PDA

Zobacz pełną wersję : Spocik Radom 26.08.2006

iivo
21-08-2006, 01:30
Następny spocik w Radomiu 26.08.2006 spotykamy sie pod M1 o 17.45 i jedziemy na Jeta na
Kielecką zaliczając wszystkie ronda po drodze :lol: :lol: :lol:

Wpisywać sie na liste oczywiście kto może :wink: :grin: :grin: :grin:

1.iivo

Exec
21-08-2006, 01:43
Wpisywać sie na liste oczywiście kto może :wink: :grin: :grin: :grin:
1. iivo
2. Exec (pogromca vectr) :twisted:

iivo
21-08-2006, 01:45
(pogromca vectr) :twisted:

Prosze o Bana dla tego pana za obrażanie innych uczestników spotów :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

PS: Poczekaj niech ja sobie V6 kupie zobaczymy jak będziesz śpiewał z tym twoim 2.0 8V :lol: :lol: :lol:

Exec
21-08-2006, 01:53
PS: Poczekaj niech ja sobie V6 kupie zobaczymy jak będziesz śpiewał z tym twoim 2.0 8V :lol: :lol: :lol:
no bede musial szybciej biegi zmieniac :)

kupuj V6 ********* sprawa, ja sie zdecydowalem na 2.0 ze wzgledu na pozniejsze koszty, ktore zwiazane bylyby z wiekszym silnikiem... instalka lpg, czesci silnika, oplaty itd...

fure zmienic planuje za 2 lata, jeszcze duzo czasu, ale istnieje spore prawdopodobienstwo, ze bedzie to omcia B po liftingu 3.2 :twisted:

iivo
21-08-2006, 01:56
fure zmienic planuje za 2 lata, jeszcze duzo czasu, ale istnieje spore prawdopodobienstwo, ze bedzie to omcia B po liftingu 3.2

No ja też szukam takiej ale trudno trafić ten silnik i manualną skrzynie biegów więc ide na kompromis i jak nie kupie MV6 to będzie V6 :grin: :grin: :grin:

no bede musial szybciej biegi zmieniac :)

to lepiej automata odrazu załuz bo nie nadążysz biegów zmieniać :lol: :lol: :lol:

Exec
21-08-2006, 01:59
to lepiej automata odrazu załuz bo nie nadążysz biegów zmieniać :lol: :lol: :lol:
przeciez ja jestem szybszy od takiego automatu :)

iivo
21-08-2006, 02:01

No nie wątpie :lol: :lol: :lol: Ale ty nie masz przycisku SPORT :lol: :lol: :lol: :lol:

Exec
21-08-2006, 02:04

No nie wątpie :lol: :lol: :lol: Ale ty nie masz przycisku SPORT :lol: :lol: :lol: :lol:

ale mam za to po pracy ciezka, smierdzaca stope :P

iivo
21-08-2006, 02:06
ale mam za to po pracy ciezka, smierdzaca stope :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Buahhhhhaaaaaaa Padłem na cyce :lol: :lol: :lol: :lol:

Czułem normalnie w tym jakiś podstęp czułem to :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:

Robo
21-08-2006, 07:21
Pierwsze primo zróbcie coś w niedziele
drugie primo nie chce mi sie jeździć pod M1 (ale już trudno)
trzecie primo jak tak bardzo chcecie wezme zrobie golfa do soboty (jak sie uda) i was pogodze :twisted:

AndrzejMT
21-08-2006, 09:31
..łoj tak jak mowiłem - moze byc ciezko z terminem :9.. ale nie mowie NIE ;) .. W kazdym badz razie jesli bede to juz na "kółeczkach" zawieszonych na Irmscher-ze :mrgreen:

iivo
21-08-2006, 10:17
Pierwsze primo zróbcie coś w niedziele
drugie primo nie chce mi sie jeździć pod M1 (ale już trudno)

Dla mnie może być i w niedziele

Jak nie wszystkim pasuje pod M1 to pisać gdzie sie spotykamy i ja już sie napewno dostosuje

scalator
21-08-2006, 12:11
Hmm
Muszę wydech zrobić, świece wymienić, zatankować.
Wtedy się pojawię.

AndrzejMT
21-08-2006, 12:31
..Moim zdaniem spotkanie pod M1 i przejazd miastem, sie znaczy rondami na JET jest chyba naj! Robo jak zawsze ;) lubi troche pomarudzić, najwyzej dojedziesz na JET-a ot co :) ..ja bynajmniej przejazdu nie pomine jesli dobrze bedzie i bedę :)

iivo
21-08-2006, 13:22
.Moim zdaniem spotkanie pod M1 i przejazd miastem, sie znaczy rondami na JET jest chyba naj! Robo jak zawsze ;) lubi troche pomarudzić, najwyzej dojedziesz na JET-a ot co :) ..ja bynajmniej przejazdu nie pomine jesli dobrze bedzie i bedę :)

Czyli nic nie zmieniamy i zostaje tak jak jest :wink: Spotykamy sie pod M1 o 17.45 jak ktoś nie dojedzie to sie widzimy już na Jecie na Kieleckiej :wink: :grin:

1.iivo
2.Exec
3.Robo
4.AndrzejMT
5.scalator

GISKARD
21-08-2006, 17:26
no ładnieładnie cżłowiek coś zaplanuje w sobote a tu znowu spot :cry: :cry: :cry:

niestety mnie nie będzie (wyjazd doszfagra) planowany uzgodniony....

zreszta i tak z wami nie mam szans..... pogromcy silnikóf :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: :wink:

:grin: :lol: :grin: :lol:

Robo
21-08-2006, 18:22
Andrzej ...

ty wiesz co :wink:

BzQ
21-08-2006, 22:36
Myśle że tym razem uda mi sie przybyc :cool: Tylko niech mi ktos powie co to je to M1 :grin: i na jakiej ulicy toto znajde :mrgreen:

Exec
21-08-2006, 23:16
Myśle że tym razem uda mi sie przybyc :cool: Tylko niech mi ktos powie co to je to M1 :grin: i na jakiej ulicy toto znajde :mrgreen:

Aleje Grzecznarowskiego 28, kierujesz sie na osiedle ustronie, po drodze beda drogowskazy na centrum handlowe M1, Real, Praktiker, MediaMarkt - to wszystko w tym samym miejscu...

Zmontowalem Ci na szybko mapke dojazdu :) ([Only Registered Users Can See Links])

iivo
21-08-2006, 23:56
1.iivo
2.Exec
3.Robo
4.AndrzejMT
5.scalator
6.BZQ
7.Zbycho

Exec
21-08-2006, 23:58
no nie, znowu ten spamer iivo... :P

iivo
21-08-2006, 23:59
no nie, znowu ten spamer iivo... :P

O witam spamera Execa :razz: :twisted: :twisted:

iivo
22-08-2006, 00:01
:lol: :cool: :lol:

Exec
22-08-2006, 00:06
O witam spamera Execa :razz: :twisted: :twisted:

yo yo, dzis nie bede spamowal z Toba, sciagnalem nowa gierke :mrgreen: darmowa w dodatku... F.E.A.R Combat... to jest darmowy multiplayer, ide przetestowac :)

iivo
22-08-2006, 00:20
yo yo, dzis nie bede spamowal z Toba, sciagnalem nowa gierke :mrgreen: darmowa w dodatku... F.E.A.R Combat... to jest darmowy multiplayer, ide przetestowac :)

No co ty jeszcze w gierki sie bawisz :twisted: Ja już dawno z tego wyrosłem :razz: :mrgreen: :mrgreen:

Exec
22-08-2006, 01:33
No co ty jeszcze w gierki sie bawisz :twisted: Ja już dawno z tego wyrosłem :razz: :mrgreen: :mrgreen:
przez caly urlop chcialem w cos zagrac... urlop sie skonczyl, to sobie gre znalazlem :D

scalator
22-08-2006, 09:27
przez caly urlop chcialem w cos zagrac... urlop sie skonczyl, to sobie gre znalazlem :D

Uważaj bo ci się limit na net skończy.

iivo
22-08-2006, 09:37

:lol: :lol: :lol:

Albo jakiegoś wirusa złapiesz ty i twój komputer :lol: :lol: :lol:

Exec
22-08-2006, 14:34
jesli ty mi nie przytniesz, to sie nie skonczy :P

BzQ
22-08-2006, 22:48
Panowie, ale co nas tak malo?? Ruszyc sie :grin: Podobno "Radom to miasto Omegami stojace" :mrgreen: Jak bedzie wiecej furek to i przejazd bedzie efektowniejszy.

A tak z innej beczki bom troshke rozkojazony ostatnio: 17:45 pod M1 w sobote? :cool:

Exec
22-08-2006, 22:53
A tak z innej beczki bom troshke rozkojazony ostatnio: 17:45 pod M1 w sobote? :cool:
tak, dokladnie :)

iivo
22-08-2006, 22:58
tak, dokladnie :)

Potwierdzam M1 sobota 17.45 :lol: :D

mario73
23-08-2006, 21:39
Witam jestem nowy w klubie dostałem zaproszenie od Gawora na spocik 12.08.06 ale teraz okres wakacyjnyi dopiero teraz wróciłem. :sad: Wyczytałem że jest 26.08.06 spocik :shock: i chciałbym na nim być awięc możecie mnie do listy dopisać. Do soboty :razz:

GAWOR
23-08-2006, 21:43
Witam jestem nowy w klubie dostałem zaproszenie od Gawora na spocik 12.08.06 ale teraz okres wakacyjnyi dopiero teraz wróciłem. :sad: Wyczytałem że jest 26.08.06 spocik :shock: i chciałbym na nim być awięc możecie mnie do listy dopisać. Do soboty :razz:

To jeszcze dwie rzeczy:

1. dołączaj do Klubu bo jeszcze w nim nie jesteś -> [Only Registered Users Can See Links]
2. Wpisuj się na Zlot pod Częstochową we wrześniu

iivo
24-08-2006, 00:07
i chciałbym na nim być awięc możecie mnie do listy dopisać. Do soboty

Witamy i zapraszamy oczywiście na spota i do klubu :grin: Już kolege dopisuje do listy :wink:

Panowie i panie kto jeszcze chętny dopisywać sie prosze do listy :wink: :grin:

1.iivo
2.Exec
3.Robo
4.AndrzejMT
5.scalator
6.BZQ
7.Zbycho
8.mario73

Exec
25-08-2006, 00:02
kurcze, kumpel dzis zadzownil, ze wysypala mu sie fura na slub, i jesli nie zalatwi nic do soboty, to chce jechac moja omcia... slub o 17 :neutral:
bede informowal na biezaco jak sie sprawa rozwija...

iivo
25-08-2006, 00:15
kurcze, kumpel dzis zadzownil, ze wysypala mu sie fura na slub, i jesli nie zalatwi nic do soboty, to chce jechac moja omcia... slub o 17 :neutral:
bede informowal na biezaco jak sie sprawa rozwija...

No nie rób sobie jajec :neutral: :sad:

Robo
25-08-2006, 09:05
A ja sie wczoraj dowiedziałem że mam 7 dniowy tydzień pracy :???: zobaczymy jak to będzie z tym zlotem :oops: :cry:

Exec
26-08-2006, 08:13
No nie rób sobie jajec :neutral: :sad:
no ja raczej jednak bede na spocie :)

AndrzejMT
26-08-2006, 10:48
..A ja tak z rana sobie pomyslalem, ze chyba zaraz zjem sniadanie i pojade poszukac jakis złachanych kółek, bo nie wiem czemu ale mam ochote troche popalic, nie to zebym byl uzalezniony ale, bialy dym jest faaaajny..

.. O ile sie uda i o ile bedzie sucho a i zapł mi nie ostygnie :)

iivo
26-08-2006, 12:24
No i gitarra panowie widzimy sie pod M1 Ja będe na pewno :wink: :grin:

BzQ
26-08-2006, 12:34
Moze mi ktos wziac naklejke klubowa na tylnia szybe?? bede wdzieczny i ureguluje naleznosc na miejscu :grin:

iivo
26-08-2006, 20:48
No i spocik sie odbył dzięki wszystkim za miłe spotkanko :wink: I foty prosze wstawiać z palenia laczka :mrgreen: :mrgreen:

AndrzejMT
26-08-2006, 20:50
..No i bardzo ładnie pieknie.. Palenie laczy sie odbyło, choc jarałem tylko ja :evil: , no i moj kolega co prawda Toyotka ale zawsze cos.. W kazdym badz razie oponki wygładzone, zapach nowy w aucie, nie wspominajac o baganizniku, no i ta publika aaaaaj z JET-a.. bede sławny? :roll: ..

..OT:
"Podpisze sie wszystkim klubowicza na masce za jedyne 1.99 + VAT + Cło + Akcyza + Ekologiczna + Podatek od wzbogacenia + kaucja = 1.89 :lol: "

..Dawac fotki i filmiki moje aaaaaaaaaleeeee smierdole laczem mniam :)

iivo
26-08-2006, 20:53
.No i bardzo ładnie pieknie.. Palenie laczy sie odbyło, choc jarałem tylko ja

Ale za to jak jarałeś :wink: :mrgreen:

BzQ
26-08-2006, 21:33
He, he, fajnie fajnie, nastepnym razem jakies stare kapcie zaloze i tez popale :grin: Dajcie jakiegos maila na pw to wysle material dokumentujacy spocik :mrgreen:

GAWOR
26-08-2006, 21:47
Dobra...dajemy relację....

Spotkanie pod M1 a następnie przejazd na tradycyjne miejsce spotkań - stację Jet.
Przejazd....nawet z emocjami... Kolega z dieselkiem pod pokładem mało nie rozwalił maszyny :shock: i to na moich oczach.
Spore zdziwienie na oczach radomskich kierowców, kiedy kawalkada Omeg pokonywała ronda po 2, 3 razy doszczętnie je blokując :cool:
Ale jakos na miejsce dojechaliśmy:

Niech mi ktoś powie, że Andrzej w młodości nie nosił arbuzów :mrgreen:

[Only Registered Users Can See Links]

Poł litra mojego 5W-50 :oops: :mrgreen:

A oto efekt:

Sesja zdjęciowa odgoniła twardzieli od ich maszyn :wink:

Nowy nabytek Giskarda

A to zostało po Andrzeju

Giskard mimo, że się spóźnił, mial swoje pięć minut :mrgreen: Nawet w jego dupowozie mieliśmy przeprowadzić test ilu wejdzie pasażerów :mrgreen:

A niektórzy to nawet na spotach biznesy załatwiają

Andrzej part 2:

Miała być fota unoszącego sie z bagażnika dymu, a jest tylko fota pierdelnika :wink: :mrgreen:

Jak widać ślady coraz większe:

I końcowe odliczanie:

Jak dymy opadły :mrgreen: i ja zabrałem się na rozmowy z Heinim :wink:

marcin
26-08-2006, 21:56
Z heinim sam na sam? A gdzie reszta chłopaków????
Widzę że i wektry na przeszpiegi przyjechały? :cool:

GAWOR
26-08-2006, 21:58
Z heinim sam na sam? A gdzie reszta chłopaków????

Cóż... najpierw kąpanie i usypianie baby (żona do tej pory jeszcze przy tym trwa)
Przyjemności znacznie później...

GISKARD
26-08-2006, 22:27
[quote="GAWOR"]Dobra...dajemy relację....

Spotkanie pod M1 a następnie przejazd na tradycyjne miejsce spotkań - stację Jet.
Przejazd....nawet z emocjami... Kolega z dieselkiem pod pokładem mało nie rozwalił maszyny :shock: i to na moich oczach.
Spore zdziwienie na oczach radomskich kierowców, kiedy kawalkada Omeg pokonywała ronda po 2, 3 razy doszczętnie je blokując :cool:
Ale jakos na miejsce dojechaliśmy:

.... brrrr... i mnie nie było na wych młyńcach po radomskich rondach..... :twisted: :twisted: :twisted:

A niektórzy to nawet na spotach biznesy załatwiają

Andzrej pewnie załatywiał następny klomplecik opon... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
po atrakcyjnej cenie....

Spot bardzo udany coraz bardziej mi się podoba niestety moje spóźnieninie to siła wyższa (ale gdybym nie przybył to chyba bym nie przezył)i nie dane mi było zblokowac z wami ronda.... :cry: :cry: :cry:

następnom razom.....

nieobecni nich żałuja wrażeń i atrakcji... zresztą relacja GAWORA jest profesjonalnie i fachowo zrealizowana.... :razz: :razz: :razz: i w pełni oddaje klimat spota....

P.S.
czy juz admin i ivvo zawiąalii klub cyklistów? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bo jeżeli tak to i ja następnym razem przylece rowerem..... :wink: :wink: :wink:
pozdro....
:mrgreen:

Maro
26-08-2006, 22:48
No pogratulować :)

Radomiaki jak na razie gór... górom :D

BzQ
26-08-2006, 23:02
Sorry Maro ale jakis akcent "obcy" tez byl :wink: Ja jestem z Kielc i zamiezam sie pokazywac tak czesto jak to tylko bedzie mozliwe mimo ze kawalek drogi mam :grin: Moze mi sie uda zgarnac tu pare osob wtedy bedzie wiecej kielczan :grin:

GAWOR
26-08-2006, 23:07
Sorry Maro ale jakis akcent "obcy" tez byl :wink: Ja jestem z Kielc i zamiezam sie pokazywac tak czesto jak to tylko bedzie mozliwe mimo ze kawalek drogi mam :grin: Moze mi sie uda zgarnac tu pare osob wtedy bedzie wiecej kielczan :grin:

Pracuj nad tym pracuj

GISKARD
26-08-2006, 23:08
dawać adresy mejlowe na priv to wam poprzesyłam focisze ze spota.....

pozdr.....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

iivo
26-08-2006, 23:27
Dawaj foty iivo@wp.pl

No spocik był udany i czekam na następny :wink:

Nie na przeszpiegi tylko klubowicz Vectrą przyjechał :razz: :lol: :lol:

No pogratulować :)

Radomiaki jak na razie gór... górom :D

No tylko na razie bezalkoholowo ;) :lol: :lol:

czy juz admin i ivvo zawiąalii klub cyklistów? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Teee... cwaniak a żarówki już zmieniłeś :razz: :mrgreen: :mrgreen:

GISKARD
26-08-2006, 23:35
A oto dalsza część relacji fotograficznej...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links]

Exec
26-08-2006, 23:37
dawać adresy mejlowe na priv to wam poprzesyłam focisze ze spota.....

poprosze :)

GISKARD
26-08-2006, 23:38
dalsza relacja [Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links]

GISKARD
26-08-2006, 23:40
i dalej... [Only Registered Users Can See Links]

GISKARD
26-08-2006, 23:43
i dalej.... [Only Registered Users Can See Links]

pmnet
27-08-2006, 20:04
witam
Gratuluję udanego Spota i następnym razem mam zamiar się dołączyć
Pzdr.

BzQ
27-08-2006, 20:11
No ja mysle, wtedy nie bede jedynym reprezentantem Kielc :grin: Ciekawiej sie bedzie jechalo wiec nastepnym razem zapraszam :mrgreen:

iivo
27-08-2006, 20:18
witam
Pzdr.

Zapraszamy :wink: :grin: :grin:

GAWOR
27-08-2006, 20:59
witam
Pzdr.

Nooo

GISKARD
27-08-2006, 22:05
taaaaaaaaa czekamy

zapraszamy serdecznie

parkin na dźecie pomieści jeszcze dużo omeg,

pod M1 jest jescze większy.......

pozdro

GISKARD
28-08-2006, 15:32
witan
Exec

dzisaj zrobiłem polerke oswietlenia............ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

poprostu zarabiście......

efekt jest rewelacyjny i nieoczekiwany...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

myslałem ze będzie gorzej..... :wink:

zajeło mi to jakies 2 godzinki spokojnie bez nerwóf......

3 litry wody
50 minut z wyschnięcie na każdy reflktor....

max 30 minut polerki zależnie od stopnia zabrudzenia.....

jestem bardzo zadowolony jak bede miał chwilkie to opisze dokładnie co i jak po kolei robiłem....

pozdr....

dzięki za papier jeszcze duzo zostałao..... oddam ana następnym spocie..... :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

marcin
28-08-2006, 21:10
Tzn polerowałeś lampy z zewnątrz? zgadza się? Pastą czy czymś takim?

I mam amałe pytanko: gdzie mozna dostac takie breloki?

GISKARD
28-08-2006, 21:30
więc tak

najpierw rozebrałem lampy i wyczyściłem klosze od wewnątyrza (były czarne) jest na forum info jak to zrobic....

jakies 3 tygodnie temu....

nie miałem nastroja aż do dzis chłopakiz radomia widzieli moje klosze... szczególnie exec.....

dostałem od exexa papier ścierny 1000; 1500; 2000;

zaczołem polerowac od 1500 jakies 10 minut cały czas na mokro polewałem delikatnie woda z butelki do czasu aż papier uzystak poślizg (delikatnie dociskając)

nastepnie 2000 i jakies 20 minut tak samo jak 1500 ciągle polewając woda....

nastepnie polerka pasta TEMPO i efekt gotowy...
ja poprostu nie moge wyjśc z podziwu....

byłem sprawdzac przed chwilką i jest super.
pozdr

UWAGA
polerowanie kloszy od zewnatrz.....
breloczki zamawiaj u GAWORA

GAWOR
28-08-2006, 21:37
Tzn polerowałeś lampy z zewnątrz? zgadza się? Pastą czy czymś takim?

I mam amałe pytanko: gdzie mozna dostac takie breloki?

Breloki dostępne są dla Klubowiczy i info o nich wisi w części klubowej.
Zostaniesz Klubowiczem i życie stanie sie prostsze :wink:

GISKARD
28-08-2006, 21:58
tak tak
wtedy to zycie dopiero nabiera kolorów a o kłopotach mozesz zapomniec..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:wink:

iivo
28-08-2006, 22:00
tak tak
wtedy to zycie dopiero nabiera kolorów

Tak tak zwłaszcza tych czerwonych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iivo
31-08-2006, 02:09
Elllo Co tak ucichło w temacie kiedy jakiegoś spota robimy :wink: :grin: :grin:

AndrzejMT
31-08-2006, 08:19
..jak ktos ma ochote to zapraszam na zlot klubu MT, w piatek 1.09.06 o godzinie 21:00 stacja JET :)

iivo
31-08-2006, 12:05
..jak ktos ma ochote to zapraszam na zlot klubu MT, w piatek 1.09.06 o godzinie 21:00 stacja JET :)

Jak tylko będe w stanie to podjade :wink: :lol: :lol:

Exec
31-08-2006, 22:24
koncze robote o 21 to moze sprobuje podjechac...

Jak tylko będe w stanie to podjade :wink: :lol: :lol:
iivo wez sie postaraj, bo lyso mi samemu bedzie :)

GISKARD
31-08-2006, 22:28
chetnie bym zawital..........
ale wyjazd........
teraz na pewno
wiec miłego spociszowania i

pozdr

w nocy można oblukac efekty zmodyfikowanych podświetleń.... fajna sprawa

Exec
31-08-2006, 22:48
chetnie bym zawital..........