Zobacz pełną wersję : katalizator a strumienica??
Mam pytanko bo mam do wymiany p-dopodobnie caly uklad wydechowy woiec pytanie tyaki czy warto cos takiego zamiast katalizatora?? bo te co mam to zezrty przez rdze..
i czy bardzoej oplaca sie kupno orginalnych czeci w przypadku wydechu czy zamienniki daja rade a jesli tak to jakie?? ( + p-dopodobnie kolektor do wymiany:/)allegro ([Only Registered Users Can See Links] taw_na_jakos_.html)
Mam pytanko bo mam do wymiany p-dopodobnie caly uklad wydechowy woiec pytanie tyaki czy warto cos takiego zamiast katalizatora?? bo te co mam to zezrty przez rdze..
i czy bardzoej oplaca sie kupno orginalnych czeci w przypadku wydechu czy zamienniki daja rade a jesli tak to jakie?? ( + p-dopodobnie kolektor do wymiany:/)allegro ([Only Registered Users Can See Links] taw_na_jakos_.html)
strumiennica to bajka. jesli masz dac to to wspawaj zwykla rure, wyjdzie cie taniej,
a cos a propos reszty tlumik srodkowy, koncowy?? orginalne kupowac czy uzywki jakies czy jak ?? bo nie wiem ile to wytrzyma??jak czetos sie wymienia takie rzeczy?
jacekczewa
17-10-2006, 21:08
Witam
Środkowy i koncowy tłumik z montazem kosztuje ok 300 zł ( blacha aluminizowana - hehehe chyba dobrze napisałem )- na gazie powinna wytrzymac spokojnie 2 lata , używek chyba nie warto. Wymieniałem taki zestaw w moim ostatnim passku i wytrzymał ponad 2 lata ( 70 tys km) a teraz załozylem w omci. Powiem tylko na pewno nie opłaca sie montowac i przepłacac Walkera- totalna kiszka.
Pozdrawiam
jacekczewa, a mowisz to o orginalnych z montazem??ehh myslalemz ewiecej to wyjdzie. a co Katalizatrorem montowac go jak juz planyje calosc wymienic?? czy darowac sobie?
JA mam zestaw ekonomiczyn tłumiki najtańsze z giełdy na słomczynie plus strumienica jezdze 2 lata jest ok :cool:
czy to czy tamto tak naprawde nikt nie wie tu masz temat poczytaj sobie
[Only Registered Users Can See Links]
lukaszzak
09-10-2007, 19:02
czy to czy tamto tak naprawde nikt nie wie tu masz temat poczytaj sobie
Ja bym zaufał Beast, który napisał:
strumiennica to bajka. jesli masz dac to to wspawaj zwykla rure, wyjdzie cie taniej,
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.