PDA

Zobacz pełną wersję : Co sadzicie na temat anteny PRESIDENT ML-145

Patrikoss
27-12-2006, 14:20
Witam przemierzam się właśnie do zakupu właśnie tej antenki ale nie wiem czy warto miałem kiedyś takiego MIDLANDA był całkiem dobry podejrzewam że prezident powinien byc lepszy czekam na wsze opinie

Hrabia
28-12-2006, 00:40
ml 145 sirio

szkoda kasy na prezydenta :cool:

Patrikoss
28-12-2006, 18:24
kupiłem presidenta mam nadziej że bede zadowolony

Luqua
29-12-2006, 20:49
ml 145 sirio

DOKLADIE!!! :peace: :peace: :peace:
Zreszta slyszalem ze President jest 6ohm a Sirio 4ohm. niby president lepszy ale w normalnym uzytkowaniu sie tego nie odczuwa a ceny sa zroznicowane wiec polecam rowniez Sirio.

Hrabia
30-12-2006, 00:02
:mrgreen: :razz: :drink:

mózg
30-06-2010, 21:49
ml 145 sirio

Tym bardziej że president anten nie produkuje...

Ziutek50
30-06-2010, 23:02
mózg :hmm: przyjacielu nie wiem kto ci takich głupot na gadał, i również nie wiem co ma na celu odpisywanie na tematy w których ostatnia odpowiedź była 3 lata wstecz. jak chcesz powiedzieć coś ciekawego zapraszam --->>> TU ([Only Registered Users Can See Links]) <<<---

mózg
01-07-2010, 13:14
mózg :hmm: przyjacielu nie wiem kto ci takich głupot na gadał, i również nie wiem co ma na celu odpisywanie na tematy w których ostatnia odpowiedź była 3 lata wstecz. jak chcesz powiedzieć coś ciekawego zapraszam --->>> TU ([Only Registered Users Can See Links]) <<<---

Zwyczajnie nie wiedziałem że odpowiadając na starsze tematy pójdą na forum do góry za co przepraszam wszystkich.

A co do firmy president to sami anten nie robią są one wykonywane przez inne firmy chyba np. sirtel coś dla nich robił. Sam president należy do grupy unidena który był pionierem na rynku amerykańskim. (jak będziesz oglądał jakieś stare amerykańskie filmy pościgowe gdzie ktoś będzie posługiwał się cb zobacz jakie ma radio) Firma president sama robi jedynie radyjka i chyba można by powiedzieć że jest legalnym unidenem na rynek europejski oczywiści w cenach europejskich.