PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie o telefon do Omegi

młodyL
27-10-2007, 16:35
Panowie mam do kupienia taki oto telefonik i jestem na 99 % pewny ,ze to fabryka z Omegi B ale Wy zobaczcie czy sie nie myle

[Only Registered Users Can See Links] zia_eko.html#photo

wrzuciłem link bezpośrednio do aukcji, bo zdjęcia nie były widoczne

piotrekbb
27-10-2007, 18:08
To jest uniwersalna Nokia samochodowa. Sprawdź czy gość ma cały osprzęt bo jak czgokolwiek brakuje to nie ruszy!
Jesli jesteś poważnie zainteresowany takim telefonem to mam Motorole w idelnym stanie,pięknie podswietlaną, cały komplet z DSP! wybiaraniem głosowym-zestaw gada z kierowcą w różnych językach w tym PL.
Pełen komplet łącznie z anteną instrukcjami itp. Miałem go w BMW sprzedam za taką samą cene jak na tej aucji z której masz foto.
:wink:

kczech
29-10-2007, 17:43
jesli do tego telefonu nic wiecej nie ma - no to telefonu nie bedziesz mogl uzytkowac.
Trzeba jeszcze centralke (ktora montowana jest pod schowkiem - nogi pasażera), tak jak kolega wpomnial: okablowanie, mikrofon .... i to chyba wszystko. Byc moze sprzedajacy mysli ze to co wyjal z Omegi to kpl....... wielu tak mysli

młodyL
12-11-2007, 19:46
Kolego właśnie nie wiem czy ten tel. i ten uchwyt jest z Omy ,bo koleś go ma w innym aucie Jak go zobaczyłem to myslałem ,ze to jest fabryka Omegi ,a uchwyt ten co się mątuje w szpare między schowkiem ,a konsolą ,bo chyba tam się go mątuje z tego co pamiętam Ma ktoś moze foto jak to wygląda ??

PS Piotrekbb dobra biore tlko ,ze ten koleszko sprzedaje mi go za 150 zł ,bo za wiecej nikt tego nie kupi :grin:

piotrekbb
12-11-2007, 20:57
co do ceny to możemy sie dogadać :wink: