeszcze inaczej mam na smartphonie, tu w ogóle dziwne rzeczy dzieją się. Być może instalacja Chrome'a lub FF rozwiąże problem.


pobiore chrome i sprawdze:)

#8 OFFLINE   Lary

Lary
  • 76 postów
  • Dołączył: 14-06-2014
  • Skąd: Świętochłowice

Napisany 10 październik 2014 - 19:53

Na fabrycznej przeglądarce wystarczy że faktycznie wejdę w wyszukiwanie zaawansowane i wszystko jest ok. Na FF sytuacja podobna.

#9 OFFLINE   T0m3k

T0m3k
  • 362 postów
  • Dołączył: 16-02-2013
  • Skąd: Masuny
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 10 październik 2014 - 19:56

Zawsze można tapatalk zainstalować

Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2

#10 OFFLINE   David83

David83

    SKŁAD LUBUSKI

  • 183 postów
  • Dołączył: 10-09-2014
  • Skąd: Niewierz
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 TD X25DT

Napisany 12 październik 2014 - 14:59

No i po problemie jest ok wgrałem tylko chrome i szukałka działa trafnie szuka:)

Dziekuje za pomoc:D