Zobacz pełną wersję : fabryczne navi
moze mi ktos napisac co powinno byc aby fabryczne navi dzialalo ?
omega ktora miala niby navi i czegos brakuje i ****, wg instrukcji ktore dostalem z autem byla jakas zmieniarka blaupunkta - nie ma, bylo cos typu philips carin ?? i jeszcze mam jakies uniwersalne instrukcje do radia
nie wiem co bylo a co powinno byc, poprzedni wlasciciel twierdzil ze skradziono i wsadzil philipsa car400, po glebszych ogledzinach znalazlem trafic mastera ktory niby cos tam dziala - ale to nie navi, z navi chyba tylko zostala antena z kablem
sunnychris
31-07-2006, 23:47
kuknij do bagaznika... po lewej stronie powinno byc cos w stylu zmieniarki. to jest wlasnie philips carin.
no tam to tylko wtyczka wisi :/
to niestety Cię ktoś w bambuko zrobił :(
poprzedni wlasciciel powiedzial ze navi byla ale skradziono, mam komplet instrukcji, tylko ze to instrukcje uniwersalne (po kilka modeli) i teraz nie wiadomo co powinno byc :/
mam instrukcje od trafic mastera (i to zostalo na swoim miejscu), philips carin, radia fabryczne philips ale co powinno byc to nie mam pojecia, wg paszportu od radia byla tez zmieniarka
nie wiem czy warto kompletowac to co zginelo, bo nawet nie wiem co zginelo czy nie lepiej odrazu kupic jakiegos palmtopa
co by nie przepisywać po 2 razy [Only Registered Users Can See Links]
sunnychris
01-08-2006, 17:11
zdecydowanie bardziej polecam palmtopa :-) chyba ze chcesz oryginal to moge ci odsprzedac po kosztach palmtopa z mapa :mrgreen:
znalazlem cos takiego
[Only Registered Users Can See Links] acja_kable_ant.html
ale chyba sobie ten temat jednak odpuszcze skoro piszecie ze lepiel palmtopa, przy okazji bedzie co robic na nudnych wykladach jesienia :d
GARY, daj sobie spokój, kup palma, albo smartphona+gps bluetooth (ale to wiekszy koszt)
jednak kupie palmtopa koszt niewiele wiekszy a duzo wiecej mozna, przede wszystkim nowe mapy ogolno dostepne za free (np. edonkey :mrgreen: )
sunnychris
02-08-2006, 13:26
ja tez chcem kupic SPV 3000/Qtek 9100 ale przedewszystkim do pracy ( GPRS/EDGE ) a i w aucie sie przyda bo GPSa tez chyba ma...
ja poszukam czegos zebym mial tel, navi i wifi w jednym
sunnychris
04-08-2006, 13:16
...no i kupilem :-) nokie e61. W poniedzialek bedzie u mnie - przetestuje i dam znac ile to warte :wink:
...no i kupilem :-) nokie e61. W poniedzialek bedzie u mnie - przetestuje i dam znac ile to warte :wink:
warte duzo, jak bedziesz chcial TomToma Mobile 5 to daj znac
sunnychris
04-08-2006, 13:52
pewnie ze chcem... ale z tego co wiem musze miec "przystawke" na bluetooth ?!?
pewnie ze chcem... ale z tego co wiem musze miec "przystawke" na bluetooth ?!?
musisz miec dodatkowy gadget - odbiornik bluetooth GPS - koszt od 200 zl
a tak jeszcze pomyslalem o navigacji beckera, kumpel ma takie cos i smiga bez problemu, tylko nie wiem czy jest jakis model co by chociaz obslugiwal sterowanie z kierownicy w omedze
sunnychris
08-08-2006, 19:14
Od rana mecze to smieszne urzadzenie :lol: jest SUPER. Bardzo ulatwi mi zycie - nie bede musial targac laptopa tylko po to zeby moc sprawdzic poczte itp. nie powiem ze strony oglada sie super wygodnie ale mozna sie przyzwyczaic. Czekam na mape i zdam relacje jak sie sprawuje GPS :twisted: :twisted:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.