Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Klub roku 2011 - GMagazyn


  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
93 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   egon

egon
  • 5983 postów
  • Dołączył: 28-07-2006
  • Skąd: Ujście/Piły
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 28 kwiecień 2011 - 19:42

Z racji tego że zgłosimy takze nasz klub do konkursu,
zapraszamy wszystkich klubowiczów i forumowiczów do rejestracji na forum GMagazynu i dopisanie sie do listy http://forum.gmagazy...php?p=8259#8259

#2 OFFLINE   Nawalony Zając

Nawalony Zając
  • 3237 postów
  • Dołączył: 01-03-2008
  • Skąd: Częstochowa
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 04 maj 2011 - 14:24

Podnoszę na górę bo coś mało Klubowiczy się skrobnęło.

#3 OFFLINE   michal6/9

michal6/9
  • 36 postów
  • Dołączył: 09-10-2008
  • Skąd: Jastrzębie Zdrój
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 04 maj 2011 - 23:36

i się dopisałem muszę kupić i poczytać

#4 OFFLINE   zuza411

zuza411
  • 255 postów
  • Dołączył: 27-12-2006
  • Skąd: Działdowo
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 05 maj 2011 - 15:25

Jakoś nie mogę się zarejestrować nie wyskakuje mi hasło w ramce pomocy

#5 OFFLINE   Nawalony Zając

Nawalony Zając
  • 3237 postów
  • Dołączył: 01-03-2008
  • Skąd: Częstochowa
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 05 maj 2011 - 15:51

Myślę, ze przeglądarka blokuje wyskakujące okienka :)

#6 OFFLINE   mrogal

mrogal

    ex PREZES SyBy co ma e65 750i

  • 1418 postów
  • Dołączył: 31-03-2009
  • Skąd: Pasłęk
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 05 maj 2011 - 17:14

Jakoś nie mogę się zarejestrować nie wyskakuje mi hasło w ramce pomocy


kilka razy podchodziłem do tematu :masakra:
w koncu się zawziąłem i załatwiłem jak trzeba, ale co nerwów zjadłem!!:mad:
wyskakiwało kilka razy: a to hasło nie takie same(??), a to kod zły przepisałem:pokoj:, ciągle coś, a im dokładniej się starałem tym szło gorzej....:o

#7 OFFLINE   Nawalony Zając

Nawalony Zając
  • 3237 postów
  • Dołączył: 01-03-2008
  • Skąd: Częstochowa
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 05 maj 2011 - 17:19

ciągle coś, a im dokładniej się starałem tym szło gorzej....

Dla tego podniosłem temat, żeby nie było tak, że tylko ja :censored: rzucałem :D

#8 OFFLINE   mrogal

mrogal

    ex PREZES SyBy co ma e65 750i

  • 1418 postów
  • Dołączył: 31-03-2009
  • Skąd: Pasłęk
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 05 maj 2011 - 17:28

Dla tego podniosłem temat, żeby nie było tak, że tylko ja :censored: rzucałem :D


dobrze zrobiłeś, bo dzięki temu się "zawziąłem".....
a własnie ta rejestracja powodowała, że podchodziłem kilka razy do sprawy...:masakra:
może za dużo ludzi zniechęca taka "dokładna rejestracja"??:o

#9 OFFLINE   centy

centy
  • 1600 postów
  • Dołączył: 24-08-2009
  • Skąd: Harlow UK
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 05 maj 2011 - 17:32

A ja tam nie miałem żadnych problemów!!!!!!

P.S. czytałem gdzieś tam na shoutbox-ie, że jeszcze nie doszło do nich nasze zgłoszenie klubowe!!
Prawda to??

#10 OFFLINE   schak

schak
  • 648 postów
  • Dołączył: 28-01-2009
  • Skąd: Maszewo -> Nowogard
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 05 maj 2011 - 20:01

A może dać info o takiej akcji również forumowiczom?? Zawsze to dodatkowe głosy.

#11 OFFLINE   DaVePGN

DaVePGN

    Drift King

  • 4228 postów
  • Dołączył: 17-02-2009
  • Skąd: PGN
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 05 maj 2011 - 21:19

czytałem gdzieś tam na shoutbox-ie, że jeszcze nie doszło do nich nasze zgłoszenie klubowe
Prawda to

Trzeba by zarzad spytac...

#12 OFFLINE   axk

axk

    Wolność Rządzi :)

  • 262 postów
  • Dołączył: 11-01-2010
  • Skąd: Kraków

Napisany 05 maj 2011 - 22:06

kilka razy podchodziłem do tematu :masakra:
w koncu się zawziąłem i załatwiłem jak trzeba, ale co nerwów zjadłem!!:mad:
wyskakiwało kilka razy: a to hasło nie takie same(??), a to kod zły przepisałem:pokoj:, ciągle coś, a im dokładniej się starałem tym szło gorzej....:o


I właśnie dlatego ja zrezygnowałem.
=======================================
Moja Galeria >>>http://forum.omegakl...php?albumid=565
=======================================

#13 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

    **** świat do góry nogami

  • 7294 postów
  • Dołączył: 19-07-2009
  • Skąd: ES
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 06 maj 2011 - 06:34

No co Wy mówicie ?? nie zauważyłem takich problemów... może i faktycznie to zabezpieczenie anty botowe, a konkretnie obrazek trudno odczytać, ale nie ma tragedii ;)

#14 OFFLINE   mrogal

mrogal

    ex PREZES SyBy co ma e65 750i

  • 1418 postów
  • Dołączył: 31-03-2009
  • Skąd: Pasłęk
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 06 maj 2011 - 06:54

konkretnie obrazek trudno odczytać, ale nie ma tragedii

Michał, sam kod to pikuś, ale jak net wolno chodził to takie bzdury wyskakiwały jak nieprawidłowy adres @, lub nawet że hasło inne!!
siedze przed kompem te 8 godz na SB i co jakiś czas próbowałem się zarejestrować i to na 3 różnych przeglądarkach i dawałem sobie spokój, i tak przez kilka dni:masakra:
i żeby dopiąć dla Klubu:p to ponad 20 min spędziłem na rejestracji:o

#15 OFFLINE   arczon82

arczon82
  • 1193 postów
  • Dołączył: 12-11-2009
  • Skąd: Iłowo-Osada

Napisany 06 maj 2011 - 08:07

A mi się udało zajęło mi to jakieś 2 min.

#16 OFFLINE   mrogal

mrogal

    ex PREZES SyBy co ma e65 750i

  • 1418 postów
  • Dołączył: 31-03-2009
  • Skąd: Pasłęk
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 06 maj 2011 - 08:11

A mi się udało zajęło mi to jakieś 2 min.


i gdyby tak się udawało wszystkim, to pewnie Zajec nie musiałby "podbijać" tematu;)

#17 OFFLINE   Kesiaczek

Kesiaczek
  • 567 postów
  • Dołączył: 21-10-2008
  • Skąd: Szczytno/Kielce

Napisany 06 maj 2011 - 08:34

ja tez nie miałam zadnych problemow:)

#18 OFFLINE   Nawalony Zając

Nawalony Zając
  • 3237 postów
  • Dołączył: 01-03-2008
  • Skąd: Częstochowa
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 06 maj 2011 - 09:08

i gdyby tak się udawało wszystkim, to pewnie Zajec nie musiałby "podbijać" tematu

Coś w tym jest :D

#19 OFFLINE   schak

schak
  • 648 postów
  • Dołączył: 28-01-2009
  • Skąd: Maszewo -> Nowogard
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 06 maj 2011 - 09:28

ja miałem tylko problem z hasłem bo dawałem za krótkie a musi być minimum 9 znaków z literami i cyframi. reszta bez najmniejszego problemu.

#20 OFFLINE   czarnawdowa

czarnawdowa
  • 33 postów
  • Dołączył: 30-10-2010
  • Skąd: Ruda Śląska
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 06 maj 2011 - 14:26

mnie tylko przez przeglądarge google chome dopuściło bo ten cholerny kod sie nie wyświetlał