Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

emulator napędów


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Victorrr

Victorrr

    DGC 3,8 V6

  • 157 postów
  • Dołączył: 16-07-2009
  • Skąd: Wawa Grochów

Napisany 24 luty 2013 - 21:28

Ktoś z forumowiczów orientuje się jak wyłączyc emulator napędów w pc-cie?? ( XP )
Chcę pograc w doom-a 3, ale wyświetla się taki komunikat: "Wykryto emulator napędów cd/dvd. Wyłącz emulator i uruchom grę ponownie". O co tu chodzi??
Dodam, że mam dwa napędy cd, nie mam włączonych napędów wirtualnych.
Wgrany clonecd, deamon tools i nero. Gdzie szukac przyczyny :masakra::(

#2 OFFLINE   British

British

    Ignorantia legis non excusat

  • 3602 postów
  • Dołączył: 20-08-2006
  • Skąd: Lędziny
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 24 luty 2013 - 21:47

Wgrany deamon tools.


odinstaluj go i spróbuj ponownie

Kiss French. Wear Italian. Drive German.


Spalanie szkodnika
icon1.png


#3 OFFLINE   Victorrr

Victorrr

    DGC 3,8 V6

  • 157 postów
  • Dołączył: 16-07-2009
  • Skąd: Wawa Grochów

Napisany 24 luty 2013 - 22:41

Odinstalowałem, zrestartowałem komp i to samo.
Musi byc jeszcze jakiś program z napędami wirt. ale go nie widzę. Jutro powalczę dalej. Dzięki.:)

#4 OFFLINE   lucas

lucas
  • 387 postów
  • Dołączył: 24-12-2011
  • Skąd: Warszawa

Napisany 24 luty 2013 - 23:03

clone ma wbudowane napędy wirtualne - także też do usunięcia. Ew. wystarczy wyłączyć napędy w menedżerze urządzeń.

#5 OFFLINE   Sidro

Sidro
  • 87 postów
  • Dołączył: 17-04-2012
  • Skąd: Zaniemyśl/ok.Poznania

Napisany 25 luty 2013 - 01:42

tak jak lucas mówi, wywal clone albo turn off wirtualne napędy w menedżerze

#6 OFFLINE   Victorrr

Victorrr

    DGC 3,8 V6

  • 157 postów
  • Dołączył: 16-07-2009
  • Skąd: Wawa Grochów

Napisany 25 luty 2013 - 19:25

Właśnie też się domyśliłem, że clonem można nagrac obraz płyty choc napędu nie było widac.
Dzięki za wsparcie. :pad:

Teraz pora rozprawic się z rzeszami krwiożerczych mutantów :0shoot::guns::kat: