Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Aktualizacja map - Garmin, Mio, TomTom


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
32 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   bsje27

bsje27

    3.0dti hybryda

  • 1015 postów
  • Dołączył: 02-01-2010
  • Skąd: Wola Zdakowska o/Mielca
  • Województwo: podkarpackie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 DTI 24V Y25DT

Napisany 28 sierpień 2011 - 15:54

lub udac sie tu ;) http://peb.pl/oprogr...ie-mapy-tomtom/ udanych lowow ;)


dzieki wielkie, nowa mapa smiga az miło, trzeba było się napracowac ale warto.

#22 OFFLINE   Wicurek

Wicurek

    jeszcze tu bywam czasem

  • 338 postów
  • Dołączył: 07-11-2009
  • Skąd: Brzesko
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 28 sierpień 2011 - 18:43

a tak z innej beczki ma ktoś może najnowsza auto mapę ? albo może link skąd można pobrać moja ma już 14 miesięcy i może już coś nowszego jest ;)

Pozdrawiam

#23 OFFLINE   kaczusiek

kaczusiek
  • 37 postów
  • Dołączył: 31-01-2010
  • Skąd: Somerset, UK

Napisany 28 sierpień 2011 - 19:06

a tak z innej beczki ma ktoś może najnowsza auto mapę ? albo może link skąd można pobrać moja ma już 14 miesięcy i może już coś nowszego jest ;)

Pozdrawiam


zajrzyj tu http://peb.pl/oprogr...-mapy-automapa/ moze cos znajdziesz dla siebie ;)

ps. bsje27 nie ma za co, polecam sie na przyszlosc ;)

#24 OFFLINE   Wicurek

Wicurek

    jeszcze tu bywam czasem

  • 338 postów
  • Dołączył: 07-11-2009
  • Skąd: Brzesko
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 28 sierpień 2011 - 19:27

zajrzyj tu http://peb.pl/oprogr...-mapy-automapa/ moze cos znajdziesz dla siebie ;)


no i jest 6.9 a ja mam 6.6 :) dzięki ;) wielkie ;)

#25 OFFLINE   Czapka

Czapka

    Mów mi kocurrrooooo :)

  • 22 postów
  • Dołączył: 24-11-2010
  • Skąd: Świnouście

Napisany 23 kwiecień 2012 - 15:34

Siema,wie ktoś może jak zaktualizować mapy w Mio Moov 200:pokoj:

#26 OFFLINE   Benedykt

Benedykt
  • 115 postów
  • Dołączył: 21-01-2009
  • Skąd: Alwernia

Napisany 24 kwiecień 2012 - 11:00

no i jest 6.9 a ja mam 6.6 dzięki wielkie


Przecież 6.9 to już przeżytek, od dawna jest już 6.10...

#27 OFFLINE   rafi195

rafi195

    tylko 2.5TD :)

  • 1802 postów
  • Dołączył: 09-07-2009
  • Skąd: Chrzanów/Krzeszowice
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 TD X25DT

Napisany 24 kwiecień 2012 - 11:20

Siema,wie ktoś może jak zaktualizować mapy w Mio Moov 200:pokoj:

wgrywasz gotowy panel i ściągasz np AM dogrywasz do navigacji i działa poczytaj
http://www.my-navia....er=asc&start=15

#28 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

    **** świat do góry nogami

  • 7294 postów
  • Dołączył: 19-07-2009
  • Skąd: ES
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 24 kwiecień 2012 - 11:23

no i jest 6.9 a ja mam 6.6 dzięki wielkie

Przecież 6.9 to już przeżytek, od dawna jest już 6.10...

chyba nie dostrzegłeś że post był pisany na dzień 28-08-2011, 20:27 wiec na tamten czas 6.9 było nowe...

#29 OFFLINE   pezot406

pezot406
  • 1 postów
  • Dołączył: 30-04-2012

Napisany 30 kwiecień 2012 - 08:29

Hej witajcie,

Przyznaję, że przez ostatnią sobotę zamiast korzystać z pogody męczyłem się nad swoim TOMTOMem - nadal szukam pomocy jak go zauktualizować i powiem szczerze, że w ogóle mi to nie wychodzi... kurcze mam prośbę jak ktoś może nich napiszę "jak dla głąba" jak to w kilku krokach sprawnie zrobić - będę wdzięczny Dzięki !

#30 OFFLINE   kaczusiek

kaczusiek
  • 37 postów
  • Dołączył: 31-01-2010
  • Skąd: Somerset, UK

Napisany 30 kwiecień 2012 - 12:37

Hej witajcie,

Przyznaję, że przez ostatnią sobotę zamiast korzystać z pogody męczyłem się nad swoim TOMTOMem - nadal szukam pomocy jak go zauktualizować i powiem szczerze, że w ogóle mi to nie wychodzi... kurcze mam prośbę jak ktoś może nich napiszę "jak dla głąba" jak to w kilku krokach sprawnie zrobić - będę wdzięczny Dzięki !


przydaloby sie kilka informacji tj:
1. jaki model
2. ktora mapa
3. navcore
4. aktualizacja oryginalnych map czy takich "prawie"

napisz to na PW a cos sie pokombinuje. podaj tez maila bo w razie w przesle Ci paczke softu wraz z obrazkowym tutkiem

ps.tak na poczatek sprawdz tabele kompatybilnosci navcore'u i map

#31 OFFLINE   Bartus

Bartus
  • 252 postów
  • Dołączył: 05-03-2008
  • Skąd: Łęczyca
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 01 maj 2012 - 02:43

chcialbym wrzucic na larka 5.0 navi sygic lub ig08 dla ciezarowki moze ktos podpowie ktora wybrac i skad wziac :)

#32 OFFLINE   arczon82

arczon82
  • 1193 postów
  • Dołączył: 12-11-2009
  • Skąd: Iłowo-Osada

Napisany 09 październik 2014 - 15:51

Ja mam pytanie z innej beczki mianowicie mam TomTom GO630 i chciałbym wgrać do niego mapy TT Truck, może ktoś się zna jak to zrobić i skąd pobrać? Obecnie używam navi modecom i mapy IGO primo truck ale czasami lubi dziwnie trasę wyznaczać. Najbardziej chodzi mi że by w mieście mi znajdywała adresy bo do miasta to sobie zobaczę na mapie jak dojechać. A TT sobie chce wgrać na wypróbowanie i zarazem jako navi awaryjną.

#33 OFFLINE   kocyk

kocyk

    watching you

  • 9148 postów
  • Dołączył: 01-03-2009
  • Skąd: SZ (Zabrze)
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 09 październik 2014 - 22:26

Ja mam pytanie z innej beczki mianowicie mam TomTom GO630 i chciałbym wgrać do niego mapy TT Truck, może ktoś się zna jak to zrobić i skąd pobrać?


Na PEB poszukaj , tam masz wszystko łopatologicznie wytłumaczone i są mapy do pobrania + fotoradary i inne użyteczne miejsca

   post-6508-0-52963300-1485200684.jpgUrbino 18
 

Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz. :p