Zobacz pełną wersję : Zapisy do Klubu
[Only Registered Users Can See Links]
Regulamin klubu pojawi się tutaj jutro.
nei spieszycie si eza bardzo :?:
piotr027
14-05-2006, 22:47
zawsze można przepic kase jakby co..........choćby w Sulejowie heheheh :D
zawsze można przepic kase jakby co..........choćby w Sulejowie heheheh :D
mysle ze wlasne w sulejowie obgadamy sprawy takie jak skladka i takie tam..
ale co do domeny to jesli chcemy aby ten klub istnial to raczej nie powinnsmy sie dlugo nad tym zastanawiac i robic co trzeba 8)
ale co do domeny to jesli chcemy aby ten klub istnial to raczej nie powinnsmy sie dlugo nad tym zastanawiac i robic co trzeba 8)
dlatego sie pytam, czy nie lepiej kupic domene [Only Registered Users Can See Links]
[...] Wszystkich, którzy pragną stać się członkami OMEGA KLUB POLSKA proszę o wpłaty[...]
No to już mamy finansowego :P
Dzisiaj postaram się przelać ;)
Ja też dzisiaj postaram sie przelac kapuste ... tylko zetre na tarce i puszcze ... Tylko musze znaleść chwile wolnego czasu
[...] Wszystkich, którzy pragną stać się członkami OMEGA KLUB POLSKA proszę o wpłaty[...]
Spoko spoko...bez podniet mi tu :P
Ktoś na początek musi zbierać kasę, a że zacząłem to z Piterkiem to się zaoferowałem (i nie płacę za przelewy). Później się coś postanowi
Ktoś na początek musi zbierać kasę, a że zacząłem to z Piterkiem to się zaoferowałem (i nie płacę za przelewy). Później się coś postanowi
bardzo dobrze, przejawy wlasnej inicjatywy sa mile widziane
hehh..
jakos samo tak wyszlo ze skarbnik na ochotnika sie zglosil :lol:
Ustalcie co trzeba, ja deklaruje wpłatę :D
Ponieważ nie mam OMEGI tylko VECTRERKĘ to mam szansę zostać Przyjacielem Klubu tak jak w innych klubach? np. w VU :mrgreen: Czy pozostaje mi jedynie bycie FORUMOWICZEM?
Ponieważ nie mam OMEGI tylko VECTRERKĘ to mam szansę zostać Przyjacielem Klubu tak jak w innych klubach? np. w VU :mrgreen: Czy pozostaje mi jedynie bycie FORUMOWICZEM?
zgodnie z Punktem II podpunktem 1a regulaminu:
"Członkami Klubu mogą być osoby:
- posiadające samochód Opel Omega, którzy zadeklarowali chęć członkostwa w Klubie zgodnie z obowiązującym regulaminem.
- nie posiada Opla Omegi, ale jest miłośnikiem tego samochodu. Takiej osobie przyznany zostanie jej status "przyjaciela klubu" (osoba taka nie musi opłacać składki klubowej, ale wtedy nie będzie miała prawa głosu w sprawach ważnych dla Klubu)"
Więc jak najbardziej mozesz byc przyjacielem
PS. Zawsze mozesz kupic sobie Omege :razz:
To i ja bym sie pisał na FRIENDA OKP (narazie) :mrgreen: :mrgreen:
Co trzeba zrobić gdzie napisać komu flache postawić :?: :mrgreen: :mrgreen:
Co trzeba zrobić gdzie napisać komu flache postawić :?:
Ja chętnie wypiję :P
To i ja bym sie pisał na FRIENDA OKP (narazie) :mrgreen: :mrgreen:
Co trzeba zrobić gdzie napisać komu flache postawić :?: :mrgreen: :mrgreen:
Męcz Gawora, chwilowo, ja zajmuje sie strona i forum, Gawor skladkami i przyjeciami do klubu
Ja chętnie wypiję
Jak tylko sie uporam ze szkołą to biore litera Finlandii i browar na przepitke i robimy spota zapoznawczego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja chętnie wypiję
Jak tylko sie uporam ze szkołą to biore litera Finlandii i browar na przepitke i robimy spota zapoznawczego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Oczywiście w Radomiu :twisted:
Ja chętnie wypiję
predzej 2 litry i skrzynka browara
Maro potrafi :mrgreen: :wink:
wy gadacie, ja robie, , a kto pije :?:
PS. iivo, juz jeste friendem ;)
predzej 2 litry i skrzynka browara
Maro potrafi
Dobre jednego biore oficjalnie tak żeby nikt sobie nie pomyślał że my siakieś alkocholiki :twisted: :twisted: A nieoficjalnie to i drugi sie znajdzie :twisted: :twisted:
[ Dodano: Czw 18 Maj, 2006 23:51 ]
PS. iivo, juz jeste friendem ;)
Wiem wiem już podziękowałem Gaworowi :wink: :grin: :grin:
Wiem wiem już podziękowałem Gaworowi :wink: :grin: :grin:
no tak, a ja to robilem ;)
Oczywiście w Radomiu :twisted:
Gawor oczywiście że w Radomiu :wink: :mrgreen: :mrgreen:
nie spamować mi tu :!: [edit Piterek]
[ Dodano: Czw 18 Maj, 2006 23:55 ]
no tak, a ja to robilem ;)
Piterek, Normalnie dziękowa bardzo i pardą nie wiedziałem :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: Czw 18 Maj, 2006 23:57 ]
Już koniec OT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam
Mozna by Gawlaka na frenda :)
To dobry chłop i mało nie pije :D
jest już REGULAMIN ([Only Registered Users Can See Links])
oraz FORMULARZ REJESTRACJI DO OKP ([Only Registered Users Can See Links])
piotr027
19-05-2006, 13:09
kasa na klub poszła ale pewnie dopiero zaksiegują w poniedziałek........ech...........
kasa na klub poszła ale pewnie dopiero zaksiegują w poniedziałek........ech...........
dzieki za wplate :!:
w sumie czemu nie :D
w sumie czemu nie :D
Gawlaczku przywiez mi MR.Porky na Zlocisza to i ja sie przychylam do tej prosby :wink:
Są nikłe szanse, ze w ogóle Gawlaczek będzie na zlocie :(
Ja też poprosze o status przyjaciela :cool: (chociaż jak mam być szczery to przyjaciel to tak głupio brzmi :roll: :razz: )
Ja też poprosze o status przyjaciela :cool: (chociaż jak mam być szczery to przyjaciel to tak głupio brzmi :roll: :razz: )
Dlaczego przyjaciela a nie klubowicza :?: :?:
Złe doświadczenia :cool: :razz:
Radom miasto Omegami stojące
Radom nie tylko
Omegami ale i Verciami hehe
witam ponownie
tym razem jako ''przyjaciel klubu'' :grin:
^^^^^^^^
Witamy Witamy przyjaciela klubu :mrgreen: :mrgreen:
^^^^^^^^
Witamy Witamy przyjaciela klubu :mrgreen: :mrgreen:
a witam witam vectrowego maniaka :grin:
witam ponownie
tym razem jako ''przyjaciel klubu'' :grin:
Nie chcę tu plusować ale maczałem znów w tym paluchy.
Teraz to już się nie wypłacisz :P
Pamiętasz, że i tak jesteś mi cos winien ;)
EDIT: Fajnie sie pije z kufelków? :mrgreen:
Oooo i teraz czuje sie dowartościowany. Dzięki za status (nawet nie wiem kto tu rządzi :razz: )
Radom miasto Omegami stojące
Radom nie tylko
Omegami ale i Verciami hehe
Taaa jescze podkreślmy że Vecry A i BMW e36 (takie radomskie zmory drogowe :???: ) Sorry za OT
słowo sie rzekło, w tygodniu wysylak kase :cool:
no to doczekałem do wypłaty :cool:
składka poszła :razz:
Ja bym chcial byc Klubowiczem :) Tesknie za Monis i Maro :sad:
Prosze o dane na PW - kaska na rozruch sie przyda hehe :razz:
Tesknie za Monis i Maro
No przecież nie uciekliśmy :D
A i nie wiem czy Prezes VKP może zostać klubowiczem ;)
Tak bez Omegi nie przejdzie :P
A to juz nie wystarczy byc milosnikiem Omegi? :evil:
Ty nie zapominaj lapserdaku skad masz swoja Omege :twisted:
Tesknie za Monis i Maro
No przecież nie uciekliśmy :D
eee no jak ja moge byc wspolprezesem VU od 4 lat jezdzac Omega to chyba MIR-owi tez odpuscimy :mrgreen: :wink: :wink:
No chyba możnaby było go zapisać do klubu ale tylko dlatego, że bardzo mi pomógł przy zakupie i sprowadzeniu mojej Omegi :D
Jestem za to bardzo dźwię... :roll: wdzięczny :D
No chyba możnaby było go zapisać do klubu ale tylko dlatego, że bardzo mi pomógł przy zakupie i sprowadzeniu mojej Omegi
O patrz a kto ci tylek wozil do slubicowa?! HA? :smile: zrob z nas lepiej honorowych klubowiczy :twisted: :wink:
^^^^^
Nie dopominałeś sie to co miałem sie chwalić? ;)
Kupuj Omegę, dawaj 10 zł składki, podkładki pod tablice juz Ci dam za darmo :P
Nie dopominałeś sie to co miałem sie chwalić? ;)
Kupuj Omegę, dawaj 10 zł składki, podkładki pod tablice juz Ci dam za darmo :P
No juz kupilem omege(Twoja :mrgreen: ) czyli obowiazek spelniony :razz:
A powaznie to jakby mialy dobrego diesla na pokladze to bym kupil bo bym se lawete ciagal :wink:
Nie marudzcie tylko podajcie dane do przelewu na PW i mnie zrobcie Klubowiczem :mrgreen:
Nie marudzcie tylko podajcie dane do przelewu na PW i mnie zrobcie Klubowiczem :mrgreen:
Są na początku tego topicu :twisted: razem z tekstem, że jeśli ktoś potrzebuje więcej to do mnie na priv :twisted: Czytanie ze zrozumieniem się kłania :cool:
Są na początku tego topicu :twisted: razem z tekstem, że jeśli ktoś potrzebuje więcej to do mnie na priv :twisted: Czytanie ze zrozumieniem się kłania :cool:
Dokladnie przeczytalem :) Tylko PW mi sie nie chcialo pisac :twisted: A poza tym skoro przeczytales, ze potrzebuje adresu to mogles juz napisac hehe :twisted:
PW idzie :mrgreen:
[ Dodano: Sro 07 Cze, 2006 00:03 ]
No i jestem :)
Klubowicz OKP #11 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Z czystym sumieniem kupie Omesie nastepnym razem jak bede zmienial auto :twisted:
ja to sie jeszcze zastanawiam dlaczego po oplaceniu skladki nie figuruje jako Klubowicz w specjalnie stworzonej do tego celu tabelce :evil:
jak juz sznowni admini zaczaja ten razacy problem to prosze o zapisanie mnie na miejscu NR. 7 :cool:
dziekuje i pozdrawiam
:wink:
A co to za wybieranie sobie numerków? :evil:
Juz i tutaj korupcja? :twisted:
ja to sie jeszcze zastanawiam dlaczego po oplaceniu skladki nie figuruje jako Klubowicz w specjalnie stworzonej do tego celu tabelce :evil:
jak juz sznowni admini zaczaja ten razacy problem to prosze o zapisanie mnie na miejscu NR. 7 :cool:
dziekuje i pozdrawiam
:wink:
tabelka uzupelniona, numerki z automatu, zgodnie z kolejnoscia wplat
Piterek, a kim jest kolega kolega LipskiQQ? ;) :lol:
Moze juz nie używaj tych antybiotyków tylko przejdź na % :D
Piterek, a kim jest kolega kolega LipskiQQ? ;) :lol:
Moze juz nie używaj tych antybiotyków tylko przejdź na % :D
ale zoonk :D
SUPER :D
Klub się rozrasta :) Trzeba coś wypić :P
Dzięki, z rana nie piję, ale chętnie bym coś gdzieś wpłacił.
Sory, znowu coś przeoczyłem :roll: ).
Niech mi ktoś napisze ile mam wpałcić i na jakie konto? I jak częto trzeba wpłacać?
pozdro
Dzięki, z rana nie piję, ale chętnie bym coś gdzieś wpłacił.
Sory, znowu coś przeoczyłem :roll: ).
Niech mi ktoś napisze ile mam wpałcić i na jakie konto? I jak częto trzeba wpłacać?
pozdro
Zerknij w pierwszy post tego tematu:
Dane do wpłat
Paweł Gaworski
Konto:
57 1240 1789 1111 0000 0755 4050
Kwota 10 zł
elcoruso
29-06-2006, 10:41
Ja przeleje w przyszłym tygodniu, ale chciałbym od razu wpłacić i zamówić podkładki pod tablice. Można u jednej osoby to załatwić za jednym razem?
sunnychris
29-06-2006, 11:00
wplacone :wink: kiedy pojawia sie klubowe koszulki i bielizna :?: :lol: Pieluchy dla synka z nadrukiem OKP tez bylyby wskazane.
Ja przeleje w przyszłym tygodniu, ale chciałbym od razu wpłacić i zamówić podkładki pod tablice. Można u jednej osoby to załatwić za jednym razem?
A ponieważ ja zbieram składki i mam także podkładki możesz załatwić to za jedną razą.
Łacznie: składka, podkładki i ich wysyłka to 18,50 PLN
Sory za moją dłuuugą nieobecność na forum. :oops:
Oczywiście piszę się na FRENDA OKP, a kaskę wysyłam w poniedziałek
Sory za moją dłuuugą nieobecność na forum. :oops:
Oczywiście piszę się na FRENDA OKP, a kaskę wysyłam w poniedziałek
jezeli wyslales kaske, to mozesz byc klubowiczem, czemu nie chcesz :?:
Waldemarz
16-07-2006, 21:59
Witam
Co tak wszyscy site admini maja w podpisie zapytanie " czy naleze juz do klubu", przeciez widac ze jeszcze nie naleze.
Gawor a czy podkladki masz juz z nowym logiem, czy te poprzednie. Oczywiscie za przeproszeniem, ale poprzednie ramki mnie nie pasi, jakies takie zalobne.
Waldemarz, chodzi Ci pewnie o podpis w moich postach :mrgreen:
On wyświetla nazwę użytkownika, który go ogląda, dlatego Ty widzisz swój nick ;)
PS. Sprawdz sam wpisz w swoim opisiw taki ciąg znaków, ale pomiń spacje za nawiasami [ you ] i zobacz co sie wyswietli :)
A co do podkładek są takie i narazie takie zostaną, bo zamówiliśmy 100szt. miały byc proste , czytelne i tanie, dlatego nie ma na nich logo
Waldemarz
16-07-2006, 22:09
Ok juz kumam o co chodzi. :mrgreen:
Jesli chodzi o ramki to szkoda, bo wydaje mi sie ze sa malo widoczne, jak sie jedzie autkiem, ale moze sie myle.
I mam jeszcze jedno pytanie, zauwazylem ze jeden z kolegow ma obklejone autko nalepkami klubowymi, czy mozna takie cos zamówic u kogoś i jakie koszty?
z doświadczen jakie wynieslismy z innych klubow wynika, ze prostota procentuje, kiedys VU mialo ubajezone podkladki na zoltym tle - umarly smiercia naturalna, teraz sa proste z malutkim logo i duzym adresem www
Waldemarz
16-07-2006, 22:30
Oczywiscie masz racje, ale myslalem ze moze wlasnie po calosci bedzie adres klubu OKP, a nie tak jak teraz ze po jednej stronie OKP a po drugiej adres strony. Teraz wiekszosc juz ma wlasnie po calosci adres strony i wiadomo ze to klub.
Oczywiscie masz racje, ale myslalem ze moze wlasnie po calosci bedzie adres klubu OKP, a nie tak jak teraz ze po jednej stronie OKP a po drugiej adres strony. Teraz wiekszosc juz ma wlasnie po calosci adres strony i wiadomo ze to klub.
Trzeba będzie pomysleć przy następnej turze podkładek
Ok juz kumam o co chodzi. :mrgreen:
Jesli chodzi o ramki to szkoda, bo wydaje mi sie ze sa malo widoczne, jak sie jedzie autkiem, ale moze sie myle.
I mam jeszcze jedno pytanie, zauwazylem ze jeden z kolegow ma obklejone autko nalepkami klubowymi, czy mozna takie cos zamówic u kogoś i jakie koszty?
Jezelich chodzi o naklejki klubowe to ja je bende wykonywał, ale nie wiem jeszcze jakie sa zasady ich wydawania, i jakie dokładnie maja byc, wiec naarzie prosze sie wstrzymac, czekam na decyzje odgórne...
dystrybucja zajme sie ja i Gawor, moze Maro tez bedzie mial ochote sie w to pobawic
W tej chwili nie posiadam gotówki i szukam roboty. Moze nie dlugo się cos trafi i nie będę mial czasu... :neutral:
A po drugie z Radomia tańsza dystrybucja :lol:
ja na dniach rowniez mam zamiar wstąpić do WAS :mrgreen: po weekendzie- jak zostanie kasa :oops: :wink:
ja na dniach rowniez mam zamiar wstąpić do WAS :mrgreen: po weekendzie- jak zostanie kasa :oops: :wink:
4 browarki mniej (w cenie sklepowej) i jesteś w Klubie - to chyba niewygórowana cena :mrgreen:
Ok juz dobra.
Postanawiam zasilić szeregi OKP.
Pieniądze prześlę na dniach.
Narka
Omega16v
29-07-2006, 18:47
Witam
Postanowiłem wstąpić do klubu Formularz wysłany do Piterka a Kaska do Gawora (plus podkładki jak byś miał jeszcze jakieś gadżety to dołącz do paczki)
Aha ja niestety nie mam jak wydrukować wizytówek jak by można było parę przesłać to bym poroznosił .
Hmy ja tyle gadam a nie wiem czy przyjmiecie takiego oszołoma jak Ja
z gadzetów sa jeszcze naklejki i koszulki
Omega16v
29-07-2006, 23:39
z gadzetów sa jeszcze naklejki i koszulki
To ja chcę :grin: . A koszulka to XXXL proszę .Ale jeszcze nie jestem w klubie nie mogę się doczekać. :cry:
Jak bedziesz w klubie to napisz mi priva, ale od wtorku do 14 sierpnia jestem na urlopie i dystrybucja w tym czasie bedzie wstrzymana
Jeszcze broloki sa :mrgreen:
Witam czyli co mam zrobic zeby zostac klubowiczem co wyslac do kogo?? :mrgreen:
Witam czyli co mam zrobic zeby zostac klubowiczem co wyslac do kogo?? :mrgreen:
kasa juz poszla "GAWOR" daj znac czy doszla
POZDRO
Wporządku ja też przelewam kaske :wink:
juz wiem jakie sa zasady niestety nie mam omegi trudno
juz wiem jakie sa zasady niestety nie mam omegi trudno
Regulamin
par. II punkt. 1c
"Członkami Klubu mogą być osoby:
...
- nie posiada Opla Omegi, ale jest miłośnikiem tego samochodu. Takiej osobie przyznany zostanie jej status "przyjaciela klubu" (osoba taka nie musi opłacać składki klubowej, ale wtedy nie będzie miała prawa głosu w sprawach ważnych dla Klubu),"
Wchodzę na całego - formularz wysłany - forsa idzie :-)
pzdr
Wchodzę na całego - formularz wysłany - forsa idzie :-)
pzdr
Gratulować decyzji :cool:
Teraz czas dopisać się do zlotu
No ja tez w końcu wysłem formularz i przelew przed chwilą poszedł
czekam n potwierdzenie czy kasa wpłyneła
Zgodnie z zapowiedzią od dnia dzsiejszego (1 września 2006) składka członkowska ustalona zostaje na kwotę 20 PLN
kto był szybki załapał się przed podwyżką
pozdrawiam Cię [you:64181f445d] :twisted:
"pozdrawiam Cię Gradz"
Kurde o co komon?
"pozdrawiam Cię Gradz"
Kurde o co komon?
[Only Registered Users Can See Links] :wink: :lol: :lol:
no kumam ,ale to jest bardzo mylace, wg mnie głupie, patzryelm na twoje inne posty i takiego napisu nie miałes, tylko tutaj w tym poscie ( to mnie zaciekawiło ) zmyła,zaczyna mnie to juz drażnic, wszedzie Gradz, Gradz, Gradz...
zaczyna mnie to juz drażnic
Mnie też. :evil:
Jedyna rzecz na tym forum co mnie irytuje.
Sorry dla tych co tak piszą ale to jest dziecinne wg mnie...
I piszę to z powagą mimo późnej godziny :)
patzryelm na twoje inne posty i takiego napisu nie miałes
Przecież to nie ja pisałem "pozdrawim cie Gradz" ja ci podsuniołem linka, bo zadałeś pytanie o co koman. A jak ciebie denerwują takie rzeczy to weś sobie melisy zaparz to ci przejdzie
Pozdrawiam :wink:
Denerwuje mnie to ze wszyscy tego naduzywaja- o to mi komon, czy to jakies trendy , moze dzezy jest? Nie wiem jak to nazwac... Jak to takie trendy i na topie to nauczcie mnie robic takie cos to i ja bede miał :oops: :mrgreen: :twisted: :cool:
Denerwuje mnie to ze wszyscy tego naduzywaja- o to mi komon, czy to jakies trendy , moze dzezy jest? Nie wiem jak to nazwac... Jak to takie trendy i na topie to nauczcie mnie robic takie cos to i ja bede miał :oops: :mrgreen: :twisted: :cool:
Dla mnie to nie jest ani trendy ani dzezy :neutral: Poprostu jest i mi to nie przeszkadza :wink: A jak sie chcesz nauczyć to przeczytaj temat który ci podałem w linku pare postów wyżej Piterek tam wszystko objaśnił co i jak :wink: :smile:
Pozdrawiam
Jaki jest temat tego topicu :?: :?: :evil:
Maro - jako moderator masz tu pilnować porządku
Jaki jest temat tego topicu :?: :?: :evil:
Maro - jako moderator masz tu pilnować porządku
Juz sytuacja opanowana :)
Maro, chyba dostała się zje...a
a za bbcode sorry więcej się to nie powtórzy :mrgreen:
prezesss
10-09-2006, 03:05
Własnie zakupilem Omege i chcialem sie zapisac do klubu, ale jak zobaczylem ten formularz to zrezygnowalem:( Mam pytanie, Czy musze nalezec do klubu zeby zakupic podkadki pod tablice???
A co takiego jest w tym formularzu, że odstrasza wstąpienie do klubu?
A podkładki mozesz zakupic bez wstępowania. Aktualnie ja je rozprowadzam.
Za 2 podkładki 10,50 zł - zwykla przesyłka,
11,50 zł - priorytet.
Więcej szczegółów na pw.
nie musisz, ale na zlotach bedziesz wyalienowany, nie bedziesz miał znizek w zakładach mechanicznych, serwisach i cześciach, oraz dostempu do gadzetów tj jak naklejki, koszulek, czapeczek, skorobaczek, dywaników, otwieraczy, bryloczyków itp... wiec lepiej sam zdecyduj...I ZAPISZ SIE
zakładach mechanicznych, serwisach i cześciach,
a po co mu te zniżki??? i tak znajdzie częsci taniej na własną ręke... masz racje.. nie zapisuj się...
masz racje.. nie zapisuj się...
I kto to mówi? :)
prezesss
10-09-2006, 14:13
Czy konieczne jest to zdjecie dolaczone do formularza???? Nie mam mozliwosci zrobienia foty:(((( No chyba ze mam jeszcze z ogloszenia fote hehe
Moze być jakakolwiek. Potem admin zmieni :)
prezesss
10-09-2006, 14:40
No dobra to sie zapisze do klubu:)))
No dobra to sie zapisze do klubu:)))
Prawidłowa decyzja
choćby ze względu na same zloty :mrgreen:
chomiczek
13-09-2006, 09:07
post nie aktualny, bo widze, że mam status klubowicza :D
W związku z kosztami, które ponosi Klub, chociażby na zakup domeny czy utrzymanie serwera składka członkowska ustalona zostaje na 20 PLN
Wszystkich, którzy pragną stać się członkami OMEGA KLUB POLSKA proszę o wpłaty.
Dane do wpłat
Paweł Gaworski
Konto:
57 1240 1789 1111 0000 0755 4050
Jeśli ktoś potrzebuje więcej danych do przelewu proszę o kontakt na priv - nie będę wszystkich danych tu umieszczał
W tytule przelewu proszę o wpisanie skrótu klubu oraz swojego nicka z forum, np. "składka OKP - GAWOR"
PONIEWAZ NIE DAWNO SIE ZAPISALEM NA FORUM TO NIE BARDZO ROZUMIEM CO I JAK. CZY KASA WPLACANA JEST DOBROWOLNIE, CZY JAK JESTEM ZAPISANY NA FORUM TO JESTEM CZLONKIEM OKP CZY JEST INNA CALKIEM REJESTRACJA????? PROSZE NIECH MI KTOS TO WYTLUMACZY JAK CHLOPU NA GRANICY :bigok:
POZDRAWIAM
PONIEWAZ NIE DAWNO SIE ZAPISALEM NA FORUM TO NIE BARDZO ROZUMIEM CO I JAK. CZY KASA WPLACANA JEST DOBROWOLNIE, CZY JAK JESTEM ZAPISANY NA FORUM TO JESTEM CZLONKIEM OKP CZY JEST INNA CALKIEM REJESTRACJA????? PROSZE NIECH MI KTOS TO WYTLUMACZY JAK CHLOPU NA GRANICY :bigok:
POZDRAWIAM
Już odpowiedzialem tutaj ([Only Registered Users Can See Links])
ps. nie pisz z CAPS LOCKiem.
W ogolnosci Caps w internecie oznacza krzyk.
Mam pytanko ...
Czy naklejki OKP są tylko dla klubowiczy :?:
Jeśli nie to od kogo można je nabyć :?:
sebajary
06-11-2006, 17:33
Jeśli nie to od kogo można je nabyć
Zwróć się do GRADZA
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.